Forum » Kaj kupiti » nakup tiskalnika
nakup tiskalnika
grinčii ::
Živjo!
Imam namen kupiti tiskalnik (nekje do 150EUR).Prosil, če mi lahko predlagate katerega naj kupim rad pa bi, da ima tiskalnik možnost uporabe ponljivih kartuš oz neoriginalnih kartuš.
Hvala!
Lp
Imam namen kupiti tiskalnik (nekje do 150EUR).Prosil, če mi lahko predlagate katerega naj kupim rad pa bi, da ima tiskalnik možnost uporabe ponljivih kartuš oz neoriginalnih kartuš.
Hvala!
Lp
- spremenil: grinčii ()
Brane22 ::
Epsonova serija L je dokaj poceni, in L110, če ne tudi L2xx pade v ta razred.
Ima pa CISS serijsko, torej ni treba packat z drugimi rešitvami ali zgubit garancijo.
Dobiš dokaj poceni že originalna črnila na flaško.
Ima pa CISS serijsko, torej ni treba packat z drugimi rešitvami ali zgubit garancijo.
Dobiš dokaj poceni že originalna črnila na flaško.
OK.d ::
Tudi sam iščem nov tiskalnik/skener in sem gledal že tega canona ki bo v hofru v četrtek ampak kot pravijo je problem s čipi na kartušah.
Kaj pravite za tega Brotherja MF DCP-J100 ali se ga splača vzeti?
LPOK.d
robba22 ::
Če nameravaš veliko printati ti priporočam Epsona L serijo. Sam sem sprintal že nekaj več kot 20.000 strani s tem printerjem. Barve kupiš v stekleničkah in 5 stekleničk te pride cca 30 € in s tem jaz naredim okoli 4000 printov (cca 1 cent na print).
Tudi sam iščem nov tiskalnik/skener in sem gledal že tega canona ki bo v hofru v četrtek ampak kot pravijo je problem s čipi na kartušah.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | kateri tiskalnik (strani: 1 2 3 4 … 14 15 16 17 )Oddelek: Kaj kupiti | 163109 (1131) | scipascapa |
» | Kateri tiskalnik ? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Kaj kupiti | 39122 (22836) | gazer |
» | kateri printer kupiti (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 23057 (15331) | Spock83 |
» | Kateri tiskalnik -> pogoj: najcenejše kartuše (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 30713 (19983) | bobby |
» | Multifunkcijska naprava (do 200 EUR)???Oddelek: Kaj kupiti | 4608 (2703) |