Forum » Loža » SETI
SETI
andro31 ::
Najprej pohvale!
Se vprasanje - zakaj mi ne refresa status na seti strani od nase skupine - namrec predelal sem 1 paket, pa mi se vedno pise, da nisem nic?
lp
andrej
Se vprasanje - zakaj mi ne refresa status na seti strani od nase skupine - namrec predelal sem 1 paket, pa mi se vedno pise, da nisem nic?
lp
andrej
PaJo ::
Ker majo oni tam na seti-ju updejtanje samo ob dolcenih casih, tako da je stvar zmeraj vzdaj za par ur, ce ne celo za kaki dan. Pac pocakas malo pa bo
Moji resulti tudi zaostajajo za kakih 2-3 zmeraj
Moji resulti tudi zaostajajo za kakih 2-3 zmeraj
Ne se preveč sekirat, rajši uživat:)
luni ::
PaJo ma ja ti, pa kriminalec Serdzo mata itak najvecji rate dostave teh paketkov... Jaz pa sem nekje cisto uzadi
andro31 ja problem je v tem, da se statistike updejtatjo priblizno enkrat na dan.. poglej jutri pa bos sigurno videl tisti paketek hehe
andro31 ja problem je v tem, da se statistike updejtatjo priblizno enkrat na dan.. poglej jutri pa bos sigurno videl tisti paketek hehe
Artificial Intelligentia
Seveda mama velik prirastek, saj pa se trudima in iscema proste in dobre masine
Si se bos moral ti kaj najti
Si se bos moral ti kaj najti
Sergio ::
hehe luni... life s0x ane... midva s pajotom sva pač carja
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.
on se ji zoperstavi.
Shershen ::
jaz sem tudi že dva naredil, pa mi še vedno piše da sem samo enega ... well fuck it
aja, pa registriran sem že od 30.7.1999, pa sem včeraj naredil prvi paket
everything for slo-tech
aja, pa registriran sem že od 30.7.1999, pa sem včeraj naredil prvi paket
everything for slo-tech
singular ::
jst bi laufu ta setui sam sm čist zmešan k je tm tok teh clientov: text only jih je ene 30 če ne še več.. a bi mi delu text only v wME??
singular ::
jst bi laufu ta seti sam sm čist zmešan k je tm tok teh clientov: text only jih je ene 30 če ne še več.. a bi mi delu text only v wME??
MoDeR ::
Ma ljudi božji! Stokrat smo že rekli da uporabljajte SetiTeam za updajanje ststistike. Tam takoj ko pošlješ paketek se refresha.
Aja Sergio a ti svoj racunalnik pitaš kej z Nandrolonom al pa kakšnimi sestavki da si naspidiral computer. Jest pa PaJo narediva 4 paketke a Sergio jih 8-10. Nenormalno. Očitno bom moral zaposlit računalnike na Vegovi da mi bodo malo pomagali . Hec!
Aja če kdo proda starega PIII (katmai) nej se mi prosim javi. Zdi se mi da ma Luni ta proc doma ane? A ga kej prodaš Luni?
No pa lep SETI pozdrav
Aja Sergio a ti svoj racunalnik pitaš kej z Nandrolonom al pa kakšnimi sestavki da si naspidiral computer. Jest pa PaJo narediva 4 paketke a Sergio jih 8-10. Nenormalno. Očitno bom moral zaposlit računalnike na Vegovi da mi bodo malo pomagali . Hec!
Aja če kdo proda starega PIII (katmai) nej se mi prosim javi. Zdi se mi da ma Luni ta proc doma ane? A ga kej prodaš Luni?
No pa lep SETI pozdrav
Lp,
<br>
MoDeR
<br>
MoDeR
Heh... temu se reče "operiranje z večimi računalniki na enkrat"...
Nandrolon je pojedu en frend k mi je kompjutre porihtu
Nandrolon je pojedu en frend k mi je kompjutre porihtu
on se ji zoperstavi.
on se ji zoperstavi.
luni ::
MoDeR ni sans, zdaj sem dobil PC133 RAM in sem ga navil na 570MHz ( vec se pride, ko se orenk zravn spravim! ) in s svojih pol mega kesha rula :)
Artificial Intelligentia
Hehe Sergio
Hmm Luni sej ravno zato bi ga rad mel ker ma 512 k keša
Nov je pa še vedno 36.000. Blah...
