Forum » Loža » Badoo
Badoo
Apofis ::
badoo, se prijavu, kliknu na prvo z lepimi lasmi, mal se tipku, zdej po 10ih letih poročena...najbrž sm mel kr srečo...btw, mislite, da ženske palijo samo na zunanji videz, ni muss, zelo imajo rade, da jih nasmeješ...ja, je pa treba pridt do pogovora nekak...
crocodile ::
Tinder je uporaben na začetku, ko imaš še frišen account. Tinder namreč gleda, kako aktivno uporabljaš aplikacijo, kako jo uporabljaš (lajkaš vse po spisku ali selektivno) ter kakšna je priljubljenost tvojega profila (na podlagi prejetih všečkov). Če si že v štartu ne izboriš dobre ocene, bo tvoj account ocenjen kot nezanimiv in se bo manjkrat prikazal, zaradi česar pa bo priljubljenost strmo padala. Sploh pa ne mislit, da je Tinder še tisto, kar je nekaj bil. Pred meseci, ko sem ga še uporabljal, je bilo ogromno spam profilov, ki se predstavljajo kot da so iz kakšnega večjega mesta (London, Pariz) in bodo kmalu potovali v tvoje mesto. Kadar sem se s kom matchal, sem točno vedel, da gre za spam profil.
Spremenile so se tudi ženske. Včasih se je dalo s kakšno normalno poklepetat, se spoznat. Danes (recimo ona-on) pošlješ sporočilo in greš lahko staviti, da sporočilo nikoli ne bo prebrano. V redkih primerih pa bo prebrano, vendar ne boš dobil odgovora. Pošlji ji friend request na facebooku pa nikoli ne bo potrjen ali pa boš že čez eno uro blokiran, brez možnosti da bi se ji sploh predstavil. Če gledamo zrele ženske (od 30 naprej, ne kakšne najstnice) je preko aplikacij nemogoče kakšno spoznat.
Spremenile so se tudi ženske. Včasih se je dalo s kakšno normalno poklepetat, se spoznat. Danes (recimo ona-on) pošlješ sporočilo in greš lahko staviti, da sporočilo nikoli ne bo prebrano. V redkih primerih pa bo prebrano, vendar ne boš dobil odgovora. Pošlji ji friend request na facebooku pa nikoli ne bo potrjen ali pa boš že čez eno uro blokiran, brez možnosti da bi se ji sploh predstavil. Če gledamo zrele ženske (od 30 naprej, ne kakšne najstnice) je preko aplikacij nemogoče kakšno spoznat.
nekineki592 ::
Ja, opažam podobno. Ne bo tole tako enostavno. Sicer ne vem kaj misliš s FB, ker tam ne moreš kar poslati prošnje za prijateljstvo in upati, da bi kaj. Če jo prej vsaj malo poznaš, potem mogoče. Probal bom še FB Dating.
Sedaj sem se z dvema matchal. Začel sem pogovor, odgovorov še nimam. Je sicer kar težko nekaj napisati. Itak se nisem odločil za "Živjo, kako si". Kaj tukaj pali? Nek humor vezan na sliko?
Ja, če punce ne odpisujejo, bo tole bolj slabo. V živo vsaj hitro veš pri čem si.
Sedaj sem se z dvema matchal. Začel sem pogovor, odgovorov še nimam. Je sicer kar težko nekaj napisati. Itak se nisem odločil za "Živjo, kako si". Kaj tukaj pali? Nek humor vezan na sliko?
Ja, če punce ne odpisujejo, bo tole bolj slabo. V živo vsaj hitro veš pri čem si.
Scorpy84 ::
nekineki592 je izjavil:
Ja, opažam podobno. Ne bo tole tako enostavno. Sicer ne vem kaj misliš s FB, ker tam ne moreš kar poslati prošnje za prijateljstvo in upati, da bi kaj. Če jo prej vsaj malo poznaš, potem mogoče. Probal bom še FB Dating.
Zakaj ne mores poslati? Sej vsi to pocnemo, ce je zenska zanimiva se bos malo potrudil. Mislim, da tebe samozavest jebe in posledicno so slike taksne, nezanimive.
