» »

Stream TV slike na PC

Stream TV slike na PC

sparaj ::

Pozdravljeni,

doma imam Siol TopTrio C, kjer imam 50MBps downloada in 20MBps uploada, ter televizijo, kjer imam veliko HD programov ter sem tudi lastnik Siol Boxa. V Ljubljani imam stanovanje, kjer imam samo internet download 100MBps.
Na kratko, rad bi, da se slika od doma iz Siol Boxa (na primer Šport Klub HD) predvaja na računalniku doma, kateri nato preko interneta prenese sliko naprej do mene, kjer imam dostop le do interneta (natančneje od doma v Murski Soboti, do stanovanja v Ljubljani). Zadovoljen bi bil tudi z ne-HD sliko, v primeru da se drugače ne da, zvok pa je nekako obvezen.
Na Googlu sem naletel na TV Tuner. Osebno nimam pojma kaj to je, niti kaj natančno se s tem počne, vem samo da je nekaj v zvezi z mojim problemom.

Bi se to na kakršen koli dalo? Prosil bi za čim natančnejšo pojasnilo, kajti na tem področju sem res nerazgledan.
Hvala,
BL

cegu ::

Telekom ima: www.tvin.si
T-2 ima: https://tv2go.t-2.net/

Gledaš lahko od kjerkoli s svojimi naročniškimi podatki. Le naokrog jih ne moreš talat, ker bodo tvoji kolegi potem lahko spreminjali tvoje naročniške podatke in ti naročali Video na Demand.

TV Tuner nima veze z IP televizijo. TV tuner pobira signale s filtriranjem frekvenc.

ČE BI pa res želel kaj takega storiti, (kar sicer ni dovoljeno), bi potreboval pa stream pobrati in ga forwardirati na nov (statični) IP v Mursko soboto. Še vedno bi moral naročiti dodaten TV na prvotni lokaciji, saj ti IP televizija do doma pošilja samo 1 program, (In ne vseh 200 naenkrat).

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

Katerega internetnega ponudnika izbrati? (strani: 1 2 3 436 37 38 39 )

Oddelek: Omrežja in internet
1946602782 (101) starfotr
»

Hofer nateg, placna razlika LJ vs ostali del Slovenije (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Loža
25943595 (36464)          
»

TV tuner??

Oddelek: Zvok in slika
173497 (3073) kronos_10_
»

Slovo od Siola in Telemacha - kaj sedaj?

254001 (3086) Slovencelj
»

Virtual Private Network

81478 (1244) Orchestra

Več podobnih tem