» »

nasveti z roko pravice

nasveti z roko pravice

GitaBri ::

Živijo mene pa zanima kaj lahko naredim če krimič ne opravi predpisanega postopka ko me pregleda npr. v tem primeru zaradi trave.
1. noben od njiju se mi ni predstavil, niti pokazal značke
2. Moral sem izprazniti žepe čeprav nisem hotel
3. Ko mi je eden izmed njiju zasegel tisto malo količino nevem niti kaj je naredil s tistim (nevem če je sploh vzel s sabo in kakor js vem bi po pravilih moral imet zasežen predmet skos pod nadzorom dokler ga on ne pospravi in mi izda tist list za zaseg) in nisem dobil nobenega obrazca za prevzem predmetov ali karkol podpisal.

Verjetn bo sodišče sam to je tamal problem zanima me še če se je komu zgodil da so mu rekl da bodo pršli tud na dom in se pogovoril skup s starši če "določeni pogoji" ne bodo spolnjeni v roku 1 tedna al je to sam ena izmed njihovih for?

GTX970 ::

1. http://www.e-neo.si/si/atraktivno/arhiv...

2. padel si na zelo staro policijsko foro
3. bosta sama pokadila :)) ?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: GTX970 ()

Sam glede na to da nisem dobil tega potrdila kaj mi lahk nardijo će sploh nimajo dokaza da je to moje oz. da so res meni zasegl?

GTX970 ::

Sodnik za prekrške.

v kolkem času dobim poziv na sodišče?

Pa glede tega, a se da na pošti zment da me kuverta iz sodišča počaka tam (npr. poštno ležeče)?

SeMiNeSanja ::

Če si frajer pred frendi, da se 'pribijaš', pa bodi še frajer pred starimi, ko bodo videl kuvertico.

Poanta zgodbe je v tem, da se iz vsega skupaj kaj naučiš.
Če si naredil "napako" in jo uvidel, potem ne bo teško zrelo nastopiti pred starimi in jim pojasniti, da si ga polomil.
Če pa si mišljenja, da je bila edina napaka, da so te 'ujeli', potem pa si več kot potreben 'obravnave' še s strani staršev.

Zgodovina sprememb…

betmen ::

A si mu pokazal osebi dokument?

St235 ::

GitaBri je izjavil:

Pa glede tega, a se da na pošti zment da me kuverta iz sodišča počaka tam (npr. poštno ležeče)?

ne, kuverte, ki jih pošilja sodišče načeloma ni možno preusmerit. Razen tako, da v zasedi čakaš poštarja.

@betmen

sem ja

sej ni fora v tem da se sekiram zarad tega k bom mogu na sodišče al pa kazen plačat, sam z mojimi starši se o tem pa res ni šans da karkol zmenm ker so preveč proti

St235 ::

Proti čemu? A temu, da njihov sin krši zakone in plačuje kazni? fak maš čudne starše.

FXMagic ::

Sami moralne avtoritete tukaj. A ne morete odgovorit brez moralne pridige? fak ej...

Gejspodar ::

Lahko bi odgovorili, a je lažje zapohanim 16-letnikom naganjati strah v kosti...

Kršil zakon potem pa še pokaže ne obžalovanja = ponovni prestopnik (return offender).
L;p

koyotee ::

Ma nc naus dobu, ne skrbi. Nas so enkat popisal, dal nazaj joint in sli naprej :)
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!

dope1337 ::

Nic ne bos dobu. Men so 4x zaplenli, ampak sam 1x izpeljal postopek kot se rece, v katerem dobis nek papir o zaplembi "neznane posusene rastline zeleno-rjave barve" (vkolikor si ze mel mesanco xD).

Za 0,6g sm dobu 40e kazni ter placilo sodne takse in stroske laboratorija (kjer potrdijo da si dejansko imel to kar si dejansko imel) v vrednsti ~100e. Pri samem sodniku za prekrske se nisem znasel.
"Everybody is a genius. But if you judge a fish by its ability to climb a tree
it will live its whole life believing that it is stupid."
-Albert Einstein

;-) ::

Kontaktiraj KZVD, krsene so ti bile osnovne in temeljne clovekove pravice, ne se zadovoljit da nebos nic dobil...dobiti moras nekaj ;)

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: connel ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

kazni iz tujine? (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
7017673 (2436) BadgerSkin

posedovanje trave (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
6214834 (11454) dzinks63