Sicee pa, raje si najdi v zivo. Ce pa to danes ne znate, potem pa res ne vem. Ce jaz lahko kot locen 40 letnik, zapecam precej mlajse in zato ne rabim tinderja, ni vrag da drugi tudi ne morete. Me preseneca koliko lustnih samskih noce vec uporabljati socialna omrezja, ker jim tipi skos tezijo. Ce si skos doma, lenoba in ti je racunalnik hobi, si ze v startu nezanimiv. Isci s skupnimi hobiji ali pac sebi primerno, tudi ce ni po tvojih kriterijih. Sicer je nam tipom to problem, ampak ce nimas kaj ponuditi, pa bos moral svoj ego dat nastran in kaj si drugi mislijo.
bm1973 ::
Folk pošlje 3 sporočila in misli, da bo kar upecal nekaj.
To je tako kot streljanje s strojnico. Pošlješ jih 1000, pa jih bo nekaj odgovorilo. Potem pač komuniciraš.
Od tega bi se jih nekaj 3 mesece dopisovalo, nekatere nočejo poslati svojih slik, nočejo na kavo, da se vidiš v živo, itn,...
Tistih par, ki gredo s tabo na kavo, tudi nimajo nekega interesa. Ali pa ti ne. Včasih slike in realnost nista eno in isto... Zato s svojimi slikami nima smisla preveč lagat... Vsaj s tistimi ne, ki jih pošlješ naknadno...
Če bi rad samo fukal, ji pošlješ sporočilo, če ti pošlje nage slike. Če jih, pol boš fukal
.
To je tako kot streljanje s strojnico. Pošlješ jih 1000, pa jih bo nekaj odgovorilo. Potem pač komuniciraš.
Od tega bi se jih nekaj 3 mesece dopisovalo, nekatere nočejo poslati svojih slik, nočejo na kavo, da se vidiš v živo, itn,...
Tistih par, ki gredo s tabo na kavo, tudi nimajo nekega interesa. Ali pa ti ne. Včasih slike in realnost nista eno in isto... Zato s svojimi slikami nima smisla preveč lagat... Vsaj s tistimi ne, ki jih pošlješ naknadno...
Če bi rad samo fukal, ji pošlješ sporočilo, če ti pošlje nage slike. Če jih, pol boš fukal
NekdoPach ::
Lovljenje bab je kot ribarjenje: vržeš trnek in čakaš, ko ena zagrabi in si vesel. Ne jokaš za 20 drugimi ki niso primle na vabo.

Blinder ::
Lovljenje bab je kot ribarjenje: vržeš trnek in čakaš, ko ena zagrabi in si vesel. Ne jokaš za 20 drugimi ki niso primle na vabo.
jaz sem vrgel med 50k in 60k vab na tinderju. Imel od tega ene dobre 5 ali slabih 10 dejtov.
V zivo pa sem nehal stet pri nekje 60
99.991% of over-25 population has tried kissing.
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i5-14400f rtx 3050 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija
jest10 ::
Jao ej to je pa res veliko. Kje si to sploh dobil.
Sicer včasih je bil tudi IRC pa si kar enega kliknil in se potem pogovarjal z njim in dobil v živo. Saj to je res eno in isto, če poskusiš na FB.
Samo itak, izkoristek bo v promilih. Bo pa le.
Sicer včasih je bil tudi IRC pa si kar enega kliknil in se potem pogovarjal z njim in dobil v živo. Saj to je res eno in isto, če poskusiš na FB.
Samo itak, izkoristek bo v promilih. Bo pa le.

A pol si obdelal komplet EU in azijo?
Imel sem rutino med hojo v službo dat tistih 100 lajkov, ki sem jih imel na voljo vsakih 24h
Tisti, ki pišete v pretekliku, ste že v štartu falili. Probajte se danes na katerikoli aplikaciji z eno žensko (med 30 in 40 let) zmenit za dejt pa potem poročajte svoj (ne)uspeh.
Jaz sem prisoten na kar nekaj aplikacijah. Začel sem s Tinderjem in Ona-on, potem dodal Bumble, pa Badoo, pa Facebook Dating, pa še kaj je bilo vmes. Nekaj časa sem bil kar aktiven na vseh omenjenih, pa ni bilo niti malo uspeha. Pa imam kvalitetne slike, dober opis, izpopolnjen profil, imel plačano članarino za dodatne funkcije in redno sem uporabljal aplikacije. Glede na to, koliko časa sem preživel na aplikacijah in kakšen odziv sem dobil, je razmerje katastrofalno. Gor videvaš ženske, ki so leta in leta na aplikacijah, pa še vedno iščejo (morda imajo vmes kakšne občasneže). Na koncu sem prišel do zaključka, da so te aplikacije danes popolnoma neuporabne.
