» »

Philips bluray predvajalnik - pomoč

Philips bluray predvajalnik - pomoč

tina-n-robi ::

Zdravo,

imam štiri probleme, povezane s Philipsovim bluray predvajalnikom (midrange model BDP5700, ampak verjetno se nanašajo tudi na druge modele). Mi zna kdo svetovat:

1. Aplikacija VOYO:
Zadeva deluje, vendar na seznamu filmov in serij najdem same "brezveznarije". Na primer: če gledam Voyo prek androida, med ponudbo najdem visokoproračunske filme/serije (npr. House of cards). Če pa gledam Voyo na televiziji preko tega bluray predvajalnika, pa teh filmov/serij ne vidim - zgolj kup manj znanih tujih zadev in PopTV produkcijo. Očitno sta Voyo ponudbi glede na platformo drugačni? Vem da, na primer, Voyo aplikacija na windows 8 platformi ne ponuja vseh tujih filmov, menda zaradi licenčnih problemov. Je torej ta problem tudi s TV/bluray aplikacijo?

2. Mrežni disk (NFS):
Tale Philips podpira povezovanje v mrežo preko SMB protokola. Ko poskusim dostopati do mojega mrežnega diska, zahteva username in password. Ko ga vpišem, mi VEDNO javlja, da je geslo napačno?! (sem 5x preveril) Kaj bi lahko bilo narobe?

3. Aplikacija za upravljanje preko smartphonea:
Philips oglašuje, da si lahko iz App Storea na iOS naprave naložimo aplikacijo MyRemote. Vendar pa je jaz ne najdem (imam US iTunes račun). Google mi pove, da v ameriškem Appstoreu ni dostopna?! Če pustimo ob strani bizarno dejstvo, da proizvajalec predvajalnikov geografsko omejuje svojo aplikacijo, me zanima, ali obstaja kakšen workaround, da bi jo vendarle dobil na iPhone?

4. HDMI CEC
Razveseljivo je, da predvajalnik podpira HDMI CEC (=upravljanje predvajalnika z daljincem od televizorja). Vendar pa vse tipke niso podprte. Recimo z daljincem od TV lahko navigiram po bluray menijih gor/dol in levo/desno ter potrdim izbiro, nimam pa tipke za nazaj (za vrnitev v višji nivo). Ali se da kako prekonfigurirat tipke?

Hvala :-) in lep pozdrav!

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

NEO Telekoma Slovenije (strani: 1 2 3 434 35 36 37 )

Oddelek: Omrežja in internet
1835430767 (1365) cekr

Android tv box (strani: 1 2 3 4145 146 147 148 )

Oddelek: Zvok in slika
73561144762 (404769) Mavrik
»

PC vs BLURAY predvajalnik

Oddelek: Zvok in slika
81354 (1186) FusionPanda
»

Chromecast SDK je na voljo javnosti

Oddelek: Novice / Ostala programska oprema
3017096 (14488) PrimozR
»

voyo.si aplikacija (strani: 1 2 )