Forum » Igre » Battlefield 1 (Battlefield 5)
Battlefield 1 (Battlefield 5)
Machete ::
Sam enkrat sem ga najdu in še takrat mi ga je bug vzel, ker mi ni delal. Preprosto ni streljal.
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-3080 EAGLE|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+
z3ro ::
Berserker ::
Ja, tako kot z tisto AT ki jo ima lahko vsak.
Drugače a se sam meni zdi da so balistiko čisto poenostavili pri puškah? Recimo streljam tam ene 200m vstran sovražnega sniperja s Mondragón sniper rifle, pa namerim mal gor, kot je navada, pa nič ne zadanem, potem pa streljam direkt na križcu pa zadanem.
Drugače a se sam meni zdi da so balistiko čisto poenostavili pri puškah? Recimo streljam tam ene 200m vstran sovražnega sniperja s Mondragón sniper rifle, pa namerim mal gor, kot je navada, pa nič ne zadanem, potem pa streljam direkt na križcu pa zadanem.
Shadow666 ::
Ja, tako kot z tisto AT ki jo ima lahko vsak.
Odvisno je od bullet velocitija puške in dometa, probi z Martini Henrijem kaj zadet na 200m brez da bi višje meril :)
Recimo Mondragon:
Muzzle velocity
800 m/s
Bullet drop
12 m/s²
vs
Martini Henry:
Muzzle velocity
440 m/s
Bullet drop
12 m/s²
Tukaj imaš vse statse za kerokoli puško hočeš =)
Od bullet dropa, muzzle spida, do dmg scalinga, odstopov, accurracija ipd =)
http://symthic.com/bf1-weapon-info
IntelXeon1241v3 3.5Ghz|GTX 1060 Strix 6GB| 16Gb 1600Mhz CrucialBallistics|
|AsusH97Pro|XFXPro650WBronze|
|1TbWDBlue|Crucial M500 SSD 240GB|Samsung EVO 256GB|ThermalRightRev.A
M-XXXX ::
Kje se najceneje kupit Battlefield 1?
Na kinguinu je 48€.
Cdkeys je 45€ http://www.cdkeys.com/pc/games/battlefi...
Se ga dobi še kje ceneje?
Na kinguinu je 48€.
Cdkeys je 45€ http://www.cdkeys.com/pc/games/battlefi...
Se ga dobi še kje ceneje?
scipascapa ::
fireX88 ::
scipascapa je izjavil:
http://deals.simplygames.com/p/battlefi...
s ptt na dom 49€, in lahko jo prodaš naprej.
to lahko naredi tudi pri kodi k jo dobi iz trgovine ko je ona napisal.. skratka v obeh primerih bi moral prodat origin račun.. 100x že povedano
ANY OF MY POSTS ARE RESEARCHED AND/OR COMPILED BITS OF INFORMATION*
AND YOU SHOULD FOLLOW THEM AT YOUR OWN RISK.
*EXCLUDING SARCASTIC AND OR SUBJECTIVE RESPONSES!
M-XXXX ::
scipascapa je izjavil:
http://deals.simplygames.com/p/battlefi...
s ptt na dom 49EUR, in lahko jo prodaš naprej.
Za navadno kopijo mi je vseeno, tako da iščem najcenejšo varijanto. Je še kje pod 45EUR? PC verzija.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: M-XXXX ()
zeks14 ::
Pa še mal smešnic :D a se je kdo naletel na bug ko streljas top da mu metek pokaze izven cevi xD haha ali pa podrt zid preko katerega negre metek :Dhh
Zgodovina sprememb…
- spremenil: zeks14 ()
chucki ::
Se bom prej navelical spila, ko bo hardcore. Zelo zalostno, da ze ni bil v startu :(
AMD Ryzen 5 5600/NZXT Kraken X62/Asus ROG Crosshair VI hero/DDR4 32gb/1TB SSD
Gigabyte RTX 3060 Ti /SB Z/NZXT H440 case/ Asus ROG PG248Q
Samsung Q7FN65 + ASUS TUF A17 with RTX 3070 Ti
16.11.2016 naj bi prišli če sem prav prebral nekje =) 4 dni še potrpte fantje ^^
galu ::
Moti me:
- pogosto umiranje 3m za kritjem, like its BF3 again
- vsake tolko igra "zašteka" za delček sekunde
- elite classes so fail (preveč HP)
- sniperce nikoli ne bi smele biti 1 shot kill (razen v glavo)
- granate so mess - njihov damage je čist preveč nekonsistenten
- nekatere operations so skoraj nemogoče kot attacker (khm... conquer hell... khm. argonne forest...
