Forum » Pomoč in nasveti » Samsung galaxy s4
Samsung galaxy s4
barossa45 ::
Zdravo, mi lahko kako pomagate
Včeraj se je sfuzlalo mojemu S4, kar na enkrat je noro začel porabljati baterijo.
Recimo v 3h urah v standbayu je porabil 30%, vmes je napisal neko obvestilo, da mi nek priklopljen porabnik uporablja energijo... ker se mi je mudilo nisem prebral ampak sami pritisnil OK. Ko sem ga dal polnit, je samo vibriral v presledkih, potem pa se je nekako zbrihtal in napolnil, vendar se je polnil še enkrat bolj dolgo kot običajno.
Nasnel sem to aplikacijo ki meri tok (current widget), in piše da porablja med tem ko je samo na namizju 460mA, oz. karkoli delam piše to. Razen ko se polne je 760mA.
Kako bi lahko ugotovil kdo porablja baterijo ? V nastavitvah piše, da gre večina energije za "sistem android".
Naredil sem tudi hard reset, vendar je zadeva enaka. V zadnjem času nisem nobenih aplikacij nalagal ali kaj podobnega, samo za probo sem priklopil brezžično miško prejšen teden. Kakšna je normalna poraba energije v tem času ko je samo namizje odprto ?
Hvala L.p.
Včeraj se je sfuzlalo mojemu S4, kar na enkrat je noro začel porabljati baterijo.
Recimo v 3h urah v standbayu je porabil 30%, vmes je napisal neko obvestilo, da mi nek priklopljen porabnik uporablja energijo... ker se mi je mudilo nisem prebral ampak sami pritisnil OK. Ko sem ga dal polnit, je samo vibriral v presledkih, potem pa se je nekako zbrihtal in napolnil, vendar se je polnil še enkrat bolj dolgo kot običajno.
Nasnel sem to aplikacijo ki meri tok (current widget), in piše da porablja med tem ko je samo na namizju 460mA, oz. karkoli delam piše to. Razen ko se polne je 760mA.
Kako bi lahko ugotovil kdo porablja baterijo ? V nastavitvah piše, da gre večina energije za "sistem android".
Naredil sem tudi hard reset, vendar je zadeva enaka. V zadnjem času nisem nobenih aplikacij nalagal ali kaj podobnega, samo za probo sem priklopil brezžično miško prejšen teden. Kakšna je normalna poraba energije v tem času ko je samo namizje odprto ?
Hvala L.p.
- spremenilo: barossa45 ()
popster ::
mimogrede lahko na s4 instaliras Cyanogenmod z installer appom, je preprosto in rabi manj baterije.
Mavrik ::
Tole kar ti razlagaš zgleda zelo močno kot strojna težava - porabljanje velike količine energije po factory resetu, počasno polnjenje, etc., tako da ti drug Android ne bo kaj veliko pomagal. Nesi na servis.
The truth is rarely pure and never simple.
hojnikb ::
zelo verjetno strojna napaka. Mel isti probelm pri staremu desireju, ni pomagal druga kot servis.
#brezpodpisa
barossa45 ::
Zdravo fantje,
zadevo sem rešil, sicer ne vem kaj je bilo narobe, ampak je hard reset pomagal.
Sedaj se je spraznil 2% v 7h urah, med tem ko se je prej 35%.
Current widget pa zelo očitno ne dela na S4, saj še vedno kaže, da porablja 460mA. Sedaj mi nova aplikacija javlja porabo 6mA v standbayu.
Delujoča aplikacija pa je Battery Monitor Widget pro, če bo še kdo kdaj uporabljal.
L.p.
zadevo sem rešil, sicer ne vem kaj je bilo narobe, ampak je hard reset pomagal.
Sedaj se je spraznil 2% v 7h urah, med tem ko se je prej 35%.
Current widget pa zelo očitno ne dela na S4, saj še vedno kaže, da porablja 460mA. Sedaj mi nova aplikacija javlja porabo 6mA v standbayu.
Delujoča aplikacija pa je Battery Monitor Widget pro, če bo še kdo kdaj uporabljal.
L.p.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Overcharge in polnilne baterije (strani: 1 2 )Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 12839 (5035) | int47 |
» | HTC ONE (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 47798 (28701) | Cooper |
» | Android battery draining issueOddelek: Pomoč in nasveti | 5869 (5343) | Jst |
» | Štirijedrni procesorji ARMOddelek: Novice / Procesorji | 5804 (4756) | Jst |