Forum » Pomoč in nasveti » Mikrofon zmešnjava
Mikrofon zmešnjava
Klemen97 ::
Pozdravljeni. Upam da mi boste lahko pomagali.
Torej:
Na ohišju imam spredaj 2 priključka za slušalke in mikrofon. Vse je delovalo super. Nato pa sem zadaj na matično ploščo priključil prek AUX kabla nek hišni kino z dvema zvočnikoma in od takrat mikrofon ne deluje več. Sedaj sem tist hišni kino odklopil , pod zvočne nastavitve sem prestavil vse možno kar se da , isto velja za Upravitelja zvočnik Realtek HD. Uglavnem mikrofon ne deluje in res nevem kaj bi lahko bilo narobe. Pogledal sem po googlu in našel nič uporabnega, nočem pa dati za nove slušalke ker so mi te super.
Prav tako nimam drugega mikrofona da bi testiral..Tako da lepo prosim če bi mi kdo lahko pomagal :)
EDIT: KO PREDVAJAM KARKOLI IZ BRSKALNIKA , MI KAŽE KOT DA GOVORIM V MIKROFON. SLIKA:
Ko on na videu govori, mi kaže kot da jaz govorim v mikrofon...
Vnaprej hvala :)
Torej:
Na ohišju imam spredaj 2 priključka za slušalke in mikrofon. Vse je delovalo super. Nato pa sem zadaj na matično ploščo priključil prek AUX kabla nek hišni kino z dvema zvočnikoma in od takrat mikrofon ne deluje več. Sedaj sem tist hišni kino odklopil , pod zvočne nastavitve sem prestavil vse možno kar se da , isto velja za Upravitelja zvočnik Realtek HD. Uglavnem mikrofon ne deluje in res nevem kaj bi lahko bilo narobe. Pogledal sem po googlu in našel nič uporabnega, nočem pa dati za nove slušalke ker so mi te super.
Prav tako nimam drugega mikrofona da bi testiral..Tako da lepo prosim če bi mi kdo lahko pomagal :)
EDIT: KO PREDVAJAM KARKOLI IZ BRSKALNIKA , MI KAŽE KOT DA GOVORIM V MIKROFON. SLIKA:
Ko on na videu govori, mi kaže kot da jaz govorim v mikrofon...
Vnaprej hvala :)
- spremenil: Klemen97 ()
Han ::
Odpri Realtek konzolo in ponastavi vse skupaj... Lahko tudi odstraniš gonilnik in ga namestiš znova, priporočljivo zadnjo verzijo...
http://www.realtek.com.tw/downloads/
http://www.realtek.com.tw/downloads/
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zvok iz TV na hišni kinoOddelek: Zvok in slika | 4104 (2653) | billy |
» | Problem z mikrofonomOddelek: Pomoč in nasveti | 1221 (1025) | Bye |
» | Piskanje mikrofonaOddelek: Pomoč in nasveti | 3193 (3029) | gunserman |
» | Vpliv 3D zvoka na izrisovanje slik (FPS) (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Zvočne kartice | 8228 (7023) | matjash |
» | ImpedancaOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2310 (2088) | STASI |