Deluje samo, če v živo kolikor-toliko hitro spoznavaš ženske. In z vsako moraš preživet nekaj časa, da te spozna kot človeka, ker povprečen moški na privlačen videz ne more računati. Ampak pri marsikomu se dogaja, da se naravno ne giblje v krogih, da bi lahko hitro spoznaval ženske. Zato imamo populacijo med 30 in 40, ki je v najboljših letih za ustvarjanje resne zveze in družine, pa posamezniki ostajajo sami. Res je tudi, da so ženske danes zelo samostojne in moškega nujno ne potrebujejo, hkrati pa si ga niti ne želijo toliko, da bi nižale kriterije ali postale malo bolj aktivne.
Jaz sem prisoten na kar nekaj aplikacijah. Začel sem s Tinderjem in Ona-on, potem dodal Bumble, pa Badoo, pa Facebook Dating, pa še kaj je bilo vmes. Nekaj časa sem bil kar aktiven na vseh omenjenih, pa ni bilo niti malo uspeha. Pa imam kvalitetne slike, dober opis, izpopolnjen profil, imel plačano članarino za dodatne funkcije in redno sem uporabljal aplikacije. Glede na to, koliko časa sem preživel na aplikacijah in kakšen odziv sem dobil, je razmerje katastrofalno. Gor videvaš ženske, ki so leta in leta na aplikacijah, pa še vedno iščejo (morda imajo vmes kakšne občasneže). Na koncu sem prišel do zaključka, da so te aplikacije danes popolnoma neuporabne.
Deluje samo, če v živo kolikor-toliko hitro spoznavaš ženske. In z vsako moraš preživet nekaj časa, da te spozna kot človeka, ker povprečen moški na privlačen videz ne more računati. Ampak pri marsikomu se dogaja, da se naravno ne giblje v krogih, da bi lahko hitro spoznaval ženske. Zato imamo populacijo med 30 in 40, ki je v najboljših letih za ustvarjanje resne zveze in družine, pa posamezniki ostajajo sami. Res je tudi, da so ženske danes zelo samostojne in moškega nujno ne potrebujejo, hkrati pa si ga niti ne želijo toliko, da bi nižale kriterije ali postale malo bolj aktivne.
ChirkKarlie ::
Kot je bilo že 10x napisano ne spadaš v 20% mogoče pa bi kriterije moral spustit ti sam in ne ženske.
In ti si falil planet, ker posplušuješ.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: ChirkKarlie ()
ChirkKarlie je izjavil:
Kot je bilo že 10x napisano ne spadaš v 20% mogoče pa bi kriterije moral spustit ti sam in ne ženske.
Če je to mišljeno meni:
Ja, dobro vem, da ne spadam med top 20%. Tudi med top 30% ne spadam. Moji kriteriji so že realni - z lepoticami že dolgo ne zapravljam časa, ker imam izkušnje. Tudi čisto povprečno žensko je danes (če si v moji skupini) preko aplikacij problem osvojit, ker ima toliko povpraševanja, da se počuti kot da je čista desetka. Ampak to je moje mnenje in moje ugotovitve.

Temu se reče ženska hipergamija. To, da ženske lahko osvojijo tipa, ki je boljši od njih. Pol točke, eno točko, tudi dve točke boljšega. Vse pa izvira iz narave, ena ženska lahko naredi v devetih mesecih enga otroka, en moški jih lahko naredi 1000 v istem času. Posledično mi samci bi j*** vse kar leze. Ženske pa imajo vlogo genetskega selekcioniranja. One selekcionirajo, kateri samec bo poslal dalje svoje gene. Večina moških je zaradi tega ženskam grdih, neprivlačnih.
Telbanc ::
Pred leti, ja, dobre izkušnje. Z temle Badoo. Sam zaj je treba bit realen. Da ne pecaš nedosegljivo ampak navadne punce ki so tud gor in so tud lušne. Ne smeš prec tišat z kavo in tem. Pač počasi in potem tud vse plačaš na prvi kavi, pa tud na drugi.... če si normalen, če nisi pol ne boš težko kaj naredu. Ženska vidi da se prpelješ recimo na kolesu, al pa da gledaš po kok je kava nimaš kej več praskat. Na prvi znak šparunge bo spizdla če je pametna, k jaz bi lih tko. In pol tle spet jokcanje, da rastejo kocine na rokah. Moški ki ma keš ne more bit grd, ker pač ženska gleda, kak bo prehranu potomstvo. To je čist genetsko.
Hvala bogu, nisem cepljen za covid-19.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Telbanc ()
Ženska vidi da se prpelješ recimo na kolesu...
