Forum » Igre » Battlefield 1 (Battlefield 5)
Battlefield 1 (Battlefield 5)
vaščan ::
http://www.cdkeys.com/pc/games/battlefi...
Kle ga mas cnej in ce lajkas nekej na facebooku ti dajo se en popust jaz sem ga dobil za 37eur na tej strani preorder.
Kle ga mas cnej in ce lajkas nekej na facebooku ti dajo se en popust jaz sem ga dobil za 37eur na tej strani preorder.
hyuga ::
EJ za FORO dajte vsi REsolution SCale na 42%. KOt če bi igral neko staro igro kot recimo duke nukem... :D
kaj pa je UI scale factor?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: hyuga ()
zakaj mi vedno ko umrem več ne kaže FPS-jev pa imam v user.cfg naštimano PerfOverlay.DrawFPS 1
če hočeš gledat fps +, vedno znova morem vpisat v konzolo. to je bug
če hočeš gledat fps +, vedno znova morem vpisat v konzolo. to je bug
next3steps ::
Točno to, kar pomeni. Userinterface scale factor. Healthbar in te fore...
Margecan ::
Ja fak no....tud ce dam na medium settings mi nic kaj dost ne pomaga pri fpsjih,se vedno fejst dropa.Nalozil sem vceraj tudi zadnje driverje za graficno samo ni nekiga haska
PredatorX ::
na poti domov kupu škatelno verzijo B1 iz 59EUR znižana na 47EUR Müller-ju, not je pa 5cd-jev..
po postih zgoraj ,ko berem,se kar bojim ,da ne bo štekalo na high 1080P
včeraj testiral B4 max out-vse, scaling na 100, pa sem imel okoli na oko 80-140fps tudi več na momente,pol sem raje vsync na Onn ,pa lepo igral na 60fps pa je blo čist igrabilno.
Kok je 47 :) grem jutri iskat ce je.. :)
me 24player mapi dela odlično, no čeprav na momente že tu vidim v DX12 modu mal cpu bottlenecka. 64 je druga stvar.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: PredatorX ()
Machete ::
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-3080 EAGLE|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+
Res podlo. Koliko ljudi si (nas) je naštimalo vse za perfekt BF1 petek. Egoistični, brezsmiselni hacki.
Btw, nice touch Dice!
Btw, nice touch Dice!
fireX88 ::
Jaz ne, ker sem pricakoval..
Bom pa ces nekaj casa tudi jaz ubodel..
Bom pa ces nekaj casa tudi jaz ubodel..
ANY OF MY POSTS ARE RESEARCHED AND/OR COMPILED BITS OF INFORMATION*
AND YOU SHOULD FOLLOW THEM AT YOUR OWN RISK.
*EXCLUDING SARCASTIC AND OR SUBJECTIVE RESPONSES!
AND YOU SHOULD FOLLOW THEM AT YOUR OWN RISK.
*EXCLUDING SARCASTIC AND OR SUBJECTIVE RESPONSES!
cebelar123 ::
Nove ugotovitve po začetnem masakru, sem se zdaj navadil na minimap in počasi igra postaja zmeraj bolj taktična. Tudi medici so začeli oživljati
In pa ni ga boljšega občutka od Monte Grappa v Operations, ko pogledaš levo in desno ter vidš svoje soigralce kako napadajo v črti, zraven pa še zvok kako se derejo go gredo proti gotovi smrti.
Skratka vzdušje je vrhunsko.
In pa ni ga boljšega občutka od Monte Grappa v Operations, ko pogledaš levo in desno ter vidš svoje soigralce kako napadajo v črti, zraven pa še zvok kako se derejo go gredo proti gotovi smrti.
Skratka vzdušje je vrhunsko.
Pa piščalka.. ko jo slišiš, nimaš kaj kot napasti in moliti da še kdaj vidiš svoje domače.
chucki ::
Piscalko ima squad leader :) Jaz jo vedno uporabljam, da motiviram borce :D
AMD Ryzen 5 5600/NZXT Kraken X62/Asus ROG Crosshair VI hero/DDR4 32gb/1TB SSD
Gigabyte RTX 3060 Ti /SB Z/NZXT H440 case/ Asus ROG PG248Q
Samsung Q7FN65 + ASUS TUF A17 with RTX 3070 Ti
Gigabyte RTX 3060 Ti /SB Z/NZXT H440 case/ Asus ROG PG248Q
Samsung Q7FN65 + ASUS TUF A17 with RTX 3070 Ti
Zgodovina sprememb…
- spremenil: chucki ()
Monte Grappa je huda mapa ja, najbolj se mi pa trenutno ne dopade Empires Edge..enostavno prevelika je
Shadow666 ::
Grappa je men ena najlepših map kar jih je mel kateri MP (not fan made). Feeling boja je enostavno top tam gor v tistih zarukanih hribih.
