Forum » Na cesti » policaj me popisal, in rekel da dobim položnico 200€, ali je blefiral ali ne
policaj me popisal, in rekel da dobim položnico 200€, ali je blefiral ali ne
ajfon ::
torej kot ste že verjetno vsi enkrat doživeli.. grem js lepo peš čez rdečo luč, ker sem bil ziher da 200m na levo in desno ni bilo nobenega, in normalno hodim po drugi strani naprej, in se pripele policija, in bla bla.. me popiše dam jim:
-ime
-priimek-
-tel. št.
- kje živim
-mamino ime/priimek
-očetov ime/priimek
-kdaj sm rojen itd itd..
no in reče deda da dobim 200€ položnico.. zdej pa me zanima al je to kr tk na blef reku kr pač ko so kakega kolega tkle ustavli, so ga popisali alpa mu dali nevem kazni tistih 20€, ne pa 200.. zato me zanima al je pač blefiru al ka..
Lp
-ime
-priimek-
-tel. št.
- kje živim
-mamino ime/priimek
-očetov ime/priimek
-kdaj sm rojen itd itd..
no in reče deda da dobim 200€ položnico.. zdej pa me zanima al je to kr tk na blef reku kr pač ko so kakega kolega tkle ustavli, so ga popisali alpa mu dali nevem kazni tistih 20€, ne pa 200.. zato me zanima al je pač blefiru al ka..
Lp
- zaklenil: Gandalfar ()
GTX970 ::
Osvajal te je ali troll tema.
Takih stvari ne sprašujejo.
-tel. št.
-mamino ime/priimek
-očetov ime/priimek
Takih stvari ne sprašujejo.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: GTX970 ()
Marilyn ::
Nekatere sprašujejo tudi po imenih staršev, mularijo predvsem (vsaj tako berem okoli). Lahko boš dobil samo opozorilo ali pa tudi kazen. Kazen je pa 40€, nevem od kje 200€.
Mesar ::
Zakaj? Ni dost če mu osebno pokažeš? Da, te nebo vprašal še kaj si malical. Dan danes lahko zaupaš še samo sebi pa še to ne vedno
Your turn to burn!
Marilyn ::
trdim da to sprašujejo, ne da je to pravilno. v primeru, da ti je oče policist je pa koristno da poveš kdo je tata
Daliborg ::
Najverjetneje mladoletnik in ni polnoletn, jaz bi tudi vprašal po imenu očeta in mame, namreč glede na prebrano OP ni kazal spoštovanja do avtoritete. Oče pa mama pa najverjetneje bosta, ker položnico bo plačal kdo?
Format life:
Warning all life will be erased!
Do you want to continue?(y/n) Y_
Warning all life will be erased!
Do you want to continue?(y/n) Y_
Osebe, mlajše od 18 let ne potrebujejo imeti osebnega dokumenta pri sebi.Ostali pač, relikt prejšnjega sistema.
http://www.zurnal24.si/kazni-v-prometu-...
Iz 2012.
Sem prelen, da bi šel preverjati zadnji ZPrCP.
http://www.zurnal24.si/kazni-v-prometu-...
Pešci. Pešci bodo odslej za nepravilno prečkanje ceste pri rdeči luči plačali pol manj, namesto 80 le 40 evrov.
Iz 2012.
Sem prelen, da bi šel preverjati zadnji ZPrCP.
facepalm ::
verjetno OP ni imel pri sebi dokumenta in so ga zato povprasali po imenu starsev. pac potrditev identitete.
ce je bilo tako, je lahko OP vesel, da ga niso odpeljali na policijsko in zadrzali do prihoda starsev, oz koga drugega, ki bi lahko potrdil njegovo identiteto.
ce je bilo tako, je lahko OP vesel, da ga niso odpeljali na policijsko in zadrzali do prihoda starsev, oz koga drugega, ki bi lahko potrdil njegovo identiteto.
Mare2 ::
Pa si koga ogrožal, ko si šel peš v rdečo luč?
