Forum » Kaj kupiti » Enermax CS-3171 Silver Wizard II Tower ima napajalnik??
Enermax CS-3171 Silver Wizard II Tower ima napajalnik??
SleepLess ::
Ima tole ohišje napajalnik, nekaj sem gleda po neti pa nikjer nič ne piše. Pa zanima me kako ste zadovolnji z njim če ga ima kdo, je ql, zgleda vredu, je tiho?
Mavrik ::
Se opravičujem za obujanje stare teme, toda brezveze je odpirati novo.
Torej, če bi se dalo to ohišje dobiti pri nas kje, če je mogoče tako da bi bilo poslano na dom (pač v prekmurju ne moreš veliko upati). Nekaj časa so ga meli na Mimovrste, toda ni bilo dobavljivo in sedaj so zgleda umaknili vse Enermaxove izdelke.
Ve kdo kje bi se še lahko dalo dobiti?
Torej, če bi se dalo to ohišje dobiti pri nas kje, če je mogoče tako da bi bilo poslano na dom (pač v prekmurju ne moreš veliko upati). Nekaj časa so ga meli na Mimovrste, toda ni bilo dobavljivo in sedaj so zgleda umaknili vse Enermaxove izdelke.
Ve kdo kje bi se še lahko dalo dobiti?
The truth is rarely pure and never simple.
para! ::
Kolikor vem nima napajalnika, nisem pa prepričan. Vprašaj na coolpc.
Je pa to, če še ne veš, najgrše ohišje kar jih na svetu obstaja. Pač kič extreme.
lp
Je pa to, če še ne veš, najgrše ohišje kar jih na svetu obstaja. Pač kič extreme.
lp
Death before dishonor!
Aja, Mavrik, kot je dejal tipson pred mano, coolpc prodaja in razvaža opremo, vključno s tem grdim račkom.
lp
lp
Death before dishonor!
tx-z ::
mam to ohišje, zravn NI napajalnika, pa res poglej na cool-pc, drgač če ti ni škoda tok keša za ohišje je vredu..
tx-z
Mavrik ::
Ok, hvala za odgovore.
Sem pač pri volji za kič
Sem pač pri volji za kič
The truth is rarely pure and never simple.
Vsak ma svoj okus pravijo. Sicer v kvaliteto ohišja ne dvomim, glede izgleda pa je pleksi na stranici čist OK, tisti mehurčki ob strani pa res ne pašejo.
lp
lp
Death before dishonor!
sj če ti niso všeč, jih pa pač izklopš, no, ne-vkolpš pa je.. edin pazt boš mogu, k če popraskaš, se kr hitr lahko pozna, predvsem na sprednem delu
tx-z
BoLhCa ::
Jst ga imam ze od maja prejsnjega leta in ga ne menjam...
Ohisje JE BREZ napajalnik-a in ga je treba zelo, zelo pazit, ni glih Chieftec zelezo In se slika sz prejsnjega LAN-a,kjer je bil moj komp delezen velikega obleganja=) Na zalost je edino tale slikca tok v redu da jo lohk objavim, druge so ponesrecen primer=)
P.S. Na mizi je se moja miska, ki pociva na reklamni podlogi firme v kateri delam=)
Ohisje JE BREZ napajalnik-a in ga je treba zelo, zelo pazit, ni glih Chieftec zelezo In se slika sz prejsnjega LAN-a,kjer je bil moj komp delezen velikega obleganja=) Na zalost je edino tale slikca tok v redu da jo lohk objavim, druge so ponesrecen primer=)
P.S. Na mizi je se moja miska, ki pociva na reklamni podlogi firme v kateri delam=)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: BoLhCa ()
hemm, to ohišje je pa mal drgačno od mojga..
pr men se na vrhu ne vid ventilatorja (so take špranje)
pr men se na vrhu ne vid ventilatorja (so take špranje)
tx-z
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Se splaša kupit ohišje? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 7360 (5131) | Big_Al |
» | Ohišje do 180€Oddelek: Kaj kupiti | 1967 (1500) | Bethrezen |
» | Sestava HTPCOddelek: Kaj kupiti | 1967 (1622) | billy |
» | Nakup ohišja (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 6208 (4363) | gfighter |
» | Katero ohišje (okoli 50k)Oddelek: Kaj kupiti | 2100 (1474) | nec2070 |