- premalo orožij
The rest is great.
- nekatere operations so skoraj nemogoče kot attacker (khm... conquer hell... khm. argonne forest...
- premalo orožij
The rest is great.
Tako to gre.
Moti me:
- premalo orožij
The rest is great.
- yeah, that happens
- meni ne šteka nikoli
- elite claso se da zaštihat, ali pa sem samo jaz imel srečo že ene parkrat z 1 shot killom
- sniper je one shot kill samo v dead range-u za kar rabiš znanje/skill/predvidevanje in vedet za kam katero vzet
- granate so narejene na burst dmg in na njihov dmg vpliva od terena do razdalje, imo ne rabjo fixa
- se strinjam, po mojem mnenju bi lahko to rešili tako, da v primeru da zmagaš prvo mapo dobiš zopet 3 x šanso kot attacker in bi bilo ok
- orožja šparajo za dodatke, žal, potem jih bo dovolj, mislim da jih pride še 40
pardon - 20 orožij
1 mapa pa pride kmalu zastonj =)
1 mapa pa pride kmalu zastonj =)
zeks14 ::
A se še kdo zabava z snajperji kot jaz :D men je kar kul ko mi gre kdaj pa ne pa seveda leti miška in tipkovnica . :D
Novi patch je out... 1.6 gb... Kaj so popravili pa sledi v kratkem
Zgodovina sprememb…
- spremenil: chucki ()
A igrate kaj Operations?
Epska zadeva :)
Epska zadeva :)
detroit ::
Moti me:
- premalo orožij
The rest is great.
1. hmm ?
2. nikoli (non ssd drive, i5 2500k, 12gb 1060gtx 6gb @ ultra)
3. ne vem če ker se jih enostavno fenta sneaky way razen plamenko un pa zna bit precej nadležen
3. par postov više je en lepo razložil da rabiš nekaj vedet o temu preden začne bit one shot kill...meni se prerado zgodi 99dmg:)
4. yep...weird če se uležeš na njih ne umreš 1m zraven pa dropneš npr
5. ne poznam
6. ne vem
Skero
Hardcore added :D
DarwiN ::
A se komu dogaja, da hočeš napast z bajonetom, a namesto tega zamahneš z nožem/sekiro/lopato/whatever? Meni pogoste šele ob drugem kliku sproži bayonet charge.
You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!
hyuga ::
3x sem to že hotel napisati pa nisem.
1. Battlefront 1 je čista kopija igre Star Wars: Battlefront .. ali je le povzela/prenesla dosti stvari
2. kdor ima rad 64 player mode bi mu bolj priporočal SW:BF
3. dejansko je ubčutek "team" playa v 64 game modih večji kot pri BF1
4. bf1 (čeprav mi gre zelo od rok) sem intenzivno igral par 10 ur nakar sem izgubil voljo (pa ne zato, ker bi bil slab..) spet - fun factor... dejansko je sw battlefront bolj zabavna.... za tiste ki bodo odgovoril da je sw:bf itak samo za fun in ni skilla to še zdaleč ni res.. bf1 mi je bil zanimiv kakih par 10 ur potem pa je krivulja šla strmo navzdol.
sw:bf je bolj kompaktna in pika.
pa tut to mi gre na jetra kako letijo metki v bf1.. pač ja... WW1. i dont know. Igri sta si zelo zelo podobni. vendar jo bd prekaša. kdor še ni poskusil naj proba. in ne, ni nateg, drugače ne bi tako zaživela povsod. je nekaj povsem drugečnega. ko se enkrat navadiš na jet-pack, ni druge.
igral bom še bf1 vendar sem zadnje čase raje zagnal battlefront :)
to leti bolj na igralce ki radi igrajo velike mape z veliko igralci. jaz nikoli ne igram manj kot 64 player mape. ne pravim da battlefront prekaša bf1 v drugih modih... zagotovo je pa večji red če si želiš mass player akcije.
kdor pa želi 5on5 pa itakk... je ni čez CS:GO. te igre (COD, BF, Battlefront) se lahko vse skrijejo na področju aima. CS:GO/UT/Quake so edine prave Hardcore skill streljačine.