Tile policaji, namesto da bi taprave lopove polovili, se pa nate spravijo.
Tile policaji, namesto da bi taprave lopove polovili, se pa nate spravijo.
http://bit.ly/Navodilo123 Podpora za N26 Mastercard za Slovenijo
Nep.. nisem nobenga ogrozal.. tk fejst je blo fraj na levo pa desno da bi se lahka usrau na cesti pa se kr nebi kdo prsu mim
Ne pretiravaj, to je zadnji možen ukrep.
https://zakonodaja.com/zakon/znppol/40-...
http://www.dnevnik.si/clanek/173205
https://www.ip-rs.si/varstvo-osebnih-po...
ja kaj to sedaj pomeni zame, če vam kar povem da sem v pravi amater.. lahko dobim kazen na dom ali ne tistih 40€?
Olórin ::
če si se obnašal kulturno, _spoštljivo_, potem kazni morda ne boš dobil.
Če si jim dal bilokak razlog z bilokakim wiseguy obnašanjem pa boš kazen skoraj zagotovo dobil.
Če si jim dal bilokak razlog z bilokakim wiseguy obnašanjem pa boš kazen skoraj zagotovo dobil.
garamond ::
Kulturno, spoštljivo?
»Gospod policaj, tk fejst je blo fraj na levo pa desno da bi se lahka usrau na cesti pa se kr nebi kdo prsu mim.«
»Gospod policaj, tk fejst je blo fraj na levo pa desno da bi se lahka usrau na cesti pa se kr nebi kdo prsu mim.«
IL_DIAVOLO ::
chucki ::
Pa kakšen strokovni prijem bi ti tudi morali pokazati, mulo.
AMD Ryzen 5 5600/NZXT Kraken X62/Asus ROG Crosshair VI hero/DDR4 32gb/1TB SSD
Gigabyte RTX 3060 Ti /SB Z/NZXT H440 case/ Asus ROG PG248Q
Samsung Q7FN65 + ASUS TUF A17 with RTX 3070 Ti
Gigabyte RTX 3060 Ti /SB Z/NZXT H440 case/ Asus ROG PG248Q
Samsung Q7FN65 + ASUS TUF A17 with RTX 3070 Ti
francek1 ::
Smrkavci pač nimajo več nobenega spoštovanja; ne do staršev, ne do starejših in ne do uradnih oseb. Potem se pa čudijo, da je postopek z njimi tak, kot pač je do do neotesancev...
Kdor se je že rodil učen se lahko reži...
Zgodovina sprememb…
- predlagalo izbris: Rias Gremory ()
IL_DIAVOLO ::
Ne bi škodlo kakšno okoli kepe ja...sem tudi sam mlad, pa nikoli nisem kazal nespoštovanja do starejših kaj šele do uradnih oseb. To je za mene nič drugega kot primitivnost in nezmožnost obnašanja v družbi...pogoj je že da se osebo vika, potem pa še vse ostalo.
Res ne razumem te drhali, kaj se zato počutijo močnejše al kaj je to za en hit?
Res ne razumem te drhali, kaj se zato počutijo močnejše al kaj je to za en hit?
nevem ka vi spet neki govorite nek shit tule... a je kdo reku da sm se js obnašau nespoštlivo do kerga?..
Mare2 ::
Ne vem, morda so policajo sporočili na vodstvo SLOTECHa. :)
http://bit.ly/Navodilo123 Podpora za N26 Mastercard za Slovenijo
oemdzi ::
nevem ka vi spet neki govorite nek shit tule... a je kdo reku da sm se js obnašau nespoštlivo do kerga?..
