Forum » Navijanje » Navijanje Pentiuma 4
Navijanje Pentiuma 4
Gejmer ::
Evo svojega P4 sem navil za kakšnih 130mhz(več nebom kr mam ševedno orginalen priložen hladilnik).Opozoriti moram, da se da P4 naviti prav tako kot AMD Athlon XP t-bread ali barton.Moti me da lahko spreminjaš le FSB in si omejen na hitrost rama.Dobro je meti kakšen Corsair PC3500 pri sebi. Torej sem zračunu da lahko svojega P4 navijem do dobrih 3ghz ker imam PC2700 ram.Aja dubu sem da imam 18× množilnik.Dajte vi povedat kako navijate svoj P4 in a kaj pazite.Sem pa tudi žalosten da moja plata podpira voltažo procesorja do 1.6 kar se mi zdi izredno malo...
P.S. Komaj čakam da dobim vodno hlajenje saj se bo CPU potil pri 3ghz...
P.S. Komaj čakam da dobim vodno hlajenje saj se bo CPU potil pri 3ghz...
Nanda yo?
Dead_Eye ::
kaj pa je s tistim sudden death sindrome p4 - je res/še obstaja al je bila tipo 2 tedenska novica....
pa še nekaj me zanima: koliko ima efekta navijanje p4 - če se sploh kej pridobi, ki kot se spomnem nekaj testov na netu je 1.6ghz delal 2fps slabše kot 1.8, 2.0 pri nekaterih igrah, medtem ko se je pri amd-ju poznal vsak mhz(oba sistema z isto grafično,...)
pa še nekaj me zanima: koliko ima efekta navijanje p4 - če se sploh kej pridobi, ki kot se spomnem nekaj testov na netu je 1.6ghz delal 2fps slabše kot 1.8, 2.0 pri nekaterih igrah, medtem ko se je pri amd-ju poznal vsak mhz(oba sistema z isto grafično,...)
The one and only
Gejmer ::
Kak sudden death sindrom?Drugač ma efekt če naviješ za kakih 400-500mhz in več.Malo se skor ne pozna..
Nanda yo?
OwcA ::
@guzman123: ostanimo pri dani temi!
P.S. razprav o RAMu je bilo tukaj še pa še
P.S. razprav o RAMu je bilo tukaj še pa še
Otroška radovednost - gonilo napredka.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Intel znižuje cene CeleronovOddelek: Novice / Procesorji | 4048 (2948) | jest10 |
» | Intel pentium 4 Northwood 2.4 ghzOddelek: Navijanje | 2019 (1380) | fire_3 |
» | Nevarno velika voltaža?Oddelek: Navijanje | 895 (756) | KrCbelca |
» | Intel P4 2.4C navijanje (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Navijanje | 16718 (9675) | Freelancer |
» | AMD prenavlja označevanje procesorjevOddelek: Novice / Procesorji | 2019 (2019) | Ziga Dolhar |