» »

Windows 10 Mobile

Windows 10 Mobile

««
22 / 86
»»

Motion ::

Matej_K je izjavil:

Pravkar sprobal.
Samo Lumia 820 ni podprta za windows 10, zato želim preko windows insiderja inštalirat ''beta'' verzijo.

Slow ring je že na redstone buildih ki jih 820 ne podpira več, če se ne motm. Daj se na release preview. Tam je buld 10586.164

Malajlo ::

Pa je nov build. Windows 10 Insider Preview Build 14295 now available. Sem mislil, da sem cifre pobrkal.

Anney ::

Je že nekaj časa. KLIK
Obstajata samo dva načina kako živeti svoje življenje:
Prvi pravi, da nič ni čudež, drugi pa, da vse je čudež.

OmegaM ::

Anney je izjavil:

Kateri telefon? Si naredil hard reset?
Windows Device Recovery Tool je za povrnitev telefona nazaj na 8.1.

Še mimgrede, prodajam L830 (bela) in L930 (oranžna ali črna), če koga zanima. (ZS)

Pozdravljen.

Sem naredil.
Sem pa še poizkusil eno zadevo.
Namreč. prej sem naredil še recovery prešnjega profila. Sedaj sem pustil, da mi naj ne, in sem si vzel cas, da sem rocno vse znova namestil.
Dela bolje. Edino Edge je nadloga. Po casu brskanja ne morem vnasati teksta npr. na google iskalniku v polje, prav tako se ne odziva cez cas brskanje po internetni strani (gor, dol, levo, desno,...), vse ostalo deluje normalno.
Tudi greje se ne vec tako.
Ni nam lahko, bo pa boljše!!!

solatjek ::

Kako v 10 sekundah pripraviti windows 10 mobile, da zmrzne - naj še kdo poskusi, pri meni na L640 lahko zadevo ponovim kadarkoli:
1. izklopljena mora biti lokacija oz. mesto
2. odpreš aplikacij zemljevidi
3. klikneš na ikono, da te postavi na lokacijo (tisti krogec na desni strani)
4. opozori te, da je treba vklopiti lokacijo, klikneš gumb nastavitve, te vrže v nastavitve, kjer vklopiš lokacijo
5. s puščico spodaj v vrstici zapustiš vse in se vrneš za start (začetni zaslon)
6. preko menija zgoraj (ki ga potegneš od zgoraj), izklopiš lokacijo - gumb lokacija ostane "zataknjen", telefon pa frizne

yup. Men je frizlna 930ka

Res je. Tud men je L930 obstala. :D

Matej_K ::

Men tut 820.
... .. .

demon#666 ::

950 tudi
Sabertooth Z87|4670K|8GB|840 PRO 256GB|
R9 270X WindForce|Seasonic 660|Define R3

Hitro v Feedback app pa jih zaspamat z reporti.
.218 comulativni update za build 10586 pride najverjetneje ta tedn. Upajmo da popravko vsaj nekatere buge.

Po nadgradnji na .218 bo spet priporočljivo dati telefon v tovarniško stanje tako kot ob prehodu iz 8.1 na 10?

Upajmo da ne. :)
Men je šlo gladko iz .107 na .164

A ima kdo težave pri kupovanju aplikacij v trgovini? Meni javlja napako:
 trgovina

trgovina

Machete ::

Si proval preko mobilnega prenosa podatkov? Meni tudi ni šli ko sem nekaj rabil in sem hotel preko wifija. Na mobilne je šlo.
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-3080 EAGLE|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+

Machete je izjavil:

Si proval preko mobilnega prenosa podatkov? Meni tudi ni šli ko sem nekaj rabil in sem hotel preko wifija. Na mobilne je šlo.

Ja, imam vklopljene samo mobilne, wifi-ja nisem vklapljal. Na 8.1 je vse delovalo, sedaj pa poskušam 1. nakup na w10m, pa ne gre. Na si.mobilu pravijo, da so že imeli tak primer in da se naj na microsoft obrnem, da je pri njih vse OK.

AvtoR ::

W10M ima še precej bugov, in s tem tempom bo prej ukinil platformo, kot pa popravil buge. Meni najbolj moteči bugi so:
- poraba baterije je nekajkrat večja kot pri stari verziji. Pred tem mi je telefon zdržal 4 dni zmerne uporabe, zdaj ga polnim vsak dan. Da drži dva dni, se moram že precej potrudit.
- Glance screen ne deluje z aplikacijo vreme, oziroma deluje tu pa tam. Ostalih programov nisem niti probal, se mi pa zdi da tudi ne kažejo informacij.
- Maps, ne deluje govorna navigacija, tudi sicer mi je vmesnik ena velika zmeda.

