Forum » Izdelava spletišč » Ena hitra stran - prosim kritizirajte
Ena hitra stran - prosim kritizirajte
Tic ::
Nič še ni dinamičnega tko da use bo. Zdej to je samo zasnova.
Baner nebo spremenjen, vem da ni glih pravi size ampak jebiga.
KAJ SPREMENITI?
http://tic.je.rozica.com/index.html
Baner nebo spremenjen, vem da ni glih pravi size ampak jebiga.
KAJ SPREMENITI?
http://tic.je.rozica.com/index.html
persona civitas ;>
R0K ::
Meni je kul.
Logo drug.
Probej vse to postavit v neko tabelo, da bodo zadeve stale lepo vzporedno, druga pod drugo. Spremen obliko črk, pa namesto črne daj eno mal bolj svetlo ker se mal bolj težko bere. Glede unih tabel (za Ware) naredi naslednje (če si delal s dreamweaverjem) pejt na tabelo, pa dej na Cellpad in cellspace na 0, in bodo tabele lepše (rob).
S skripto za novice se ti je brzveze matrat če še nisi nikol delal s tem (php pa to) ampak pač vsako novico dodaš ročno (spremeniš na strani) ker je to war page vrjetno nebo tolko novic kot na STju in se ti ne splača matrat s tem (mogoč kdaj v prihodnosti)...
Logo drug.
Probej vse to postavit v neko tabelo, da bodo zadeve stale lepo vzporedno, druga pod drugo. Spremen obliko črk, pa namesto črne daj eno mal bolj svetlo ker se mal bolj težko bere. Glede unih tabel (za Ware) naredi naslednje (če si delal s dreamweaverjem) pejt na tabelo, pa dej na Cellpad in cellspace na 0, in bodo tabele lepše (rob).
S skripto za novice se ti je brzveze matrat če še nisi nikol delal s tem (php pa to) ampak pač vsako novico dodaš ročno (spremeniš na strani) ker je to war page vrjetno nebo tolko novic kot na STju in se ti ne splača matrat s tem (mogoč kdaj v prihodnosti)...
Novice sm mislu narest tko, da se bo bralo iz enega .txt fajla, ki ga bom vedno znova poslow gor. Tko da ne obnavljam usega.
Bom se mal razporeditev olepšiv. Zdej gledam na drugih ut clan pages
Bom se mal razporeditev olepšiv. Zdej gledam na drugih ut clan pages
persona civitas ;>
(sic) ::
Končno najdem enega, ki igra UT2k3 :)
Prosil bi te, če mi poveš koliko UT2k3 serverjev je v SLO (če sploh)? Katerih je več - z TTM ali navadnih (v SLO so TTM?)? Pa še tole: ko s kolegom igrava (oba ADSL 1Mbit, patch 2225) imam presenetljivo dober ping od 30-40 nekje. V Quakeu pa 50 vedno. Je tole v UT točno in je res koda tako optimizirana?
Zdaj pa stran:
Jaz bi spremenil menu (na levi) - naredil bi takšnega kot je tale, če vse odpreš ne pa da se ti sproti odpira (recimo kliknem Aout pa potem vidim komaj Members). Malo bolj barvito bi naredil - recimo zgoraj nekaj pomešanih slik iz UTja. Člani bi imeli linke kjer bi videl kakšen connection imajo, njihov config, sistem, favorite map,... Pisava mora biti definitivno svetlejša, ker se zelo težko bere - pa ni nujno, da je bela ampak vsaj nekaj svetlega.
V statsih MORAJO biti screenshoti statsov (rezultat, accuracy)... Po možnosti (mogoče bo tole preveč) pe link na stran od klana s katerim ste imeli fight. Demoti fighta bi bili zelo v redu.
Pod FAQ razne nasvete za izdelavo lastnega configa, gibanje, triki,...
Novice objavlajte redno - nekje dve do tri novici na teden (če imate čas, seveda, še več), ker drugače nihče ne bo zahajal na tole stran, če se ne bo nič dogajalo.
V prihodnosti pa lahko imate še lasten forum (poznam enga specialnega (free)). Pa privabite čimveč ljudi (objavljajte zmage, uvrstitev na lane,.. na DISCHARGED.org - tako bo čimveč slovencev izvedlo za vašo stran).
Tole bi bilo od mene nekako vse...
Prosil bi te, če mi poveš koliko UT2k3 serverjev je v SLO (če sploh)? Katerih je več - z TTM ali navadnih (v SLO so TTM?)? Pa še tole: ko s kolegom igrava (oba ADSL 1Mbit, patch 2225) imam presenetljivo dober ping od 30-40 nekje. V Quakeu pa 50 vedno. Je tole v UT točno in je res koda tako optimizirana?
Zdaj pa stran:
Jaz bi spremenil menu (na levi) - naredil bi takšnega kot je tale, če vse odpreš ne pa da se ti sproti odpira (recimo kliknem Aout pa potem vidim komaj Members). Malo bolj barvito bi naredil - recimo zgoraj nekaj pomešanih slik iz UTja. Člani bi imeli linke kjer bi videl kakšen connection imajo, njihov config, sistem, favorite map,... Pisava mora biti definitivno svetlejša, ker se zelo težko bere - pa ni nujno, da je bela ampak vsaj nekaj svetlega.