1. Battlefront 1 je čista kopija igre Star Wars: Battlefront .. ali je le povzela/prenesla dosti stvari
4. bf1 (čeprav mi gre zelo od rok) sem intenzivno igral par 10 ur nakar sem izgubil voljo (pa ne zato, ker bi bil slab..) spet - fun factor... dejansko je sw battlefront bolj zabavna.... za tiste ki bodo odgovoril da je sw:bf itak samo za fun in ni skilla to še zdaleč ni res.. bf1 mi je bil zanimiv kakih par 10 ur potem pa je krivulja šla strmo navzdol.
pa tut to mi gre na jetra kako letijo metki v bf1.. pač ja... WW1. i dont know. Igri sta si zelo zelo podobni. vendar jo bd prekaša. kdor še ni poskusil naj proba. in ne, ni nateg, drugače ne bi tako zaživela povsod. je nekaj povsem drugečnega. ko se enkrat navadiš na jet-pack, ni druge.
to leti bolj na igralce ki radi igrajo velike mape z veliko igralci. jaz nikoli ne igram manj kot 64 player mape. ne pravim da battlefront prekaša bf1 v drugih modih... zagotovo je pa večji red če si želiš mass player akcije.
kdor pa želi 5on5 pa itakk... je ni čez CS:GO. te igre (COD, BF, Battlefront) se lahko vse skrijejo na področju aima. CS:GO/UT/Quake so edine prave Hardcore skill streljačine.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: hyuga ()
Pozabil si napisat, da v SW občutek večjega bojišča dajejo NPC-ji, ki jih hvala bogu v BF1 ni.Po 60 urah mi še vedno dogaja, kampanje se še pipinil nisem in se je tudi ne bom. Špil sam je dovolj, da bom ven verjetno potegnil vsaj še 100 ur pred novih letom. Dogaja se ogromno, douchajt ni nikol. CS:GO se skrije pred tem, prav tako quake in ostalo igračovje stare / starejše šole. Vsako tele ima svoje veselje pravjo, men je BF1 do sedaj daleč najboljša streljačina, od doživetja,zvoka,grafike,do igralnosti in veselja ko komu naluknam čeber.
Stare igre imajo svoj čar, vendar me BF1 žene čisto v novih vodah.
Ima buge,ima slabosti, so glitchi, itd itd itd., me ne gane, za 39€ sem dobil že ogromno zapakiranega sranja ,od novega Rainbow Sixa do raznih Codov in ostalih oslarij. Bi dal še 20€ več brez problema.
Stare igre imajo svoj čar, vendar me BF1 žene čisto v novih vodah.
Ima buge,ima slabosti, so glitchi, itd itd itd., me ne gane, za 39€ sem dobil že ogromno zapakiranega sranja ,od novega Rainbow Sixa do raznih Codov in ostalih oslarij. Bi dal še 20€ več brez problema.
3x sem to že hotel napisati pa nisem.
Linko ::
Ja samo držiš in juriš na sovražnika, nič ne pritiskaš melee npr.
So s patchom mortal hendikepirali.. Prej si sam naštepal 5 šotov puf puf puf, sedaj pa se ti aiming počasi obnavlja.
So s patchom mortal hendikepirali.. Prej si sam naštepal 5 šotov puf puf puf, sedaj pa se ti aiming počasi obnavlja.
Jap, že igram na 24/7 Argonne forestu =D
Kakšen se vam zdi hardcore? Men je obup, ker večinoma padam pod streli svojih....
KaiV6 ::
Jaz sem si od updeta zapomnil le huge strobo-flickering-epilepsy-trigering sliko :)
tudi novi nvidia driverji ne pomagajo :)
<insert>podpis.html</insert>
Meh škoda za hc, sano player base so razdrobili, ker smo playerji, ki ga ne igremo :p
Kai si kaj reolucijo spreminjal? Pojdi v config in malo shrani različne res in provaj it v game, če ne moreš prek menijev spreminjat. Sem imel sceno pri doomu, sem komaj prišel do menijev in sem rabil samo spremeniti resolucijo (ne spomnim se ali v fhd ali 4k) pač nekaj sem spreminjal ko sem testiral in je en dan začemo bliskat. Pri eni drugi igri pa je bil razlog Vsync. Provaj še to spremenit če bo pomagalo.
Kai si kaj reolucijo spreminjal? Pojdi v config in malo shrani različne res in provaj it v game, če ne moreš prek menijev spreminjat. Sem imel sceno pri doomu, sem komaj prišel do menijev in sem rabil samo spremeniti resolucijo (ne spomnim se ali v fhd ali 4k) pač nekaj sem spreminjal ko sem testiral in je en dan začemo bliskat. Pri eni drugi igri pa je bil razlog Vsync. Provaj še to spremenit če bo pomagalo.
