» »

Kateri tiskalnik -> pogoj: najcenejše kartuše

Kateri tiskalnik -> pogoj: najcenejše kartuše

1
2
»

zindo23 ::

Brane22 je izjavil:

Ne vem zakaj je €200 stratosferska cifra zaw inkjet, če je dober.

Za ta denar dobiš friggin A3+ multipraktik. Daš še nekaj za refill kartuše in črnilo in precej hitro to prineseš nazaj, če uporabljaš zadevo kot orodje.

Ne štekam tega. Folk rutinsko opali €300 za proc, ki ga v veliki večini ne rabi ampak €200 je pa kar naenkrat preveč za kompleksno elekronsko-mehansko-optično napravo, ki daje od sebe fizične izdelke-printa na podlago.

WTF ? Koliko kakovostne mehanike pa dobiš za €50 ? Najnavadnejši SKF-ov ležaj je ziher €5...


Ok pač študentje nimamo tolk denarja da bi pač kr deval po 200e vn :)

Steinkauz ::

Kaj pravite na tale tiskalnik? Izdan je bil že leta 2011 ampak ima wifi, duplex, a3, ločene barvne kartuše.
Če kupiš neorigal kartuše stane ČB stran pod 1 cent.

Pa samo 100eur!

PR nas sicer okoli 200.
Ampak za 120 skupej s poštnino z nemčije se mi zdi super deal.

Steinkauz ::

5er--> ::

Printbox ima HP Officejet Pro 8100 + CISS. Verjetno že vejo zakaj.

Steinkauz ::

Mah sm kr naroču.

http://www.tiskajpoceni.com/artikli.php...

Nadomestne neoriginal 0.8 centa na ČB, 1.5 na barvno stran.

Steinkauz ::

Plačal v torek, v sredo poslano, včer sm dubu.
Kr velik, printa kul, wifi setup in špila.

Edin mal hecno k so region specific in je nemški jezik na LCDju od prinerja in se ga ne da zamenjat. Ne vem kdo dandanes hardcodira jezik ampak ok :)
Sicer ga itak zelo redko rabiš, ker printaš s kompa povečin.

mat xxl ::

5er--> je izjavil:

Printbox ima HP Officejet Pro 8100 + CISS. Verjetno že vejo zakaj.


So imeli, sedaj pa imajo vse, kar je novega :http://store.hp.com/webapp/wcs/stores/s...

HP Office jet Pro X 476/576 . In ja ga imam tudi jaz predelanega na CISS, če bi se kdo rad igral sem vse raziskal, kje in kaj se kaj dobi............

doubled ::

Če veliko tiskate se vsekakor bolj splača kupiti tiskalnike na tonerje, ker natisnejo 1600+ strani, medtem ko tiskalniki na kartuše natisnejo nekje od 100 do 300 strani.

sam kupujem kartuše pri lokalnem trgovcu, ki ravno postavlja e-trgovino (do sedaj so prodajali samo večjim podjetjem in zavarovalnicam), cene imajo najboljše v Sloveniji, dostava po celotni Sloveniji je, če je naročilo oddano do pete ure, že naslednji dan dopoldan. Kartuše so po 4 evre za vse tiskalnike, tonerji 20+ evrov, nabavijo lahko barvo za vse tiskalnike na tržišču. poštnine nad 25 evrov kot pravijo ne bo, se splača pogledat:
www.kartusetonerji.si

manjši nasvet okoli tiskalnikov: ne kupujte HP-ja.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: doubled ()

scipascapa ::

hvala za prikrito oglaševanje :P

doubled ::

no če sem že pri prikritemu oglaševanju potem tudi toplo priporočam vse logitechove izdelke :D Škoda da ne delajo tiskalnikov ker bi ga kupil isti moment!
prejšnji teden mi je crknila njihova g500 miš, sem pisal suportu da je crknila, in še isti dan so se mi opravičili in me vprašali če bo ok če mi pošljejo g502 proteus (rabil sem le serijsko, nobenega računa, nič!). Miška je bila dva dni pozneje na mojem domu iz Nizozemske! (na dan ko so jo poslali sem v eni slo e-trgovini naročil podlago zanjo, ki so jo imeli na zalogi in je miška prišla prej iz Nizozemske kot podlaga iz Slovenije) in vmes so se mi še eno 2x opravičili in preverili če je bil moj support ticket dokončno obdelan in če sem zadovoljen s supportom.

Če primerjam to z izkušnjo s HPjem... 2 tiskalniki v kanti za smetje, notebok za 1200 evrov crknil po dveh letih, in potem se prebijaš čez tisto nočno moro od supporta na njihovi strani in te vrtijo v krogu in se na koncu itak nič ne zmeniš, gonilniki ki nikoli ne delajo prav in cel sistem zasvinjajo in neumnosti kot so: naprava ne more SKENIRAT ker ni barve v tiskalniku... razlika kot dan in noč med njimi in logitechom. In potem gledaš okoli, folk ma stare epsone, canone po 7-10 let in še kar delajo ;((

mat xxl ::

BTW tisti link od kartuse tonerji je drag, dobiš enake ali boljše zadeve na Ebayu za 25-50 % njihovih cen ;)

Glede HP ja, pa sam nimam slabih izkušenj tudi z servisom ne, seveda če so izdelki kupljeni pri nas, če pa ste kupili v tujini pa jasno tam uveljavljajte garancijo.

m0LN4r ::

Kupil v tujini trgovini 2kompleta XL kartuš (value pack) za cca 120EUR.
Prinas so mi "poceni" prodajal en paket za 80EUR. Najcenejša štacuna kao, ostale samo navzgor.
https://www.youtube.com/user/m0LN4r

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: m0LN4r ()

robba22 ::

Če boš res veliko printal se ti po moje najbolj splača Epson ITS model. Sam imam Epson L300 in sem do sedaj sprintal 20.000 printov. Trenuntno moram zamenjati zbiralnik odpadnega črnila, kar me bo prišlo cca 30€, flaške za črnilo pa imajo najcenejše v Topsolutions, kjer te ena flaška pride cca 6€. S kompletom 5 flašk (3 barvne 2 črni) boš natisnil cca 4000 strani. Tako da ceneje mislim, da ne gre.