Polno je bugov, niti si jih nisem zapisoval, da bi jih naštel.
Jaz dvomim da z naslednjim telefonom ostanem na win.

PrihajaNodi ::

Tisti ki ste na w10 kako vam dela bolha? Se slike da prikazovat? Na wp8.1 bolha namrec ne deluje pravilno.

okica11 ::

okica11 je izjavil:

evo stvari ki sem jih odkril na 930 z w10 po ~~2dneh :
-baterija se porabi vsaj 1/3 časa hitreje (pri isti uporabi kot prej w8.1)
-telefon rad zmrzne pri prejemanju klicev, ko klikneš, da se bi javil
-ko klikneš da bi poslal sms traja nekaj trenutkov, da ga pošlje
-live tiles za mail in sporočila se čudo obnašajo (niso ažurni ali pa imajo napačne podatke o že prebranih sporočilih-za kratek čas)
-vedno ko vklopim telefon (vgasnem in vklopim) mi napiše da sem prekoračil mobilne podatke (data sense). seveda, ko odprem je še daaaaaleč od tega
-trgovina je počasna oz. slabo odzivna
-preverjanje za posodobitve aplikacij v trgovini traja dolgo
-mail in koledar sta mi bila ljubša v 8.1

+facebook app je boljši :P
+action center ni slaba zadeva
+na splošno delovanje, v nasprotju s pričakovanim, res ni slabo

evo po tem sem še 2x zresetiral telefon in počakal da se naloži. Zdaj ga uporabljam že več časa da lahko poročam:
-baterija sedaj drži normalno (primerljivo z prej na 8.1). Težko rečem če je boljša ali slabša..bi rekel da je kar enaka.
-zaslon se mi na avtomatskih nastavitvah zdi temnejši kot prej-se pravi želel si bi kakših 20% svetlejšega...
-baterija se (po procentih sodeč) hitreje polni ampak tudi hitreje izprazni te *fiktivne* procente. Vedno polnjena z orginalnim polnilcem. Mogoče še vedno ni skalibirarno polnenje?
+všeč mi je ko vgasneš telefon pokaže naslednji opomnik v koledarju :)
+odzivnost pri javlanju se mi zdi da je sedaj boljša
-live tiles vsaj za smsje še mi vedno ne ustrezajo..včasih kaže da sms še ni prebran in dokler ne počakam da bi se tile "zavrtel" je prepričan v svoje-da še ni prebran
-nekatere aplikacije so se čudno povrnile iz backupa (poglej sliko). So podvojene in teh sivih ne moreš zbrisat. Nek fix je da greš v trgovino in potem ugotovi da je že naloženo in potem posodobi stanje. Se mi ne zdi pravilo da bi to vedno delovalo.
-data sense se več ne pojavlja kot problem
-doživel sem camera bug in sicer sem imel vključeno svetilko preko action centra in potem se je kamera odprla ampak z nekim error sporočilom ki ni imel veze (številka napake brez opisa). Ko sem svetilko izključil je vse delalo. (ko sem to poskusil poustvariti sedaj mi z vključeno svetilko sploh ne zažene kamere z mehanskim klikom na tipko za kamero).
-do sedaj mi je nekaj krat probleme povzročil outlook mail. Ni se hotel odpret ko sem iz ene aplikacije poskusil poslat mail. (ne znam poustvarit).
-galerija JE počasnejša pri preverjanju če so nove fotografije (takoj ko odpreš app rabi nekaj trenutkov da pokaže najnovejše fotke-škoda)
-galerija mi je tudi že nagajala (prilložena fotka). Naslednjo sliko mi je v gledajočo sliko vrinilo in pomanjšalo. heheh

slika 1

slika 1

slika 2

slika 2

Zgodovina sprememb…

• spremenil: okica11 ()

klinker ::

Mah, verzija .164 je meni se najmanj tezav povzrocala.
Kolko je WP bil ok na 8.1, je trenutno stanje slabse kot na androidu pred 5 leti. Browser je z en drek, store je vcasih ok, vcasih stalno napake, mail ikona ga biksa s st. neprebranih mailov, ploscica od koledarja vcasih freezne, fon na trenutke popolnoma neodziven, itd itd
Pac, vse kar je boljse na WP10 napram 8.1 je UI in dodatne funkcije, tiste ki pac delajo...vse ostalo pa je klempavo do daske.

