Forum » Pomoč in nasveti » DVD/MPEG2
DVD/MPEG2
Blisk ::
Frend mi v zamenjavo, za en del ponuja DVD/MPEG-2 kartico Hollywood Plus, od REALmagic, pa ne vem, zakaj jo čem koristit, a pozna kdo to kartico, pa mi lahk svetuje za kaj bi jst to mel zmontirano u moji kišti, sej je že not Radeon 9500 pro, pa mislim, da je to dovolj, za filme.
Pričakujem kako pametno.
Pričakujem kako pametno.
iso2000 ::
Glede na današnje zmogljivosti računalnikov je to precej neuporabna zadeva. Če imaš pa kje doma še kakšno staro mašino, bi jo lahko uporabil za DVD player (še eno grafično s tv out dodaš) . Kakšne druge ideje pa skoraj nimam:(
SasoS ::
Mpeg2 je za DVD. Kartica ti koristi v starejšem računalu ali pa zato ker ima zelo kvaliteten (se lahko primerja z samostojnimi predvajalniki!) TV-Out! Baje obstaja tudi način da vrtiš Divx preko TV-Out (dekodira jih ne!) tako da ti to lahko pride prav če nimaš na grafični...drugače jo pa ne rabiš. Jaz sem svojo prodal že leta nazaj :P
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako iz DV narediti DIVX?Oddelek: Zvok in slika | 2484 (1871) | marS |
» | RAdeon 9000 128 MB pro VIVO- slika na TV in zajem zvokaOddelek: Zvok in slika | 987 (834) | joeblack |
» | Komponenta ali Rac. enotaOddelek: Sedem umetnosti | 1752 (1483) | Chessman |
» | DivX in Dxr3, je možno...Oddelek: Zvok in slika | 1134 (953) | PIII850 |
» | Gledanje DVD filmov na TV izhoduOddelek: Zvok in slika | 2810 (2374) | buhica1 |