V statsih MORAJO biti screenshoti statsov (rezultat, accuracy)... Po možnosti (mogoče bo tole preveč) pe link na stran od klana s katerim ste imeli fight. Demoti fighta bi bili zelo v redu.
Pod FAQ razne nasvete za izdelavo lastnega configa, gibanje, triki,...
Novice objavlajte redno - nekje dve do tri novici na teden (če imate čas, seveda, še več), ker drugače nihče ne bo zahajal na tole stran, če se ne bo nič dogajalo.
V prihodnosti pa lahko imate še lasten forum (poznam enga specialnega (free)). Pa privabite čimveč ljudi (objavljajte zmage, uvrstitev na lane,.. na DISCHARGED.org - tako bo čimveč slovencev izvedlo za vašo stran).
Tole bi bilo od mene nekako vse...
Fuck you all!!!
Po možnosti (mogoče bo tole preveč) pe link na stran od klana s katerim ste imeli fight.
Defenitivo!
Demoti fighta bi bili zelo v redu.
Kaj naj bi blo to?
Drgac pa mislm da je en slovenski server od siola. Nevem kaj spilajo, ker nimam adslja. Kar se tice pa kode za ut... u ask too much. Bodi zadovol sz pingom in to je to!
persona civitas ;>
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Tic ()
Demo posnames:
demorec tic's_ownage.dem
ustaviš:
stoprec (se mi zdi) ali stopdemo.
demorec tic's_ownage.dem
ustaviš:
stoprec (se mi zdi) ali stopdemo.
Fuck you all!!!
Demo je "posnetek" igranja. Predstavljaj si tistega, ki snema kot kamero. Vse kar on zajame se pokaže v demotu. V UT2k3 pa je demo snemanje in predvajanje zelo napredno - namreč več ne drži pravilo, ki je včasih bilo: samo tisto kar tisti, ki snema zajame se vidi, ampak sploh nima veze koga snemaš, ker si tisti, ki bo predvajal demo lahko narihtal koga bo gledal. Celo omogoča, da greš kot spectator in se sprehodiš po sobi medtem, ko demo nadaljuje in gledaš lepe frage iz vse strani. Vendar se pa v demot ne shranjujejo podatki kot so: kakšno grafiko je imel snemalec, resolucijo, FOV,... Ko gledaš demo vidiš tako kot, če bi prek neta nekoga spectatal.
Ko konča s snemanjem ti naredi en file (če ne napišeš imena, ti bo naredil dem0001.dem oz. če uporabljaš TTM = dem123.dem) - mislim, da ti ga da v System folder.
za začetek si poglej tale demo:
http://www.cyberfight.org/site/demos/6097/
Tole je iz CPL 2002 - fatal1ty vs CPense (fatal1ty, seveda, zmaga).
Skopiraš v System preimenuješ v nekaj preprostega (mislim da presledkov ne sme biti) recimo aaa.dem in vpišeš v konzolo demoplay aaa.dem
Ko konča s snemanjem ti naredi en file (če ne napišeš imena, ti bo naredil dem0001.dem oz. če uporabljaš TTM = dem123.dem) - mislim, da ti ga da v System folder.
za začetek si poglej tale demo:
http://www.cyberfight.org/site/demos/6097/
Tole je iz CPL 2002 - fatal1ty vs CPense (fatal1ty, seveda, zmaga).
Skopiraš v System preimenuješ v nekaj preprostega (mislim da presledkov ne sme biti) recimo aaa.dem in vpišeš v konzolo demoplay aaa.dem
Fuck you all!!!
To je prevec zame :))))
EDIT SITE: Zdej sm skenslu tiste premicne menije. Tko da je use staticno sam je tko nakazano kateri so primarni in kateri sekundarni. Gumbe nism spreminju, sam ime gumba se začne " +Ime"
Zdej se nisam uploadow, ker morem se kej druzga spremenit. Mucim se da bi dal neko drugo barvo. Sivo, taka kot je u logotu, sam mi ne zgleda lepo...
Bomo vidl!
Če ma kdo kako idejo, kr na plan z njo!
EDIT SITE: Zdej sm skenslu tiste premicne menije. Tko da je use staticno sam je tko nakazano kateri so primarni in kateri sekundarni. Gumbe nism spreminju, sam ime gumba se začne " +Ime"
Zdej se nisam uploadow, ker morem se kej druzga spremenit. Mucim se da bi dal neko drugo barvo. Sivo, taka kot je u logotu, sam mi ne zgleda lepo...
Bomo vidl!
Če ma kdo kako idejo, kr na plan z njo!
persona civitas ;>
Menijev se nisem uploadal. Ali3n mi je mal spremenu banner, tko da se zlije z stranjo. Tnx
persona civitas ;>
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izvenserijski BIOSi za EpoX 8rda(+)Oddelek: Navijanje | 939 (774) | gamer |
» | Enermax CS-3171 Silver Wizard II Tower ima napajalnik??Oddelek: Kaj kupiti | 905 (756) | tx-z |
» | Unreal Tournament 2003 (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Igre | 13297 (8357) | R33D3M33R |
» | Slo-tech Lan (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Slo-Tech | 21739 (14638) | Gandalfar |
» | Pozivamo clane iz slo. na UT2k3 merjenje mociOddelek: Igre | 843 (733) | BoLhCa |