Mah, hroščato je vse skupaj kar precej. Večino opisanega se pojavlja tudi pri meni. Velikokrat se soočim, da se aplikacija kar sama zapre, ko jo odprem. Ugotovil sem, da če zapuščam aplikacije s spodnjo puščico, se to ne sogaja, če pa s tipko na zastavico, pa pri ponovnem odpiranju velikokrat krešne.

Sicer pa android je pa isto sranje. Po vsaki nadgradnji so težave, ljudem marsikaj ne dela, mi imamo edino to srečo (kar se androida tiče), da prejemamo pozno nadgradnje, tako da nismo deležni prve nadgradnje novega OS, ampak dobimo vedno kako podverzijo X.01 ali x.2, kjer je že malo pofixano.

Tak da Android, Windows, isto sranje, sem pa od Windowsov vseeno več pričakoval, še vedno pa imam upanje, da bodo malo pokrpali luknje, če ne s trenutno različico pa z redstone. Po moje se zavedajo, da če tu zaj***, da je res konec z windows mobile, ker že sedaj rapidno izgubljajo tržni delež. Jaz jim še dam nekaj časa, občutek telefona v rokah mi je pa boljši od raznih samsungov, prav tako sam sistem deluje bolj resno, kot pa nek načičkan android.

AvtoR ::

AvtoR je izjavil:

W10M ima še precej bugov, in s tem tempom bo prej ukinil platformo, kot pa popravil buge. Meni najbolj moteči bugi so:
- poraba baterije je nekajkrat večja kot pri stari verziji. Pred tem mi je telefon zdržal 4 dni zmerne uporabe, zdaj ga polnim vsak dan. Da drži dva dni, se moram že precej potrudit.
- Glance screen ne deluje z aplikacijo vreme, oziroma deluje tu pa tam. Ostalih programov nisem niti probal, se mi pa zdi da tudi ne kažejo informacij.
- Maps, ne deluje govorna navigacija, tudi sicer mi je vmesnik ena velika zmeda.

Aja,pa še tole me moti:
-Edge zna končno odpirat tabe v ozadju, vendar ga sploh ne naloži, stran žačne nalagati šele tisti trenutek ko klikneš na aktualni tab. Druga stvar, ki je zelo butasta je zapiranje tabov. Vedno, ko hočem zapreti tab, falim "x" na tabu in namesto, da bi zaprl tab, mi ga ponovno naloži. Halo MS na touch vmesniku bi pričakoval kako sweep potezo za zapiranje tabov, podobno kot pri zapiranju aplikacij!

Kako se pa da prej priti do te nove posodobitve .218? Preko insiderja - na katerem ringu - da ne bi slučajno redstone fasal?

Mitja358 ::

Release Preview.

Mitja358 je izjavil:

Release Preview.

Sem dal na release preview, pa je našel neko zelo malo posodobitev, se ponovno zagnal, in je še vedno na .164. Le kaj je prenašal in nameščal? Sedaj mi ne najde nič več.

krneki0001 ::

solatjek je izjavil:

Mitja358 je izjavil:

Release Preview.

Sem dal na release preview, pa je našel neko zelo malo posodobitev, se ponovno zagnal, in je še vedno na .164. Le kaj je prenašal in nameščal? Sedaj mi ne najde nič več.

Verjetno pride ta teden:

Motion je izjavil:

.218 comulativni update za build 10586 pride najverjetneje ta tedn. Upajmo da popravko vsaj nekatere buge.

solatjek je izjavil:

Mah, hroščato je vse skupaj kar precej. Večino opisanega se pojavlja tudi pri meni. Velikokrat se soočim, da se aplikacija kar sama zapre, ko jo odprem. Ugotovil sem, da če zapuščam aplikacije s spodnjo puščico, se to ne sogaja, če pa s tipko na zastavico, pa pri ponovnem odpiranju velikokrat krešne.

Sicer pa android je pa isto sranje. Po vsaki nadgradnji so težave, ljudem marsikaj ne dela, mi imamo edino to srečo (kar se androida tiče), da prejemamo pozno nadgradnje, tako da nismo deležni prve nadgradnje novega OS, ampak dobimo vedno kako podverzijo X.01 ali x.2, kjer je že malo pofixano.