Berserker ::
Men pa je dober HC, sedaj lahko končno igram z repetirko, kot se mora.
Iščem drugače še soigralce, moj nick name je sloguerilla90.
Iščem drugače še soigralce, moj nick name je sloguerilla90.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Berserker ()
Meh škoda za hc, sano player base so razdrobili, ker smo playerji, ki ga ne igremo :p
Ne ne .. ne pomaga, je know SLI/ScrossFire issue potrjen s strani nvidie, patch od BF1 ga je povzrocil, zgleda pa nekako takole, pomaga pa seveda, ce SLi izklopis d'oh :)
Pomembno obvestilo : Če ima kdo od vas GTX 1060, ne updejtajte na .86 Nvidia driver. Preverjeno dropne fps iz 90-110 na 22. OBUP ... Včeraj sem porabil eno uro, od clean installa do reinstalla in na koncu downgrade na .70, zdaj deluje tako kot mora. Če je kdo mislil updejtat, naj počaka.
Tole so hudo za**bali :/
fireX88 ::
tolk o prfekciji nvidia driverjov!
ANY OF MY POSTS ARE RESEARCHED AND/OR COMPILED BITS OF INFORMATION*
TejoTT ::
Pomembno obvestilo : Če ima kdo od vas GTX 1060, ne updejtajte na .86 Nvidia driver. Preverjeno dropne fps iz 90-110 na 22. OBUP ... Včeraj sem porabil eno uro, od clean installa do reinstalla in na koncu downgrade na .70, zdaj deluje tako kot mora. Če je kdo mislil updejtat, naj počaka.
Hvala!!
Ogrooomno uporabnikov Nvidie ima trenutno problem . SLI uproabniki imajo flickering, 10*0 serija pa ima konstantne FPS drope. Donilnik drugje deluje OK (baje) v BF1 pa v povezavi z novi patchom ne funkcionira. Danes naj bi Nvidia dala ven nov gonilnik , če sem prebral pravilno, nas čaka tudi BF1 server maintenace.
TejoTT ni za kaj. Jaz sem updateal ker mi ni hotel delati insta recording oz je kazalo rdeč znak.
Bom preveril danes nov gonilnik , če bo in poročam .
TejoTT ni za kaj. Jaz sem updateal ker mi ni hotel delati insta recording oz je kazalo rdeč znak.
Bom preveril danes nov gonilnik , če bo in poročam .
detroit ::
Jaz sem si od updeta zapomnil le huge strobo-flickering-epilepsy-trigering sliko :)
dx12 odpravi to, vsaj mojemu kolegu na 690gtx je pomagalo. Get ready for fps drop:)
p.s. isti kolega je včeraj sprobal mojo 1060gtx si predstavljam da je dobil nove driverje in ni imel na ultra in dx12 na cca 2500xKVAVEM resoluciji nič zatikanja ali framedropou na 20fps. (i7 nek šest jedrni z 8gb rama)
Skero
Zgodovina sprememb…
- spremenil: detroit ()
jaz imam s predzadnjim Nvidia driverjem med 80-110 fpsji ultra/fhd. Gonilnik .86 je dobesedno sesul vse in me vrgel na 20. Ko sem dal nazaj na .70 deluje vse gladko ko šus, dejansko ne izkusim nobenega errorja nasploh (dx,disconect, zmrzovanje,stuttering - NIČ). Vsem kolegom ki imajo serijo 9*0 gtx, deluje nov gonilnik brez problema.
barocco ::
Še vedno uporabljam gonilnike 365.63 ,ker ko sem šel na xxx.70,je blo še slabše tud 20fps drops.
Najnovješih nisem niti probal,tko da ne vem,če pa so kot xxx.70 je drek ,no vsaj zame.
Kake imate ,pa nastavitve v gonilnikik od nvide ,defoult ali kako??
Žal pri meni tudi če spustim resolucijo itd..ne dela nič bolje ,edino če povečam resolution scale ,je gpu usage okoli 90%+,drugače imam gpu usage average 40-60% :/ ,če imam 60%(sem vesel) imam okoli 70fps kar,pa je bolj redko,pa ravno za ta špil sem nabavi 1070gtx,za znort..
ŽALOST
Zato,si bom pa za darilo kupu i7 6700k in upam, da bo stabilno in da bom imel vsaj 70-80fps 1080p.
vi k ste mel več procesorjov v lajfu.. pustmo denar,bom opazu razliko stock FX8120 vs 6700k ??
