Forum » Kaj kupiti » MPB 13 Retina 256gb 2015
MPB 13 Retina 256gb 2015
Meizu ::
Torej, nameravam kupiti to zadevo.
A je še smiselno kupovat to v USA in hkrati me še zanima, kako deluje ta njihov education program. A moraš bit US citizen oz. študirat v US, da v njihovih store-ih uveljavljaš "faksovski" popust?
Če bi kupoval v USA bi to storil preko kolega, ki nekje do poletja potuje tja. Torej osebno, ne preko pošte.
Ali je bolje naročiti zadevo tu in sedaj? Z nakupom se mi ne mudi.
A je še smiselno kupovat to v USA in hkrati me še zanima, kako deluje ta njihov education program. A moraš bit US citizen oz. študirat v US, da v njihovih store-ih uveljavljaš "faksovski" popust?
Če bi kupoval v USA bi to storil preko kolega, ki nekje do poletja potuje tja. Torej osebno, ne preko pošte.
Ali je bolje naročiti zadevo tu in sedaj? Z nakupom se mi ne mudi.
Meizu ::
Ah pozabil omeniti:
Torej cena na US Apple Storeu je verjetno brez davka? Glede na to, da je EUR - USD tako blizu skorajda ni razlike potem? Ali? Prosim, da se nekdo, ki pozna US trg, malce razpiše o tem.
Vem, obstaja veliko tem o tej zadevi, ampak aktualna situacija namiguje na majhne razlike - ali se motim?
Torej cena na US Apple Storeu je verjetno brez davka? Glede na to, da je EUR - USD tako blizu skorajda ni razlike potem? Ali? Prosim, da se nekdo, ki pozna US trg, malce razpiše o tem.
Vem, obstaja veliko tem o tej zadevi, ampak aktualna situacija namiguje na majhne razlike - ali se motim?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kakšno zavarovanje imajo Američani za tujino?Oddelek: Loža | 2533 (2029) | Pika na i |
» | Plačilo odkupine za kriptolocker - računovodski problem? (strani: 1 2 )Oddelek: Problemi človeštva | 14266 (12296) | NiggerBob |
» | Nakup MacBooka Pro iz Amerike (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 13537 (11908) | St235 |
» | Zasliševanja in mučenja v ZDA (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Problemi človeštva | 47750 (44990) | jype |
» | Kje v ZDA kupiti...Oddelek: Kaj kupiti | 910 (747) | boštjan |