» »

Pinnacle PCTV pro problem

Pinnacle PCTV pro problem

urosh ::

Ima mogoče kdo to kartico? Meni je delala super, odkar sem pa zamenjal plato (iz elite k7s5a na epox 8rda+) pa mi več ne dela. Zmeraj se pojavljajo neki erorji. niti vžgat ne morem več.... Ve kdo mogoče zakaj se mi to dogaja? ima še kdo drugi s tem probleme? Ima kdo kak uporaben nasvet? Kaj mi je narediti?

lp

R-S-LoVe ::

Hi!
Jst sm mel podobne probleme s to kartico (errorji) pa sm samo uninstaliru (z regeditom sm si malo pomagu), ponovno instaliru novejsi pack za kartico, pa dela!
Upam, da sm ti kej pomagu, ce pa ne ves kako naprej, pa napisi email, direktno na Pinnacle oz poglej, ce pa ta tvoja nova plata kakšn problem s kompatibilnostjo PCI rež :'( (skratka prestav kartico v drugo režo).8-O
Fear Is The Path To The Dark Side, Fear Leads To Anger,
Anger Leads To Hate, Hate Leads To Suffering!

roCkY ::

Men ga je tud svirov, ko sem ga na novo plato dal. Nekak sem pogruntov, da je nekaj z IRQ. Ko sem jih v biosu prednastavu ni blo več problema. Vse ne samo tistga na kterem je kartica. Sicer pa flešej bios od plate morda je rešen. MSI je problem kasnej rešu.

Red_Mamba ::

ma men je tud vredu delal neki časa zdej sm pa zanč hotu po ene par mescih spet TV gledat pa mi ne požene. Ktera verzija progija je najnovejša? Men napiše 1.96.
Ko poženem program mi napiše error kao da ni kartice not al pa da je že v uporabi.

roCkY ::

Jaz imam naložene 2.5. Že dolgo pa nism gledal, če je kaj novejšga.

Mene je tud pred časom še na starem sistemu mal zezal. Pomagala je le odstranitev drajverjev. Zagon sistema brez kartice. Potem pa vse lepo nazaj.

Red_Mamba ::

sem naložil 2.75 :D in PPE neki gonilnik za PCI pa dela superca

Gero2 ::

PCTV Sat 3.10 Update
File Version : 3.10
Date Inserted : 21/8/2003
Extension : .exe
Size : 51.6 MB

ftp://ftp.pinnaclesys.de/driver/pc/pctvsat/PCTVSat310_Setup.exe

:P

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Izbira grafične kartice

Oddelek: Strojna oprema
365395 (5028) whitefish
»

Windows Server 2003 - mnenje ? (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )

Oddelek: Operacijski sistemi
47029999 (13433) darkolord
»

FX 5900 ali 9800XT ??? (strani: 1 2 )

643601 (2692) boštjan
»

asus radeon 9600XT POMOČ!!!

381947 (1417) Dr_M
»

Za vse lastnike Herc. r8500LE! (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

33019854 (12486) sharp

Več podobnih tem