Ma to je vse samoumevno za slotehovce Pa zagotovo si po marihuani in alkoholu zaudarjal in si lahko srečen, da ti ni še za to zatežil, 200 eur je posledično mala kazen. Pa sigurno si še pirat, pomoje te je zahaklal zaradi piratskih windowsev in je rdeča luč na semaforju bila le izgovor... /slotechmode = 0
*Črna grafična kartica z rumeno lučko in varčnim hladilnikom*
Neslišen intel procesor iz lepe modre škatle* 2 enakomerno ploščata rama*
*overclockan napajalnik in varno ohišje z modro lučko* Hofer gamer copate*
Neslišen intel procesor iz lepe modre škatle* 2 enakomerno ploščata rama*
*overclockan napajalnik in varno ohišje z modro lučko* Hofer gamer copate*
PugPlug ::
Nespoštljivosti iz svoje strani sam nisem opazil, je pa res, da uporabljaš precej slikovite prispodobe, kar morda kdo razume kot nespoštovanje.
Pa mislim, da moraliziranje ni potrebno.
Nas je najbrž večina na tem forumu že piratizirala vsaj kakšen film, serijo ;).
Pa mislim, da moraliziranje ni potrebno.
Nas je najbrž večina na tem forumu že piratizirala vsaj kakšen film, serijo ;).
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: PugPlug ()
MasterTade ::
Jaz pa ne razumem vseh tistih, ki so prišli sem komentirat in se obnašajo tako, kot se starši na roditeljskem sestanku za osnovnošolce...Pa dejte no sej se mor človk kar nasmejat kk vedno nekateri pridete v take teme in ker nimate kej bol pametnga za povedat moralizirate in igrate pridigarje..Ne mi rečt da nikogar od vas ni prijelo it čez rdečo pr prazni cesti? In pa ne vem kje vi vidite da se je nespoštljivo vedel v postopku? Aja to je današnja mladina khm ja ja... je pa že mogl bit tak
OP: Glede kazni ti ne morem velik pomagat, ampak pomoje ti zaradi rdeče luči ne bodo dali kazni 200€ ampak kolikor vem je za ta prekršek 40€ kazen. Mogoče pa sploh ne boš dobil, (čeprav imajo vse podatke o tebi je to bolj malo verjetno).
OP: Glede kazni ti ne morem velik pomagat, ampak pomoje ti zaradi rdeče luči ne bodo dali kazni 200€ ampak kolikor vem je za ta prekršek 40€ kazen. Mogoče pa sploh ne boš dobil, (čeprav imajo vse podatke o tebi je to bolj malo verjetno).
Phantomeye ::
Heh, srenja slotecha nikoli ni prečkala prehoda ob neprimernem času. Bwah. Jaz grem pri vseh majhnih križiščih (center Ljubljane) vedno čez rdečo. So what.
Rias Gremory ::
Uh, dost moraliziranja za en teden.
A to si zberete temo v kateri je treba moralizirat al kako?
A to si zberete temo v kateri je treba moralizirat al kako?
Mirno gledamo, kako naš svet propada,
saj za časa našega življenja ne bo popolnoma propadel.
saj za časa našega življenja ne bo popolnoma propadel.
garamond ::
Phantomeye je izjavil:
Heh, srenja slotecha nikoli ni prečkala prehoda ob neprimernem času. Bwah. Jaz grem pri vseh majhnih križiščih (center Ljubljane) vedno čez rdečo. So what.Vidiš, ti imaš kratek, zajedljiv komentar s politično referenco: so what. OP komentira situacijo na čisto drugačen način, ko gre peš čez rdečo. Bi se lahka usrau, pa še ne bi bilo nikogar mimo.
Naj mi bo oproščeno, če si potem že kar avtomatsko predstavljam, kako slikovita je bila dejanska situacija.
Sicer se strinjam s tem:
Nespoštljivosti iz svoje strani sam nisem opazil, je pa res, da uporabljaš precej slikovite prispodobe, kar morda kdo razume kot nespoštovanje.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kdaj pustiti policistu prednost (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 9323 (7136) | St235 |
⊘ | Trollanje policaja...Oddelek: Loža | 1879 (1506) | ZaphodBB |
» | Prevožena rdeča luč (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Loža | 94699 (83102) | fosil |
» | Kako je z mobilnimi radarji na avtocesti ?Oddelek: Loža | 6525 (5177) | St235 |