Najnovješih nisem niti probal,tko da ne vem,če pa so kot xxx.70 je drek ,no vsaj zame.
Žal pri meni tudi če spustim resolucijo itd..ne dela nič bolje ,edino če povečam resolution scale ,je gpu usage okoli 90%+,drugače imam gpu usage average 40-60% :/ ,če imam 60%(sem vesel) imam okoli 70fps kar,pa je bolj redko,pa ravno za ta špil sem nabavi 1070gtx,za znort..
ŽALOST
Zato,si bom pa za darilo kupu i7 6700k in upam, da bo stabilno in da bom imel vsaj 70-80fps 1080p.
vi k ste mel več procesorjov v lajfu.. pustmo denar,bom opazu razliko stock FX8120 vs 6700k ??
RangerVIII|6700k|Corsair16GB|
Msi1070|pm961|BX5001TB|RM650x|H100iv2|
Msi1070|pm961|BX5001TB|RM650x|H100iv2|
Kolega ne more od patcha v origin. :(
Meni dela vse BP, pa sem dal tazadnje driverje za gtx1080, ker drugače mi sploh ni tlo igre odpret in mi je dalo warning, da rabim nove driverje po patchu.
Meni dela vse BP, pa sem dal tazadnje driverje za gtx1080, ker drugače mi sploh ni tlo igre odpret in mi je dalo warning, da rabim nove driverje po patchu.
Problemi z driverji .87 od nvidie in 10XX serijami kartic so bili za nekatere tovarnisko OC kartice kjer je driver omejil pomnilnik na 820Hz oz 200Hz, zato je prihajalo do fps 20 in rollback driver na .70 to resi
"dx12 odpravi to, vsaj mojemu kolegu na 690gtx je pomagalo. Get ready for fps drop:)
p.s. isti kolega je včeraj sprobal mojo 1060gtx si predstavljam da je dobil nove driverje in ni imel na ultra in dx12 na cca 2500xKVAVEM resoluciji nič zatikanja ali framedropou na 20fps. (i7 nek šest jedrni z 8gb rama)"
DX12, ce imas win10 ja :) ker imam win8.1 opcije dx12 v igri nimam :)
no saj tisti flickering med igro ni tako zelo motec, da bi motil igranje .. ali pa sem se mogoce ze malo navadil, da trava okoli mene flicka :) ampak vseeno .. raje flick na 90fps high quality lockano .. kot no-flicker na 60fps med quality :)
GPU ti dela na 40 do 60 ker ti dela cpu na 100%
ko bos imel 6700 bos imel tudi gpu na 90%+
meni je tale 8120, ko sem koleku stimal pc ze na BF4 bil zaseden 70-80%, kaj sele na BF1
"dx12 odpravi to, vsaj mojemu kolegu na 690gtx je pomagalo. Get ready for fps drop:)
p.s. isti kolega je včeraj sprobal mojo 1060gtx si predstavljam da je dobil nove driverje in ni imel na ultra in dx12 na cca 2500xKVAVEM resoluciji nič zatikanja ali framedropou na 20fps. (i7 nek šest jedrni z 8gb rama)"
DX12, ce imas win10 ja :) ker imam win8.1 opcije dx12 v igri nimam :)
no saj tisti flickering med igro ni tako zelo motec, da bi motil igranje .. ali pa sem se mogoce ze malo navadil, da trava okoli mene flicka :) ampak vseeno .. raje flick na 90fps high quality lockano .. kot no-flicker na 60fps med quality :)
Še vedno uporabljam gonilnike 365.63 ,ker ko sem šel na xxx.70,je blo še slabše tud 20fps drops.
ŽALOST
GPU ti dela na 40 do 60 ker ti dela cpu na 100%
ko bos imel 6700 bos imel tudi gpu na 90%+
meni je tale 8120, ko sem koleku stimal pc ze na BF4 bil zaseden 70-80%, kaj sele na BF1
Zgodovina sprememb…
- spremenil: KaiV6 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Battlefield 2042 [6] (2021) (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Igre | 36070 (2569) | Skyman |
» | Titanfall 2 (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Igre | 24995 (7309) | oo7 |
» | Battlefield V (2018) (strani: 1 2 3 4 … 10 11 12 13 )Oddelek: Igre | 78615 (35214) | oo7 |
⊘ | CPU & Ram bottleneck v modernih igrah (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Strojna oprema | 34483 (32020) | bluefish |
» | Battlefield HARDLINE (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Igre | 36471 (24761) | matija14 |