Forum » Hlajenje in modifikacije » Iceprobe -zelo zanimivo!!
Iceprobe -zelo zanimivo!!
Golden eye ::
A je že kdo videl kaj tazga Iceprobe . Napravica je narejena za vodni haljenje in ti krepko zbije temeraturo vode. Verjetno daš to v rezervar od vodnega sistema in ti pol hladi Komentirajte
Jackal ::
Termoelectric = Peltier = velika poraba toka + veliko toplote = ne preveč uspešna kombinacija
Walking the way is something completely different than imagining the way.
OZZY ::
Poraba toka do 50w. Koker pa sem skapiru daš v vodo rebra pa ostanejo zunaj. Zanimivo za še dodatno hlajenje vode. Cena...dont know.
Go with the flow.
Golden eye ::
Cena se mi zdi da je 100$-200$ nisem čisto prepričan ampak skoraj Drgač pa zgdleda vredu
HardwareMaster ::
Sam na neki bi opozoru:
Poraba toka do 50w
Tok se nikoli ni meru v W in mislim da se tud nikoli ne bo.
Poraba toka do 50w
Tok se nikoli ni meru v W in mislim da se tud nikoli ne bo.
sajmon ::
Tisti watti, ki so napisani pri napajalnikih označujejo maksimalno moč, ki jo da lahko napajalnik od sebe.
morphling1 ::
Da ne boste začeli že denarja na kup metat za to zadevo. Si je kdo sploh prebral čemu je to namenjeno. Hlajenju pitne vode, ne pa hlajenju v računalniku. Za ta namen je 50 W dovolj ker je rezevor izoliran in vsa dovedena toplota je samo iz okolice ne pa nekega drugega vira kot je prosor. Če bi to vtaknil v rez. ne bi dosegel praktično ničesar voda. V računalniku imaš gibajočo se vodo se pravi rabiš nek učinkovit prenosnik toplote, da se le ta prenese na vodo. Če bi ta hladilnik postavil pred procesorjem se tudi v idealnih primerih, ob 50 W hladilni moči in nekem večjem pretoku voda praktično nebi skoraj nič ohladila.
http://www2.arnes.si/~mlivak/ Nekaj kar naj bi bila moja domača stran, pa nikoli ne bo :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Račun za elektriko (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 19156 (11343) | nUUb |
» | Prvi 45 nm AMD čipi že na policahOddelek: Novice / Procesorji | 4595 (2806) | tiborrr |
» | Zanimiva ideja->uresnišljiva???Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 2145 (1335) | WinsuckeR |
» | Priklop peltierjaOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2387 (2078) | TESKAn |
» | Informacije kako narediti svoje hladilo...Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1087 (792) | Hrček |