Forum » Loža » Število uporabnikov Slotech 2015
Število uporabnikov Slotech 2015
eric_cartman ::
Tole je sicer bolj tema brez resnih debat..Pa vseeno.. Kolega ravno nekaj promovira(ne na ST), pa me zanima oz. sem firbec koliko članov šteje Slotech leta 2015?
Zbrskal sem podatek za leto 2011, ko je bilo registriranih nekaj čez 85.000 članov. Kakšnih novejših podatkov pa ni na spregled.
Včasih bi prav pogrešal kakšen števec članov na splošno in tistih, ki so v tistem momentu aktivni na STju.
Zbrskal sem podatek za leto 2011, ko je bilo registriranih nekaj čez 85.000 članov. Kakšnih novejših podatkov pa ni na spregled.
Včasih bi prav pogrešal kakšen števec članov na splošno in tistih, ki so v tistem momentu aktivni na STju.
Janac ::
Prijavljeni uporabniki
Na forumu je trenutno 105 prijavljenih in 0 neprijavljenih obiskovalcev.
Prijavljeni obiskovalci: -luka-91-, 6151, A.J., ajfon, alphasaphir, amacar, Aquinas, Assass1n, bborst81, beni, bizi12, Bizkit45, black ice, Bobr123, BorutK-73, bosky25, BoZo321, BraneK, Calaway, Cervantes, cesy, connel, DarwiN, dasf, deadzone, dev, DirkDiggler, Don Vincenzo, Dr_M, Durex, egyptian, elson2k, Enron x86, Ericssony, eric_cartman, exibo, Flexon, Frgazor, Gibbs007, Gladi, Greg91, gregyk, Haniball, hojnikb, issak, Janac, jan_g, jernejl, Jerry000, jonystar, Kajles, KingJofre, leonj25, logi, m0LN4r, m4t3u5, Magic1, Master_X, matejzr, Matej_K, McAjvar, McMallar, mgermo, mijav7, mobster, Modri dirkač, MrStein, Mustang2142, oblivioner, Okapi, Olajuwon, Pac-Man, parten, PaX_MaN, Personanonim, Pesimist, phantom, podtalje, Predator_X, PrihajaNodi, qblizt, Raptor F16, ratek, red_point, Riff, RokX, rook912, Sentret, Shark-357, sheeshkar, slodreamer, Snail, Spc, Sriple Tix, ssd8, ssitcm, st0jko, technolog, tilenn, ToJo, TOP, Tugo, urbnzy, Wisse, xxxul
Najdeš na: https://slo-tech.com/forum
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Janac ()
eric_cartman ::
Aha..Trenutno aktivnih.. Kewl
Čeprav sem bolj firbec koliko je vseh članov na splošno..
Čeprav sem bolj firbec koliko je vseh članov na splošno..
Unknown_001 ::
se pravi da je za 15k narastla številka v 4 letah?
Dost teh je fejk profilov za trololo, pa za oglaševanje.
Wie nennt man einen Moderator mit der Hälfte des Gehirnis ?
Begabt
Begabt
mitja73 ::
Je kje podatek koliko je aktivnih, recimo da dostopajo vsaj enkrat mesečno ali enkrat tedensko.
galu ::
Je kje podatek koliko je aktivnih, recimo da dostopajo vsaj enkrat mesečno ali enkrat tedensko.
Glede na to, da si na tehniškem forumu, si za to lahko komot eno skriptico spišeš.
Je pa res, da boš mogel malo čakati (vsaj 1 mesec oz. teden).
Tako to gre.
Unknown_001 ::
Glede na to, da si na tehniškem forumu, si za to lahko komot eno skriptico spišeš.
Je pa res, da boš mogel malo čakati (vsaj 1 mesec oz. teden).
No v primeru da ne zna pa lahk mende tud koga pocuka za rokav pa se zmenta za gajbo pira
Wie nennt man einen Moderator mit der Hälfte des Gehirnis ?
Begabt
Begabt
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ogrevanje sanitarne vode (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 31166 (17876) | energetik |
» | Zahtevnost angleščine na fakultetiOddelek: Šola | 1491 (1044) | BladE_ |
⊘ | Moderiranje (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 27617 (23859) | šajtrga |
⊘ | Glasovanje za povrnitev nakladalniceOddelek: Slo-Tech | 2875 (2136) | Gandalfar |
» | Poletje v KiberpipiOddelek: Novice / Kiberpipa | 5242 (4309) | 69charger |