Forum » Šport » katero glasbo poslušate med tekom
katero glasbo poslušate med tekom
gzibret ::
Oj,
katera glasba je najboljša za poslušat med tekom? Sam osebno sem bolj za elektronske zadeve, ampak sem tudi odprt za karkoli. Kaj torej vi poslušate med tekom?
Hvala.
LP
katera glasba je najboljša za poslušat med tekom? Sam osebno sem bolj za elektronske zadeve, ampak sem tudi odprt za karkoli. Kaj torej vi poslušate med tekom?
Hvala.
LP
Vse je za neki dobr!
Miha 333 ::
Nobene, ker je treba spremljat okolico - promet, kolesarje, ki te prehitevajo, psa, ki te lovi, ... To, da se takole odklopiš, je lahkomiselno. Poleg tega so lepši zvoki narave - ptičje petje, šumenje potoka - vsaj tam, kjer jaz tečem.
šernk ::
Kar ti pač paše? Osebno imam na kolesu rock/metal.
slušalko imaš na enem uhu in so vsi problemi rešeni.
Nobene, ker je treba spremljat okolico - promet, kolesarje, ki te prehitevajo, psa, ki te lovi, ... To, da se takole odklopiš, je lahkomiselno.
slušalko imaš na enem uhu in so vsi problemi rešeni.
In general, high velocity doesn't produce harmful injuries.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prehod za pešce / kolesarjeOddelek: Na cesti | 12118 (9928) | predi |
» | Voznja v rdeco luc... (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 20993 (17282) | anketar |
» | Kolesar, voznik, kolizija (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Na cesti | 58506 (54151) | jype |
⊘ | Odprto pismo neznanim kolesarjem in kolesarki (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Šport | 37002 (31200) | bluefish |
» | Kolesarji in voznja v rdeco luc (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Šport | 40664 (36723) | jype |