IntelXeon1241v3 3.5Ghz|GTX 1060 Strix 6GB| 16Gb 1600Mhz CrucialBallistics|
|AsusH97Pro|XFXPro650WBronze|
|1TbWDBlue|Crucial M500 SSD 240GB|Samsung EVO 256GB|ThermalRightRev.A
Grappa je men ena najlepših map kar jih je mel kateri MP (not fan made). Feeling boja je enostavno top tam gor v tistih zarukanih hribih.
si predstavljaš kako je to bilo ko si moral v vojno? mi srečkoti ko lahko igramo BF. če bi mene zdaj posadili tja v vojno bi tekel rikverc 50 km in bi si nabavil koze itd. pa se skrival po šumah. :D
Shadow666 ::
si predstavljaš kako je to bilo ko si moral v vojno? mi srečkoti ko lahko igramo BF. če bi mene zdaj posadili tja v vojno bi tekel rikverc 50 km in bi si nabavil koze itd. pa se skrival po šumah. :D
Ja igrat je fino. Si pa ne predstavljam tegale v živo, kaj šele snajperji gor po skalah. Če si mel kakega nadrkanca je snel pol bataljona brez da bi ga sploh kdo videl.
IntelXeon1241v3 3.5Ghz|GTX 1060 Strix 6GB| 16Gb 1600Mhz CrucialBallistics|
MaliJanez ::
Fantje fantje saj bo hitro en 2-4GB patch ven prišel.
Normalna rešitev bi bila vulkan + linux.
Pagefile je v ****** na win10tki. Moj primer 16GB DDR3 i7 3770.. BF1 rabi okoli 5-6GB RAMA in 8-10 pagefile. Zakaj mam jaz potem 16GB rama pa nevem... boljš bi blo ssd 128GB za tistih 35EUR.
Zgodovina sprememb…
hojnikb ::
Fantje fantje saj bo hitro en 2-4GB patch ven prišel.
Normalna rešitev bi bila vulkan + linux.
Pagefile je v ****** na win10tki. Moj primer 16GB DDR3 i7 3770.. BF1 rabi okoli 5-6GB RAMA in 8-10 pagefile. Zakaj mam jaz potem 16GB rama pa nevem... boljš bi blo ssd 128GB za tistih 35EUR.
izklopi pagefile
#brezpodpisa
Margecan ::
Evo za foro še poskusil low nastavitve ampak tudi padejo fpsji pod 60...nekaj ne štima xD
DarwiN ::
Nekaj ti pije procesor.. Preveri procese v task managerju.-
You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!
MaliJanez ::
Sem kupil fizicno obliko prineso domov, hocem instalirat kodo vpisem mi gre naprej pol je neko napako vrglo ven, zaj nemorem dol potegnit niti spila pod library mi ga kaze samo nimam download moznosti ce hocem prek cdja instalirat pa mi vrze za kodo spet ven da aktiviram potem pa pise da je ze koda aktivirana in mi prekine instalacijo. Ali ve kdo mogoce kaj bi blo krivo in kak se odpravi to ali naj nazaj nesem z racunom?
Skyman ::
GrThAu
Si mogoce napisal narobej kodo? kolega je mel isti problem pa je bila fora v kodi ko je napacno napisal kodo!
btw
a 32 slot pa ni serverjev?
Si mogoce napisal narobej kodo? kolega je mel isti problem pa je bila fora v kodi ko je napacno napisal kodo!
btw
a 32 slot pa ni serverjev?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Skyman ()
Dua'L ::
Zakaj mi vsake tok časa ven vrže pa napiše BF1 has stoped working...?
GTX680
Intel i7 2600
8gb DDR3
Intel i7 2600
8gb DDR3
DX11 pa 16GB
Okey. Lahko da te heca pagefile. Jst sm ga disablu, ampak Win10 pač ne **** mojih nastavitev in uporablja Pagefile... v DX12 imam neke slowdowne v DX11 dela okey ampak pač fpsji zaradi cpuja padejo v nekaterih momentih na 60fps+-
probi DX12 :D
Zgodovina sprememb…
Dua'L ::
saj pri meni tud butne do 100% sam nevem zakaj po 10 min igranja vrže ven in napiše bf1 stopped working drugače imam i7 3770k overclockan na 4.4ghz stestiral vse na intelburnu sp mi ni niti 1x vrglo ven.
GTX680
Intel i7 2600
8gb DDR3
Intel i7 2600
8gb DDR3
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Battlefield 2042 [6] (2021) (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Igre | 36627 (3126) | Skyman |
» | Titanfall 2 (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Igre | 25399 (7713) | oo7 |
» | Battlefield V (2018) (strani: 1 2 3 4 … 10 11 12 13 )Oddelek: Igre | 80456 (37055) | oo7 |
⊘ | CPU & Ram bottleneck v modernih igrah (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Strojna oprema | 35218 (32755) | bluefish |
» | Battlefield HARDLINE (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Igre | 37002 (25292) | matija14 |