Hmm Luni sej ravno zato bi ga rad mel ker ma 512 k keša
Nov je pa še vedno 36.000. Blah...
Lp,
<br>
MoDeR
<br>
MoDeR
heh... Doma, Aljaska, Rusija, Amerika, Portugalska (vsi 733)
on se ji zoperstavi.
on se ji zoperstavi.
No ja Luni. Mislil sem iz tega stališča če imaš slučajno doma kakšen dober cpu in imaš namen novega kupit pa bi se rad tastarega znebil. Pol ti ga z veseljem odkupim. Ker mam že vse razen plate pa procesorja (eno malenkost )
Am Sergio tok PC-jev maš al kaj? Hudo!!!! Morm tudi jaz malo porufat prijatelja iz amerike ki ima alpho doma. Mu naredu WU v 2-h urah pa 15 min na minimalni prioriteti
Am Sergio tok PC-jev maš al kaj? Hudo!!!! Morm tudi jaz malo porufat prijatelja iz amerike ki ima alpho doma. Mu naredu WU v 2-h urah pa 15 min na minimalni prioriteti
Lp,
<br>
MoDeR
<br>
MoDeR
Nebi zdaj o tem kak je Sergio prisel do teh masin, jaz mam vsaj te masine na katerih laufam cisto legalno, pac so vsaj koristne p3 masine na katerih delajo tajnice
TESKAn ::
Hehe, korist more bit. Jst mam pa sam Celerončka 400@500...sam ko m meu boli plato, pa ma da gre na 600 minimalno.
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.
Igor ::
hmm mene zanima par stvari in sicer:
tm pise ce hoce vidit na text verziji kolk je naredu jo mors zalavfat -verbose, to mi ne dela oz nic ne pokaze %, kuko to verzijo izklopis ? Ce je zaprem se kar dela vsaj predvidevam da dela ker je proc se pol 100% obremenjen...
back to 2.04 ...
tm pise ce hoce vidit na text verziji kolk je naredu jo mors zalavfat -verbose, to mi ne dela oz nic ne pokaze %, kuko to verzijo izklopis ? Ce je zaprem se kar dela vsaj predvidevam da dela ker je proc se pol 100% obremenjen...
back to 2.04 ...
Loki ::
Igor to izkljucis tako, da zazenes clienta brez -verbose parametra.
Za spremljanje klienta pa predlagam SETISpya.
Za spremljanje klienta pa predlagam SETISpya.
Igor ::
update:
verbose zdej dela (roberto hotu sm ga vklopit ne izklopit) problem je bil v tem da ta stvar sam na vsake tolk cajta pokaze procente
text verzijo se pa zapre z ctrl+c (ma ne no)
je pa samo tretino hitrejsa od minimizirane 2,04 verzije
verbose zdej dela (roberto hotu sm ga vklopit ne izklopit) problem je bil v tem da ta stvar sam na vsake tolk cajta pokaze procente
text verzijo se pa zapre z ctrl+c (ma ne no)
je pa samo tretino hitrejsa od minimizirane 2,04 verzije
Loki ::
Yep, GUI klient 2.04 je res pocasen.
Pr men (celeron 400@450) je zmogel 6-7.5%/uro, text 2.4 okol 9.5 %/ uro, text 3.0 pa 10.5%/ uro.
Ce te (alpa kerga druzga) zanima GUI klient, mam jest beto 3.02, kmalu pa bo prisel ven tudi uraden 3.02.
Pr men (celeron 400@450) je zmogel 6-7.5%/uro, text 2.4 okol 9.5 %/ uro, text 3.0 pa 10.5%/ uro.
Ce te (alpa kerga druzga) zanima GUI klient, mam jest beto 3.02, kmalu pa bo prisel ven tudi uraden 3.02.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | SETI@Slo-Tech (strani: 1 2 3 )Oddelek: Slo-Tech | 8392 (6145) | d0rK |
» | seti-home ???Oddelek: Pomoč in nasveti | 1458 (1192) | BigFoot |
» | Seti@HomeOddelek: Pomoč in nasveti | 1529 (1273) | DOLF |
» | SETI@home = ?Oddelek: Loža | 1436 (1182) | krneki |
» | SETI (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 7147 (5172) | Loki |