Tak da Android, Windows, isto sranje, sem pa od Windowsov vseeno več pričakoval, še vedno pa imam upanje, da bodo malo pokrpali luknje, če ne s trenutno različico pa z redstone. Po moje se zavedajo, da če tu zaj***, da je res konec z windows mobile, ker že sedaj rapidno izgubljajo tržni delež. Jaz jim še dam nekaj časa, občutek telefona v rokah mi je pa boljši od raznih samsungov, prav tako sam sistem deluje bolj resno, kot pa nek načičkan android.

O ne bo slo.
Sem do sedaj fural androide od Froyo dalje in je Android KK ali novejsi, napram trenutnem W10M poezija.
Pac, 8.1 je se vedno the shit tu, je pa problem it nazaj na 8.1 UI, ker tu je 10ka bomba sploh ko si ga malo postimas in ima kar nekaj nepogresljivih bombonckov....ki btw v androidu obstajajo ze od pamtiveka.
Pri Androidu je pac treba prekleto pazit kaj kupis, ce ni lih high/high-end fon, ker znas dobit precej velik drek in edino pri cheap napravah so Lumie v prednosti.
Se ene 6 mescev in bo mogoce kolko tolko normalno uporaben, ceprav dokler ne vidim official Chrome in Gmail za WP, ne bo nikakor to to. Z Outlook-om se sicer se sprijaznem, Edge-a pa vsak dan redno preklinjam ;(

loveJDM ::

Vidva jamrajta,nas pa bolj kot ne boli k za vaju...Meni dela kot treba,če bi še 1x jemal bi se še enkrat odločil za WP.

treshold2 ::

Ena od stvari kaj mi se ni všeč je da akcijski center ni transparent tudi in navigation bar. Vse drugo je super :)
N2820 2.13 Ghz,4GB DDR3,500GB,Windows 10 Pro x64,Intel HD Graphics Mobile

Napisal sem objektivno kritiko, so dobre in slabe strani Windows telefonov, enako velja za android. Na windowsih me pač moti nekaj hroščev, sem pa zelo zadovoljen z nekaterimi zadevami, o katerih na androidu lahko samo sanjaš, stabilno delovanje brez potrebe po ponovnih zagonih, telefon nikoli ni nedosegljiv pri polnem signalu, minimalna poraba baterije v mirovanju in pri GPS trackingu, noben android ni zdržal 10+ dni brez polnjenja, če sem ga čisto pri miru pustil. Sinhronizacija maila, ki ni google je katastrofa na androidu, wp oz. w10m je tu zmagovalec.
Sodelavec ima S6, resetirat ga mora na 14 dni, tudi zmrznil mu je že prvi teden, za ta denar bi tel. moral biti v nulo. Lumia ima par hroščev a vsaj telefon ni veliko stal, kar za S6 ne morem ravno trditi.

asdwasdwa ::

Interaktivna obvestila pridejo v Anniversary update na vse Windows 10 naprave. Možno bo nastaviti katera obvestila naj se prikazujejo, koliko obvestil naj prikaže posamezna aplikacija... Nadgradnja Live Tiles v 'Chaseable' Live Tiles.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: asdwasdwa ()

andromedar ::

solatjek je izjavil:

... stabilno delovanje brez potrebe po ponovnih zagonih, ...

Kolikor berem komentarje, telefonov ni treba restartat, ker to radi kar sami od sebe delajo. Pa tudi na hard-reset oz. factory restore na par dni se je menda treba kar navadit. Stabilno delovanje? Daj no, ne se hecat...

Al si mogoče govoril o WM8.1?
Eh?

@andromedar

Tu se pa ne strinjam. Verjetno bereš napak.

Ce ze kdo bere napak ste to vi.
Ne vem kaj takoj zacnete nek wp vs android. Jst sem wp 10 primerjal tudi z wp 8.1, kateri je dejansko prinesu status hitrega in stabilnega delovanja na wp, kar pa wp10 to ni in je na ravni androida izpred parih let v tem.
UI je res dobro napredoval, sta pa hitrost in stabilnost ocitno na ne tako malo napravah uprasljiva, kar na 8.1 ni bilo.

@andromedar verjetno bereš revieve od userjev,ki uporabljajo insiderja na lumiah za 70€ in runnajo windows 10...Na ostalih fonih dela kot je potrebno,če ne 10ka pa 8ka 100%.Verjetno imaš kakega "octa cora" androida,ki lagga in se ne moreš sprijaznit da pač Lumia za svojo ceno deluje lepše,bolj tekoče in je bolj zanesljiva,si pa zaradi tega ob par appov,ki itak niso življensko pomembni :)...Sej android fani si itak vedno najdejo nekaj,da se lahko prepirajo,ali glede WPja ali glede iOS-a ker po njihovem rula android.Če bi danes ukinili WP,stavim da bi večina userjev šla po iphone.

