» »

Kupiti iz Avstrije ali iz Slovenije?

Kupiti iz Avstrije ali iz Slovenije?

IMPERIUS99 ::

Pozdravljeni,

nameravam kupiti nekaj delov, monitor in miško iz mylemon.at ali pa iz funtech.si. Če bi si kupil iz mylemon-a bi prišparal kakih 15e ampak nevem kako je to z njimi če bom uveljaval garancijo. Ima kdo kake izkušnje z tem? Ali naj pa vzamem iz funtecha pa je to to?

Hvala

bobby ::

Tam kjer boš vzel, tam uveljavljaš garancijo, moraš pa sam presodit, ali ti je vredno kupovati, kjer boš pač kupil. V obeh primerih boš kupil pač tisto, za kar se boš odločil, torej sklepam, da točno veš, kaj boš kupoval.
Ce eksplicitno ne odgovorim osebam PNG ali PR,..I dont care about your opinion.

DeeJay ::

@IMPERIUS99 kaj pa hardwareversand.de? (https://slo-tech.com/forum/t588643)
sam najdi izdelek na idealo.de in pol tam preko pejt na trgovino, ker bo še ceneje.

Insan3Lik3 ::

za 15e se ne splača iz tujine naročat imho

shadeX ::

Pomoje tud ne. Recimo jaz sem se v zadnjem nakupu odločal med slovensko spletno trgovino in nemško. Odločil sem se za nemško ker sem prihranil vsega skupaj cca 100EUR. To pa je že nekaj. (Celotna vsota nakupa je bila 900EUR)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: shadeX ()

Fora je v tem, da dobim boljši napajalnik. Pa update: ne bi prišparal 15e, 40e bi prišparal. Kupil pa bi pri mylemon in ima v redu mnenja torej ne pričakujem kakih problemov pri uveljavljanju garancij

Ciklamen ::

Pri uveljavljanju garancij ne, vendar če boš moral kaj pošiljat tja te poštnina vseka po žepu :)
- End of the Post ->

Ciklamen je izjavil:

Pri uveljavljanju garancij ne, vendar če boš moral kaj pošiljat tja te poštnina vseka po žepu :)

no jaz živim 15min od meje torej bi pošiljal iz avstrije ne iz slo torej poštnina nebi bila neki problem.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Računalniška e-trgovina v 2019 ?

Oddelek: Pomoč in nasveti
101482 (1018) blackbfm
»

WD RMA warranty vračilo

Oddelek: Pomoč in nasveti
274415 (3958) solatko
»

Uveljavljanje garancije - stroški pošiljanja (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
568339 (6510) galu
»

Nakup iz Cyberport

Oddelek: Kaj kupiti
439575 (8505) Gwanaroth
»

Spletni nakupi komponent v Avstriji

Oddelek: Kaj kupiti
302237 (1508) iskra

Več podobnih tem