Forum » Loža » dostava štrukljev
dostava štrukljev
lebdim ::
živjo,
a obstaja kakšna restavracija v sloveniji (ljubljanska okolica), ki bi dostavljala kakšne porcije štrukljev?
a obstaja kakšna restavracija v sloveniji (ljubljanska okolica), ki bi dostavljala kakšne porcije štrukljev?
stb ::
Kuhani štruklji po mojem niso najbolj hvaležni za dostavo, ker se bodo bodisi ohladili, če jih imajo med dostavo na toplem pa še dodatno kuhali in v skrajni fazi tudi razkuhali. Zato tudi niso v redni ponudbi za dostavo. Ohlajene lahko za silo pogreješ v mikrovalovki.
Zmrznjeni štruklji so dokaj enostavna reč za pripravit, rabiš minimalno kuhinjo in nekaj časa. Ponekod Mercator (morda še kdo?) to dostavi zastonj, če kupiš dovolj (nad 60 EUR?) blaga.
Zmrznjeni štruklji so dokaj enostavna reč za pripravit, rabiš minimalno kuhinjo in nekaj časa. Ponekod Mercator (morda še kdo?) to dostavi zastonj, če kupiš dovolj (nad 60 EUR?) blaga.
MIHAc27 ::
Meni deluje zmrznjen..... vsaj po sliki sodeč.
Drugače pa.. vrela voda, 5 minut in je pripravljen. Tako hitro ti ga nihče ne dostavi, če imaš le kupljenega in te čaka v skrinji.
Drugače pa.. vrela voda, 5 minut in je pripravljen. Tako hitro ti ga nihče ne dostavi, če imaš le kupljenega in te čaka v skrinji.
krneki0001 ::
Štruklji morajo bit orehovi, da so dobri.
Asrock X99 Extreme 4 | Intel E5-2683V4 ES | 64GB DDR4 2400MHz ECC |
Samsung 250GB M.2 | Asus 1070 TI | 850W Antec | LC Tank Buster
Samsung 250GB M.2 | Asus 1070 TI | 850W Antec | LC Tank Buster
Alamar ::
Meni deluje zmrznjen..... vsaj po sliki sodeč.Saj ti v kotu embalaže piše, da je že kuhano.
Za zamrznjene pa še nisem videl v navodilih, da bi bili pripravljeni v 5 minutah. Ampak bolj 20-30 minut.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kuharija,... oziroma kaj jeste? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 19400 (17104) | Unknown_001 |
» | Kupovanje hrane v trgovinah (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 27237 (22103) | Unknown_001 |
» | Vok in stir-fry (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 16681 (14282) | Brane22 |
» | Slovenska tradicionalna hrana (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 22712 (21061) | ales85 |
» | zamrznjene ribeOddelek: Loža | 2711 (2291) | Nejc Pintar |