Forum » Loža » Kupoprodajna pogodba za prikolico
Kupoprodajna pogodba za prikolico
ajs1 ::
Živjo, morda kdo ve kako se spiše kupoprodajna pogodba za kamp prikolico? Na netu sem iskal, pa nisem našel nič pametnega. Hvala.
-valvoline- ::
Živjo, morda kdo ve kako se spiše kupoprodajna pogodba za kamp prikolico? Na netu sem iskal, pa nisem našel nič pametnega. Hvala.
Ce je NDM manj k 700kg in prikolica nima svojega prometnega dovoljenja ne rabis kupoprodajno pogodbo. Ce je vec k 700kg in ima prometno dovoljenje potle kupis kupoprodajno za par centov enako k za avto.
Rabi se, ker je več kot 700kg ja.
Aha, tole na linku sem že gledal, v bistvu lahko samo ene podatke zbrišem ven in bo v redu (tip motorja, prevožene km,...)?
Aha, tole na linku sem že gledal, v bistvu lahko samo ene podatke zbrišem ven in bo v redu (tip motorja, prevožene km,...)?
Vem da lahko, samo rabil sem nek vzorec, da ne bi česa pomembnega izpustil. :)
No saj mislim, da sem zdaj pogruntal vse, hvala.
No saj mislim, da sem zdaj pogruntal vse, hvala.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: ajs1 ()
Vikking ::
Takorekoč vsi tehnični in ue imajo na okencih kupoprodajno pogodbo, ki jo s prodajalcem na licu mesta izpolneta. Brezveze komplicirat, vse urediš na enem okencu. Sabo imejta osebno in prometno prikolice.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Registracija / prepis vozila s pooblastilom? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 26180 (10195) | johanblond |
» | Uvoz vozila iz tujineOddelek: Na cesti | 7689 (5178) | gegoran |
» | Prepis avta (novi zakoni) in tenični pregled?Oddelek: Na cesti | 31534 (11251) | smacker |
» | Podarjen ključ za Office PRO PLUS 2013Oddelek: Pomoč in nasveti | 4054 (3497) | Ales |
» | prepis vozila itd stroškiOddelek: Na cesti | 11010 (10467) | turist1 |