» »

Ponovno status in višja šola

Ponovno status in višja šola

lina92 ::

Mene zanima glede vpisa na višjo šolo. Po novem zakonu se ne morem vpisat, ker sem bila že tri leta vpisana v visoko šolo. Smer visoke šole sem izbrala zelo neumno, zato sem se hotela vpisati in narediti višjo za strojnika.

Torej zanima me, če je možno da bi se v prvi letnik višje vpisala izredno in potem drugi letnik redno?

Nekak se mi ne zdi fer, da majo tisti k so zabusavali na faksu- primer moj fant, ki se je zaradi statusa vpisal na visoko šolo in so mu potem še prvi letnik pustili ponavljati, še vedno možnost vpisa na višjo, jst, ki sem delala redno visoko in si želim z dodatno šolo izboljšati možnost zaposlitve, pa ne več.

Alexius Heristalski ::

Najboljše, da vprašaš na referatu šole, v katero bi se rada vpisala.
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini

SaXsIm ::

Seveda, če si naredila visoko šolo, lahko na drugi stopnji izbereš smer, ki te zanima, v tem primeru tudi strojništvo (morda bo potreben kakšen diferencialni izpit). Kar se tiče izrednega vpisa v prvi letnik višje šole, gre, premenjava v drugem pa najbrž ni možna, a vseeno preveri s šolo.
SaXsIm

tt2advanced ::

Zabušavali - to je težka beseda, tud če je ponavlu ta tvoj fant, ne bo mogu koristit absolventa. Zakaj ga pa ti nisi, če si nardila prvo stopnjo, 12 mesecev maš absolventa, kam se ti je pa tok mudil z diplomo, tiste par mescov gor al pa dol. Pa jst sm na drugi stopnji ostala brez absolventa letos (zavrnili vlogo) in sem se zaradi statusa normalno vpisala izredno na višjo nekam v Celje, 1K šolnine in bojda brez problemov glede fiktivnega vpisa.

Sploh si pa študentka bla tud sama, sploh ni point zabušavanje, lenoba etc.. in te besede, point je da ni služb, da študenti iščejo vsako opcijo, da vsaj delno lahko nekak spodobno živijo in zaslužjo postransko.
What Else Is There?

Zgodovina sprememb…

m0LN4r ::

https://ref.trade.re/38mvdvxm
Trade Republic 38MVDVXM

tt2advanced ::

m0LN4r je izjavil:

Študentsko delo


Preseneča me, da še niste obupal nad to državo? Kaj vam ni jasno, doštudirat čim prej, čim več znanja pridobit - kakršnegakol in pakirat kufre.. kake spremembe, kakšni boljši časi, kakšna dobra služba, kakšna nova del. mesta, kakšni start-upi v tej god forsaken državi (govori nekdo z ogromno izkušenj, brez vez, pizdolizenja in primitivizma unga ornk kmečkega slovenskega si zadnji revček, ko potem z doktoratom pristaneš na sociali, ko ni več opcije dela preko študenta).
What Else Is There?


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Vpis na srednjo šolo za status (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )

Oddelek: Šola
426201142 (39959) Filip8
»

Problem glede izpisa in vpisa na fakulteto

Oddelek: Šola
62923 (2619) bajsibajsi
»

Vpis na dve fakulteti

Oddelek: Šola
132791 (2443) eric_cartman
»

Kako obdržat status študenta? (strani: 1 2 )

Oddelek: Šola
7516393 (9455) Jerry000
»

Višja ali srednja šola za informatika

Oddelek: Šola
124199 (4054) mgermo

Več podobnih tem