Če si se imel priložnost pripeljati (pa naj bo to kolo ali pa avto višjega cenovnega razreda), si že na dobri poti. Pogosto je tako, da ženska tvojega sporočila, kjer jo skušaš spoznati in kasneje povabiti na kavo, niti odprla ne bo. Povprečno žensko v inboxu čaka 100+ sporočil, odpre jih pa morda 10 (tistih pri vrhu).
To je moja izkušnja izpred 12 let, pol sem nehal ,ker sem ravno tu spoznal ustrezno žensko.
V bistvu sem takrat spoznal dve ženske v kratkem času, z eno sem šel pol na kavo........z drugo po dveh letih dopisovanja in precejšnjega zbližanja pač konec. Kontaktov sem napravil manj kot 10. Vseh in izplen je bil pač 2 poznanstvi.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Telbanc ()
Technics ::
Ženska vidi da se prpelješ recimo na kolesu,...
Moški ki ma keš ne more bit grd,
2x si fejst falil.
V čem je falil? Babnice Majo danes višje pogoje ker jih lahko imajo in to zaradi drekačev,ki jim vsakodnevno navijajo ego do Plafona ravno preko teh zmenkarskih portalov in potem izbirajo in se pačijo 300 na uro.. in če vidiš da je babnica bolana na keš,hodi redno na razna potovanja in pici luksuz,se pač taki ne štuliš,če veš da ne moreš takega lifestyla furat,jo pač napizdis da jo kresnes in odjebes..
Ženska vidi da se prpelješ recimo na kolesu,...
Moški ki ma keš ne more bit grd,
2x si fejst falil.
V čem je falil? Babnice Majo danes višje pogoje ker jih lahko imajo in to zaradi drekačev,ki jim vsakodnevno navijajo ego do Plafona ravno preko teh zmenkarskih portalov in potem izbirajo in se pačijo 300 na uro.. in če vidiš da je babnica bolana na keš,hodi redno na razna potovanja in pici luksuz,se pač taki ne štuliš,če veš da ne moreš takega lifestyla furat,jo pač napizdis da jo kresnes in odjebes..
Lej, če je tvoj cilj tiste 5% totalnih keš pičk, pol tvoj zapis drži.
Drugače ga pa mimo sekaš
Jaz ženske ločim v 2 skupine. V prvi skupini so take, ki kriterijev ne mislijo spuščati. Vsake toliko časa kofetkajo s samskimi prijateljicami in z njimi potujejo. Ponavadi pravijo, da tipov ne potrebujejo. Take ženske po 40. letu začnejo jamrati, ker se kolegice počasi vežejo in ni več časa za druženje. V drugi skupini so ženske, ki so pripravljene na določene kompromise, vendar so samo pasivne - čakajo, da se bo v njihovi bližini pojavil primeren tip (pri iskanju niso aktivne - jih ni na aplikacijah, nikamor ne hodijo itd.). Take ženske se zavedajo, da ne bodo dobile nekega lepotca, ampak v najboljšem primeru povprečnega tipa, ki ima kaj drugega za ponuditi (od smisla za humor do kakšne nepremičnine).
Večina ljudi se ne spozna na plesnih vajah, na potovanjih za samske ali na sprehodih itd. Običajno gre nekako tako: Moški se trudi kakšno osvojit, prisoten je na vseh možnih appih, vendar ne pride nikamor. Potem po nekem naključju naleti na neko žensko in pred njo izpade faca. Ženska pokaže malo interesa po spoznavanju in moški priložnost izkoristi (ponavadi je to prva priložnost, ki se pojavi).
Večina ljudi se ne spozna na plesnih vajah, na potovanjih za samske ali na sprehodih itd. Običajno gre nekako tako: Moški se trudi kakšno osvojit, prisoten je na vseh možnih appih, vendar ne pride nikamor. Potem po nekem naključju naleti na neko žensko in pred njo izpade faca. Ženska pokaže malo interesa po spoznavanju in moški priložnost izkoristi (ponavadi je to prva priložnost, ki se pojavi).

gruntfürmich ::
Sicee pa, raje si najdi v zivo. Ce pa to danes ne znate, potem pa res ne vem. Ce jaz lahko kot locen 40 letnik, zapecam precej mlajse in zato ne rabim tinderja, ni vrag da drugi tudi ne morete. Me preseneca koliko lustnih samskih noce vec uporabljati socialna omrezja, ker jim tipi skos tezijo. Ce si skos doma, lenoba in ti je racunalnik hobi, si ze v startu nezanimiv. Isci s skupnimi hobiji ali pac sebi primerno, tudi ce ni po tvojih kriterijih. Sicer je nam tipom to problem, ampak ce nimas kaj ponuditi, pa bos moral svoj ego dat nastran in kaj si drugi mislijo.
kje ti najdeš in navežeš stik s toliko samskimi?
in pri katerih hobijih jih najdeš?
