Forum » Programska oprema » Se da naštimati, da se bodo vsi programi odprli enako veliko
Se da naštimati, da se bodo vsi programi odprli enako veliko
Klemenn ::
Torej.. Ful me moti.. K se en program razširi čez celo okno.. En mal manj.. Itd.. Bi se dalo.. Da bi naštimal to enotno za vse programe? V bistvu mam najraje rako, da je delček X že skrit v kotu .. Se da naštimat?
- polepsal: Sergio ()
hmm..sm neki ne zastopm? ka se pri tem programu ne da naštiamt, da ti bo vse zmeram povečal? k jzst moram ročno vse programe nastavt..ob vsakem zagonu!
sash ::
to je pa zato ker nimaš označeno da se ti nal zažene ob zagonu, to možnost morš vklopit pod Options, pol pa ko boš zagnal določen program, zaženi še Autosizer, ki ti laufa spodaj desno (pr uri) pa nastavi lastnost za posamezno okno
--------------------
Think different...
TOROiD Group
Think different...
TOROiD Group
hmm..to mam..ampak se mi še vedno ne vsi..ok bom od zdej mal bolj pozoren..mogoče je sm moj uč..ampak se mi zdi da
Nemelk ::
kako pa se nardi (brez kšnga dodatnega progija) da bi se resmo IE vedno odpru v "maximiranem" načinu? v XP-jih...
sej ta k je bližnca na namizje se, sam če pa kliknem na kšno povezavo ki se odpre v novem oknu pa se ne maximira sam...
sej ta k je bližnca na namizje se, sam če pa kliknem na kšno povezavo ki se odpre v novem oknu pa se ne maximira sam...
Nemelk ™
nope..stvar ne dela..mam naštimano to opcijo da se ob zagonu..bla bla..ampak men še vedno skoči na uno opcijo Compare using clas name...pa recimo k gre za IE ..i spodi piše search metod Exact title..ma to kej veze?
sash ::
pa še to , ko klikneš z desnim gumbom na program ki ti laufa v sistemski vrstici, maš obklukano Enabled, ker se mi čudn zdi ker men laufa že kr neke časa BP
--------------------
Think different...
TOROiD Group
Think different...
TOROiD Group
hm..kot sem rekel..očitno drži..stvar ne dela! odpre mi ie..ampak mi ga ne poveča..dokler ne dam autosize..to moram ob vsakem zagonu naredit...
je še kaki tak progy?
je še kaki tak progy?
Cokolesnik ::
Jebediah: se ne strinjam. Imam vnešenih 20 problematičnih programov (tudi IE) in vsi delajo tako kot jaz piskam (glede velikosti oken). Program je tudi zastonj, kar še povečuje njegovo uporabnost.
Uporabniki naj pred pisanjem sporočil uporabljajo iskalnik www.google.com.
Čokolešnik ne vsebuje nobenih aditivov, konzervansov ali umetnih barvil.
Čokolešnik ne vsebuje nobenih aditivov, konzervansov ali umetnih barvil.
men to dela nič! ob vsakem restartu moram naredit na novo..pa še vedno ne dela..
iščem kaki drugi program???
iščem kaki drugi program???
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | svchost.exeOddelek: Pomoč in nasveti | 3539 (2563) | Mr.B |
» | Windows Vista se bo nalagala hitreje (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 11719 (8799) | ripmork |
» | Click na link se odpre minimiziranOddelek: Pomoč in nasveti | 881 (774) | ToniT |
» | Internet Explorer si ne zapomni velikosti okna - okenski hrosc ?Oddelek: Programska oprema | 2052 (1903) | Cokolesnik |
» | IE 6 nova oknaOddelek: Programska oprema | 1418 (1187) | andper |