Forum » Šola » poraba bonusa
poraba bonusa
hipertija ::
Ker sem se že 2x vpisal na uni program, sem se vpisal na višjo šolo, zanima pa me, če se je potem kasneje ponovno možno vpisati redno na visoko ali ne in še, če bi se moral vpisati izredno... je to samo eno leto, ali vsa 3/4 leta oz. več??
Dejansko gre za povsem nepravičen sistem, nisem vlekel statusa in sem dejansko imel namen narediti univerzitetni študij, ki pa je zaradi novega sistema zelo težek, bil prisoten povsod, naredil večino izpitov, porabi denarje za vožjno bivanje... nekomu ki je vpisan na visoko nekje v vuko*****i, je 100x lažje, na koncu pa ima več ugodnosti, ki nekdo ki pač enostavno ni mogel izdelati letnika.
bluefish ::
Si se iz faksa dejansko izpisal ali ti status le miruje?
Pritoževanje čez sistem je pa odveč. Je povsem pravičen. Vsak študent mora pač sam presoditi, ali bo zmogel dokončati študij.
Pritoževanje čez sistem je pa odveč. Je povsem pravičen. Vsak študent mora pač sam presoditi, ali bo zmogel dokončati študij.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: bluefish ()
Iz fakultete sem se izpisal in vpisal na višjo šolo, kajti prezpredmetno bi bilo, da bi nadaljeval študij v tej smeri še eno leto, ker vem da je pretežek. Se strinjam da bi naj vsak presodil kam gre, ampak če mu študij ne gre, mislim da vsa krivda le ni na njem, če je dejansko študiral in izpite opravljal. Seveda je ta zakon razpisan verjetno ravno v smislu fiktivnih vpisov, ko se vpisujejo razni statusarji ipd.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vpis na srednjo šolo za status (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Šola | 202245 (41062) | Filip8 |
» | Vpisnine na Višjih šolahOddelek: Šola | 6101 (4003) | šernk |
» | Kako obdržat status študenta? (strani: 1 2 )Oddelek: Šola | 16534 (9596) | Jerry000 |
» | Vpis na višjo šolo zaradi statusaOddelek: Šola | 9376 (7403) | rdecakapica |
» | Vzporedni študijOddelek: Šola | 4846 (4385) | Jimmy_ |