MilanAF ::

Kak je pa kaj kvaliteta slik teh epsonov. Mam budget za printer cca 150€. Printalo se bo dokaj dosti. Prvo sem razmišljal o barvnem lasercu, je pa žena izrazila željo, da bi vsake tolko kaj na foto papir tiskala. Sem pa zasledil te ITS Epsone in se mi zdijo super zanimivi. Sploh iz vidika cene tiskanja. Rabim pa MFP z možnostjo wifi in čim cenejšim tiskom pa dokaj kvalitetnim foto tisokom. Ma kdo kakšen predlog?

Lp

ST-777 ::

MilanAF je izjavil:

Prvo sem razmišljal o barvnem lasercu, je pa žena izrazila željo, da bi vsake tolko kaj na foto papir tiskala.
Potem je bolje kupiti laserski tiskalnik, fotografije pa natisne foto laboratorij. Preden se odločiš za enega, jih nekaj preizkusi s testno fotko. Harvey Norman natisne dokaj kakovostne fotografije, cene pa se mi zdijo ugodne. http://predstavitve.harveynorman.si/fot...

MilanAF ::

Nevem če kateri barvni laserc v tem cenovnem razredu tak poceni tiska kot tile epsoni, ki so že v originalu za polnit, ker sploh nimajo kartuš ampak kr posode za polnit. Sploh ko sem gledal za laser MFPji, sem ugotovil, da ni nekih pametnih zadev pod 250€. Mogoče se tudi motim in naj me kdo popravi

mat xxl ::

Se hudo motiš na Ink jetih imaš Canon z 550 in 551 kartušami, ki so z čipi neoriginal xxl polnitve tam po 0,8 eur kos če naročiš ene 25 kartuš v kompletu.

Steinkauz ::

Steinkauz je izjavil:

Ah pozabu linkat
http://www.idealo.de/preisvergleich/Off...


Ha ne morm verjet.

Sedaj je najcenejši 177eur, večina pa okol 200eur.

Očitno je bil dober nakup :P

Od kar sm ga kupil sm menjal 2x črno kartušo. Fejk seveda. 5 eur (natisneš okol 2000 strani)

MilanAF ::

A má slučaino kdo izkušnje z tiskalnikom Brother DCP-T500w? Ima tudi dokaj poceni izpis. Me pa zanima kvaliteta izpisa napram epsonu. Sploh je zanimivo, ker ma Brother zdaj ob registraciji produkta 3 leta garancije.

Lonsarg ::

Dejansko so laserji bili revolucija poceni tiska, ko so prisli ven. Zdaj pa so ink-jet ce se malo znajdes(neoriginal kartuse oziroma CISS sistemi ce tiskas masovno) ze zelo blizu, razlike je manj kot faktor 2 vcasih je bilo faktor 10. Poleg tega je pri tako nizkih cenah pol stroska ze tako ali tako papir.

Ker je cena tiska edina prednost laserja je torej nakup barvnega laserja zelo vprasljivo pocetje. V crnobelem svetu pa ne bi vec zivel, sem imel 5 let zgolj CB print in je pac bedno.

scipascapa ::

Canon MG6400 jajca, da večjih ni. Konstantno jamranje napaka 1003.

krucymucy ::

Da ne odpiram nove teme po nepotrebnem.

Po precej letih mi je crknil Canon MP540 in iscem zamenjavo. "error B200" napaka na glavi, med ciscenjem pride do napake in ne konca procesa.

Pogoj je da so kartuse poceni. Ta je uporabljal PGI-550 in CLI-551, ki sem jih kupoval v kompletih na ebay po nekih 7€ za komplet petih kartus.

king67 ::

Epson, serija L.

lp,
king67

mat xxl ::

https://www.canon.si/printers/inkjet/pi...

ponovno isto :)

http://www.enaa.com/oddelki/racunalnist...

Kartuše sam plačujem z čipom po cca 0,6 eura kos z poštnino iz DE Ebay , seveda pa vzamem nekaj več kartuš skupaj za ene 50 eur na enkrat z poštnino.

Pa nobenega mazanja rok z polnitvami in resetiranja čipov in drugih takih neumnosti se ne splača imeti umazanih rok :). NI RAČUNICE !!!

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: mat xxl ()

bobby ::

Kaj pa kaksen Brother?
3 leta garancije za 250€ za a3 mfp napravo.
Ce eksplicitno ne odgovorim osebam PNG ali PR,..I dont care about your opinion.
1
2
»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

kateri tiskalnik (strani: 1 2 3 411 12 13 14 )

Oddelek: Kaj kupiti
697141881 (677) easyrider3
»

Kateri tiskalnik ? (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Kaj kupiti
17037133 (20847) gazer
»

kateri printer kupiti (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
6422163 (14437) Spock83
»

Epsonov tiskalnik zavrže 20 odstotkov črnila (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Ostale najave
8335810 (26458) Tomi
»

Svetovni nateg pri kartušah (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
7220146 (17095) mat xxl

Več podobnih tem