Forum » Pomoč in nasveti » Asus N750JK problemi z zvokom
Asus N750JK problemi z zvokom
shadeX ::
Kupil sem Asus N750J. Ta prenosnik naj bi imel zelo glasen in čist zvok (še subwoofer pride zraven). Ampak zadeva je taka da zvok sploh ni glasen, zdi se mi tudi da levi zvočnik(i) sploh ne delajo oz. zelo potiho. Kar je dobro vedeti je to da sem na prenosnik naložil Windows 7 (ker ga imam trenutno pri roki). Seveda ga bom zamenjal za 8.1, ampak ga moram še kupiti. Zanima me ali je možno da je slab zvok posledica "slabih" gonilnikov, čeprav so za windows 8.1?. Je možno da nekaj zvočnikov sploh ne oz. slabo deluje, samo zaradi slabih gonilnikov? Prav tako mi windows 7 ne zazna zunanjega subwofferja..
Je imel kdo podobne probleme s tem prenosnikom? Any ideas ..?
Je imel kdo podobne probleme s tem prenosnikom? Any ideas ..?
Inštaliral sem windows 8 in zadeva funkcionira kot mora. Imam pa še en problem in sicer, pod "device manager" mi kaže 2 grafični kartici. Intel HD, ter GTX 850M. Problem je da mi ne zazna drugega monitorja kadar priključim preko HDMI kabla. Poskusil sem že vse možne driverje, ampak zvoka kadar priključim zaslon na prenosnik (HDMI) ne da od sebe. Moram pa povedati da sliko na drugemu monitorju kaže samo kadar se PC boota. Nato se drugi monitor izklopi.
Kakše ideje?
Kakše ideje?
Qushaak ::
Sem svoji stranki priporočal ta prenosnik. Zvočnik niti delal ni. Da ne govorim, da so mogli ša matično zamenjat pa touchpad nazaj prilimat, ker je odstopil.
Moje mnenje: Stran od ASUS-a. Delajo crap izdelke (ja, vse) že mnogo let. Nekateri celo vizualno prepričajo oz z mehansko izdelavo. Samo kvaliteta funkcioniranja je pa precej podn.
Moje mnenje: Stran od ASUS-a. Delajo crap izdelke (ja, vse) že mnogo let. Nekateri celo vizualno prepričajo oz z mehansko izdelavo. Samo kvaliteta funkcioniranja je pa precej podn.
No tole se pa res ne bi strinjal. Si lastim Asusa že 7 let, tako da sem ga nadomestil z novim ker je bil prejšnji odličen. Tudi ta je ampak sem ugotovil da je problem v win 8.1.
Qushaak ::
Zadnje 7-8 let od ASUS-a nisem dobil brezhibnega izdelka. Al je bil (celo večkrat) že v štartu defekten ali pa je zelo kmalu začel srati. Pa sem ga dajal tudi svojim strankam, tako da nisem imel samo nekaj primerkov ASUS-a.
Včasih so bili dobri. Sedaj pa imajo očitno testne laboratorije popolnoma v k****.
Pa to niso bile samo budget komponente od njih.
Skratka govorim iz izkušenj iz zadnjih let iz prve roke.
Včasih so bili dobri. Sedaj pa imajo očitno testne laboratorije popolnoma v k****.
Pa to niso bile samo budget komponente od njih.
Skratka govorim iz izkušenj iz zadnjih let iz prve roke.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | [Windows 10] Vprašanja in težave (strani: 1 2 3 4 … 139 140 141 142 )Oddelek: Operacijski sistemi | 1406752 (18579) | tetriandoch |
! | [WINDOWS 8] Vprašanja in težave (strani: 1 2 3 4 … 27 28 29 30 )Oddelek: Operacijski sistemi | 443722 (9403) | jedateruk |
» | Windows 10 DA ali NE? (strani: 1 2 )Oddelek: Programska oprema | 18513 (14669) | next3steps |
» | Zunanji monitor ne deluje priklopljen na HDMI izhod.Oddelek: Pomoč in nasveti | 2941 (2683) | shadeX |
» | Novi asus in bluescreenOddelek: Pomoč in nasveti | 4297 (3713) | SL-500 |