» »

DAB stanje pri nas

DAB stanje pri nas

««
75 / 75
»
»»

Juneau ::

A MUX-a R4 in R5 pa zdaj oddajata tja v 3 dni? :)
To je huje kot v Butalah. >:D:))

duh1 ::

Glede na situacijo v R3 (pa je aktiven že več kot 4 leta in pol) nas očitno čaka nekaj podobnega tudi pri R5. Glede na vse očitno letos novih programov ne bomo dočakali.
Samo, ne vem, če po njihovih besedah 4-5 programov ustreza razpisom, zakaj jim ne dajo pravic za R5? Zakaj je treba vse razveljaviti? Eh...

vinkop ::

ko bi vsaj Enter radio prestavili v vseslovenski slišen mux in ne samo v majhno omejeno območje ??

gb39 ::

Enter, Antena, Radio 1 Rock, Toti, Capris, Hit in Best bodo sigurno romali v R4. Pa morda še kateri iz R1, da se mal prostora naredi

Zgodovina sprememb…

• spremenil: gb39 ()

Scorpy84 ::

Vceraj sem dab r1 poslusal skoraj brez prekinitev do padove, sele ko so ze zaceli podovozi pri padovi, je prekinjalo. Tam do vicenz se je se dalo poslusati, izjema ko si prehiteval tovornjake. V okolici verone ce sem stal na mestu se je dalo poslusati. Na trenutke sem ujel signal med mestoma Cremona - Piacenza. Poslusal se je aktual :). Avto berlingo, antena je pa stresna.

Pred dvema letoma sem jaz signal lovil do Benetk, pa že to je prekinjalo. Avto pa Mazda CX30 s skrito anteno

Lightning5 ::

Scorpy84 je izjavil:

Vceraj sem dab r1 poslusal skoraj brez prekinitev do padove, sele ko so ze zaceli podovozi pri padovi, je prekinjalo. Tam do vicenz se je se dalo poslusati, izjema ko si prehiteval tovornjake. V okolici verone ce sem stal na mestu se je dalo poslusati. Na trenutke sem ujel signal med mestoma Cremona - Piacenza. Poslusal se je aktual :). Avto berlingo, antena je pa stresna.

Strešna štrleča? A je avto original DAB ali naknadna predelava oz. zamenjava radia?

Na spletni strani RTV Slo OZ se za Mux R4 najde naslednji zapis:
"Oddajniki z izhodnimi filtri brez kritične maske delujejo z izhodno močjo od 135W do 1,8kW."

Lightning5 je izjavil:

Scorpy84 je izjavil:

Strešna štrleča? A je avto original DAB ali naknadna predelava oz. zamenjava radia?

Vse original.

Včeraj šel nazaj, sicer z južne strani, pa kljub ravnini, tokrat ni bilo signala, niti lovilo kot prešnji teden. Je začelo šele od Benetk naprej proti Sloveniji. Je pa tokrat bilo jasno vreme, prešnji teden je bila zelo nizka oblačnost, skoraj megleno vreme in je očitno to bil vzrok, za tak dolg doseg.
««
75 / 75
»
»»