@klinker Kako deluje wp10 na lumia 1520?Na 640ki za 130€ teče tak gladko,da bolj ne more...Verjetno tudi na ostalih novejših,ne vem pa zakaj je windows 10 must have,sej lahko normalno uporabljaš fon z osmico,če te 10ka moti?Pa poglej kak HW je v lumiah napram androidu,pa tisto lagga...

W10m se mi nikoli ni resetiral in nikoli zmrznil na L640, razen pri onem bugu, ki sem ga opisal par postov nazaj. Tekoče deluje ves čas. Motečih je par bugov. Če jih ne bi bilo, se lahko vsi iOS, android in ostalo precenjeno sranje skrije pred w10m. Vidim da se na polno dela na sistemu, tak da enkrat bo verjetno tako :)

boolsheat ::

Ravno zato, ker je sistem (in predvsem razna razvojna orodja za razna portanja) še na polno v izdelavi so za letos ukinili vse nove Lumie (verjetno je Lumia 650 sploh zadnja Lumia) in drugo leto štartajo s tremi mobilniki pod blagovno znamko Surface (high end, business, consumer).

treshold2 ::

Viber končno prihaja na Windows 10, upam se da ne bo veliko čakal.
N2820 2.13 Ghz,4GB DDR3,500GB,Windows 10 Pro x64,Intel HD Graphics Mobile

boolsheat je izjavil:

Ravno zato, ker je sistem (in predvsem razna razvojna orodja za razna portanja) še na polno v izdelavi so za letos ukinili vse nove Lumie (verjetno je Lumia 650 sploh zadnja Lumia) in drugo leto štartajo s tremi mobilniki pod blagovno znamko Surface (high end, business, consumer).

Me zanima kak bo kaj HP Elite X3...Predvsem cena.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: loveJDM ()

Drag bo ker ni namenjen navadnim potrošnikom potrošnikom

Ja odvisno kaj je za koga drago...Glede na hardware če bo fair cena bi blo za kupit...Če bi Samsung gor pisalo bi bil še dražji 30%-40%,če pa Apple pa 70%.

Malajlo ::

Žena fura 8.1 na L930 brez restarta (zaradi prazne baterije, seveda) že nekaj mesecev. Hčera W10 na L920 (build .164) odkar je izšel, pa ji do zdaj niti baterija še ni crknila in se telefon ni restartal. Jaz pa L950 na fast ringu, ki pa se restarta, ja, ampak fast ring niso stabilne verzije. Win10 kot OS ne zamenjam. Lumie so pa špica, tudi tiste poceni.
(in FM radio na L950 je. V registru je izklopljen... Kje je fora?)

Bugov ne gre ignorirat. Več ko rabiš telefon, več jih opaziš. Slikaš nekaj 3m v zraku z eno roko držiš stvar fotografiranja z drugo fotiča, z zobmi se pa držiš, da ne padeš, potem ti pa čez pol zaslona skače obvestilo 'kako vam je všeč aplikacija fotografije?' ocenite jo itd.. AAAAA in to neredko. Ok to ni bug, ampak teženje.
FB stalno javlja neka sporočila nova, da je ta pa ta uporabnik naložil sliko, in to vsake 4 dni, čeprav ta uporabnik sploh ni videl FBja že mesece..
Obvestila o prejetih mailih, kar kažejo maile, ki sem jih že zdavnja zbrisal.
@ še vedno pejsta copy clipboard.
Edge je neuporaben totalno. Strani skačejo, slike bežijo z zaslona, povečevanje ga lahko čisto iztiri, da v letu 2016 še vedno niso pogruntali spped dial uvodne strani je obup, do priljubljenih se prebijaš ko budala po podmapah, njihove windows mape sploh zbrisati ne moreš itd..

krneki0001 ::

FB, če ga zbrišeš dol s telefona, nič več ne javlja. Preverjeno. Prva stvar je ko se telefon na novo naloži, da vse aplikacije, ki jih ne rabim, odinštaliram (vključno s skype).

Ja dobro no, tudi če zabrišeš telefon v smeti, win10 nima več bugov in ne javlja ničesar..
FB uporabljam na tel in ni point v brisanju. Na sekretu moraš nekaj počet :)
Da ne omenjam FB 'Imate novo sporočilo', zadnje prejeto pa morda 2 mesca nazaj..