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...
Je, tole bi pa tudi jaz rad vedel.
Problem je, če nisi ful nek retorik. Jaz imam še zelo slab sluh in je problem. Pa seveda verjetno govoriš za Ljubljano. Nismo vsi iz tam.
Jaz se bom dal na vse te Tinderje ipd pa da vidimo. Kot sem na hitro preveril je tam kar precej zelo v redu punc. Samo dobiti eno tako bo pa verjetno precejšen zalogaj.
Drugače sem razmišljal še o plezanju. Teje razne vadbe so kar nekaj, ker punca pride vadit, pred vadbo pa je 5 minut časa. Če ne hiti redno je pa jeba.
Jaz se bom dal na vse te Tinderje ipd pa da vidimo. Kot sem na hitro preveril je tam kar precej zelo v redu punc. Samo dobiti eno tako bo pa verjetno precejšen zalogaj.
Drugače sem razmišljal še o plezanju. Teje razne vadbe so kar nekaj, ker punca pride vadit, pred vadbo pa je 5 minut časa. Če ne hiti redno je pa jeba.
bm1973 ::
Trenutno hodim na plavanje, zraven so triatlonke, in če ne bi bil v vezi, bi jih našel dovolj
.
Pa še dobro zgledajo
.
Pa še dobro zgledajo

Miki N ::
nekineki592 je izjavil:
. Jaz imam še zelo slab sluh in je problem.
To je lahko prednost. Ta kar navali in če bo kaj protestirala se zgovarjaj na "ne čujem dobro".
gruntfürmich je izjavil:
kje ti najdeš in navežeš stik s toliko samskimi?
in pri katerih hobijih jih najdeš?
Sluzba (javno zdravstvo), v gorah vzamem psa od starsev in je magnet za prvi stik. Ko kolesarim, vedno imej orodje in pumpo, da pomagas :). Sicer se redko zgodi, ampak se vsaj tko sem 4 spoznal v zadnje tri leta. Pa na morju, v pubih. Pa pogosto grem na potovanja, spoznam tujke. Velikokrat grem v zagreb, saj so punce veliko bolj odprte. Sedaj januarja je na vrsti 20 dni zda florida plus en teden krizarenje pa da vidimo, kako bom tam. Grem sam namenoma, ker nocem konkurence. Nikoli ne osvajam s kolegi, ker so potem otrocje fore, zbadanje, ker drugemu nic ne uspe in pol se drug trudi biti frajer. Enostavno grem sam ven in si hitro najdem zensko druzbo.

Kul.
Jst hodim na bachato, zadnjoe čase tudi na partije, in tam se da spoznati veliko ljudi.
In veliko ločencev nas to pleše.
Zdaj, so tudi bambiji (lepotice), ampak njih itq vsi oblegajo in tudi bolj ali manj svojo družbo imajo.
Jst hodim na bachato, zadnjoe čase tudi na partije, in tam se da spoznati veliko ljudi.
Zdaj, so tudi bambiji (lepotice), ampak njih itq vsi oblegajo in tudi bolj ali manj svojo družbo imajo.
Sam to ni lih za resne zveze, razen tole s psom pa mogoče služba. Predvidevam, da je tam daleč največ.
Da pa se punci pokvari kolo in ji bom pomagal kot v filmu, pa se bo res težko zgodilo. Pa redno kolesarim.
Je pa res, izkoristiti je potrebno vsako še tako majhno možnost in potem je nek rezultat.
Se pravi ... popoldanski s.p. za sprehajanje psov (al pa karkol že).
Da pa se punci pokvari kolo in ji bom pomagal kot v filmu, pa se bo res težko zgodilo. Pa redno kolesarim.
Je pa res, izkoristiti je potrebno vsako še tako majhno možnost in potem je nek rezultat.
Se pravi ... popoldanski s.p. za sprehajanje psov (al pa karkol že).
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: nekineki592 ()

V javnem zdravstvu si po službeni dolžnosti oblegan z ženskami. Tako da je treba tudi menjat službo v skrajnem primeru.