Machete je izjavil:

Bugov ne gre ignorirat. Več ko rabiš telefon, več jih opaziš. Slikaš nekaj 3m v zraku z eno roko držiš stvar fotografiranja z drugo fotiča, z zobmi se pa držiš, da ne padeš, potem ti pa čez pol zaslona skače obvestilo 'kako vam je všeč aplikacija fotografije?' ocenite jo itd.. AAAAA in to neredko. Ok to ni bug, ampak teženje.
FB stalno javlja neka sporočila nova, da je ta pa ta uporabnik naložil sliko, in to vsake 4 dni, čeprav ta uporabnik sploh ni videl FBja že mesece..
Obvestila o prejetih mailih, kar kažejo maile, ki sem jih že zdavnja zbrisal.
@ še vedno pejsta copy clipboard.
Edge je neuporaben totalno. Strani skačejo, slike bežijo z zaslona, povečevanje ga lahko čisto iztiri, da v letu 2016 še vedno niso pogruntali spped dial uvodne strani je obup, do priljubljenih se prebijaš ko budala po podmapah, njihove windows mape sploh zbrisati ne moreš itd..

No, nisem edini zgleda ki mu je jasno da je WP10 en srot ta trenutek.
Pa sej glede na komentarje ko omenis drugo pkatformo je jasno da folk trola na polno, al pa fon en drek koristi.
Meni je npr. v zadnjih 3eh dneh, vsaj 1x dnevno freeznu phone app med pogovorom. Govorim, govorim, naenkrat tisina, hocem prekinit, ne gre, hocem karkoli ne gre...brez restarta ne jebal 2%. Signal sem opazu je zacel malo zajebavat...ce imam na auto mi celo preklopi na ITA omrezje, ipd gluposti, katere so ble hiba androida do nekje KK-ja.
Meni pac ni jasno, kako so lahko razfukali tako dober OS kot je 8.1, z izjemo IEja, kateri je pa vseeno svetlobna leta pred Edge.
Bi samo UI predelali in bi blo vse super, ker ta je v 10ki za nekaj razredov boljsi od 8.1 in samo zato se vztrajam na 10ki.

Machete je izjavil:

Ja dobro no, tudi če zabrišeš telefon v smeti, win10 nima več bugov in ne javlja ničesar..
FB uporabljam na tel in ni point v brisanju. Na sekretu moraš nekaj počet :)
Da ne omenjam FB 'Imate novo sporočilo', zadnje prejeto pa morda 2 mesca nazaj..

Verjetno ni mislil tak,ampak da zbrišeš app in ponovno inštaliraš :)...

Imam pa rešitev za vaju dva,ki ima takšne probleme...kupim te vajine šrot telefone,ker itak niso nič vredni očitno :)
Jaz ga bom pa že porihtal.

Boš preprogramiral sistem?

Hehe, men tudi vse normalno funkcionira, eni pa imate takšne težave, tudi baterija mi zdrži gladko dan pa pol, pa tudi dva dni pa še kar uporabljam fon.

andromedar ::

Po svoje gledano ste uporabniki WM (al kak se mu že danes popoldne reče) zelo podobni Desktop Linux uporabnikom. Oboji se oklepamo platforme, ki ima v svoji niši 1-2% tržnega deleža. Globalno gledano ne uporablja skoraj nihče desktop Linuxa in skoraj nihče Windows Phone. Oboji pa trdimo, da je naša platforma najboljše kar se je zgodilo po narezanem kruhu - in vsem vse dela.
Oboji radi štrckamo po sistemu - eni zato, ker radi, drugi zato, ker morejo.

Saj vas v bistvu razumem :)
Ergo, pravi Windows Phone uporabnik na desktopu laufa Linux.

Aja, pa še to...oboji smo polni odpuščanja do razvijalcev, ki so nam "prodali" ekosistem. Pravi Kristjani.
Eh?

Zgodovina sprememb…

««
22 / 86
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Windows Mobile, kdo bo tebe ljubil? (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Novice / Windows Mobile
20550657 (29362) RC37
»

Telefoni Nokia se vračajo (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Android
9434266 (29918) klinker
»

Microsoft Lumia 950 (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
10528746 (19136) Anney
»

Jutri nabavim ali WinPhone ali Androida (strani: 1 2 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
7514633 (12223) Anney
»

Microsoft predstavil Hololens VR, Surface 4, nove telefone, prenosnik (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / Ostale najave
12844849 (36097) boolsheat

Več podobnih tem