DeeJay ::
sam te dva linka bom pustu tuki
puste te babure tuki nej se tepejo za tistih 5% tipov, pametni pejte v Azijo, boste dobil 10x več za veliko manj denarja. Govorim iz izkušenj (srečno v vezi že leta, ravno uredila vizo za Slovenijo), če pa kdo rab kak nasvet pa lahko v DM povem.
puste te babure tuki nej se tepejo za tistih 5% tipov, pametni pejte v Azijo, boste dobil 10x več za veliko manj denarja. Govorim iz izkušenj (srečno v vezi že leta, ravno uredila vizo za Slovenijo), če pa kdo rab kak nasvet pa lahko v DM povem.
Don't f with me.
nekineki592 je izjavil:
Sam to ni lih za resne zveze, razen tole s psom pa mogoče služba. Predvidevam, da je tam daleč največ.
Se pravi ... popoldanski s.p. za sprehajanje psov (al pa karkol že).![]()
Odvisno kje kolesaris in kaksna je to tura. Ce naredis 100-150km turo, verjemi, da marsikaj znas srecati, posebej v zacetku sezone. Resna ali ne, bil sem porocen in sem si rekel, da resno ne bom vec zato sem iskal tako. Sedaj pa sem pol leta v zvezi in grem na potovanje, imel pa cisto drugacne nacrte glede svojega statusa :). Tako, da ocitno se, da za resno zvezo.
Da se najdit povsod. Zdej vidim kakšni invalidi smo eni. 
Tukaj so bolj mišljeni napotki za take ljudi.
Tukaj so bolj mišljeni napotki za take ljudi.

endelin ::
To imaš ali nimaš v sebi.
Isto kot govorjenje šal. Če pove en je smešno, če isto šalo en, ki ni za to, je wtf.
Isto je z babami z random ogovorjavo. Če si Casanova jo lahko ogovoriš ko zlaga kruh v nakupovalni voziček in morda že isti dan vidiš njeno mednožje. Če nisi za to boš izpadel wierdo.
Isto kot govorjenje šal. Če pove en je smešno, če isto šalo en, ki ni za to, je wtf.
Isto je z babami z random ogovorjavo. Če si Casanova jo lahko ogovoriš ko zlaga kruh v nakupovalni voziček in morda že isti dan vidiš njeno mednožje. Če nisi za to boš izpadel wierdo.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: endelin ()
nekineki592 je izjavil:
Da se najdit povsod. Zdej vidim kakšni invalidi smo eni.
Tukaj so bolj mišljeni napotki za take ljudi.![]()
Po prebranem ste, pa ne samo ti, tudi moji kolegi. Drzijo se tinderja in podobno, samo ker jim je lazje. Kaj naj recem veliko vas je smotanih, nesamozavestni sploh pri prvem stiku. Ali pa se bojite, da vas bo zenska zavrnila. Tudi mene na veliko, pa mi ne zbije samozavest, grem naprej.
Odvisno kaksne isces. Vsak ima svoje kriterije. Edino ce spravljas vsako osebo v isti kos?
delavec44 ::
Apofis ::
gruntfürmich je izjavil:
Kul.
bachata je itak sam en porn, tm so zih sami samski
Ja, moj mental health bo trpel. Našel sem par punc, ki jih tudi tako nekako poznam oz. one zame vedo, da obstajam (upajmo
). Pomoje je Tinder edino tu uporaben za povprečnega fanta.
Načeloma je težko kaj ujet. Sicer bi še raje 30-letnico, je pa veliko samskih mamic. Če bi imel otroke potem to. Verjetno bi šlo bolj hitro in z manj komplikacij.
Načeloma je težko kaj ujet. Sicer bi še raje 30-letnico, je pa veliko samskih mamic. Če bi imel otroke potem to. Verjetno bi šlo bolj hitro in z manj komplikacij.
Rečeno je sicer, da ko bo interes z obeh strani, potem ne bo tako težko in se bo punca prej pustila ujeti. Ajde, ne vem, meni se to še ni zgodilo, pa je bilo veliko interesa s strani marsikatere.
Al si al pa nis.
Al si al pa nis.
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Spletno iskanje partnerjev prispevalo k povečanju neenakosti v družbi (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 11186 (5732) | SI13 |
| » | ZMENEK Z NEZNANKO (sramežljiv) (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Loža | 86409 (1436) | jabe |
| ⊘ | Tinder - izkušnje iz prve roke (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 62680 (58731) | desni_jype |
| ⊘ | Strani za spoznavanje ljudi (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Loža | 108711 (62212) | BigWhale |