Forum » Loža » zamrznjene ribe
zamrznjene ribe
LoneWolf ::
Fresh lean fish (cod, flounder, trout, haddock, halibut, Pollack, perch): 4-6 months
Klik.
Klik.
BigWhale ::
Meni je na enih krompirjevih svaljkih pisalo EXP: 06/2002 pa sem jih pojedel 08/2004.
Z omako iz konzerve so bili naravnost fantasticni.
:P
Sirove struklje pa itak same take jem, k so vsaj eno leto crknjeni :P
Z omako iz konzerve so bili naravnost fantasticni.
:P
Sirove struklje pa itak same take jem, k so vsaj eno leto crknjeni :P
ferdo ::
dobra tema!, mene pa zanima kolko časa so lahko sveže zamrzjene raskoščičene slive v zmrzovalniku, to se pravi sveže zmrzjeno sadje..?
Ker tega mamo mi polno. pa fotr kompot dela iz tega...pa je še kar ok..
Ker tega mamo mi polno. pa fotr kompot dela iz tega...pa je še kar ok..
LoneWolf ::
Fruits (apricots, grapes, nectarines, peaches, pears, plums): 8-12 months
Glej link par postov visje.
Glej link par postov visje.
harvey ::
1.zamrznjene ribe imajo gostinci v skrinji le po nekaj mesecev. Pri pripravi za zamrzovanje jih zelo temeljito očistijo. Razkroj gre nehote svojo pot.
2. sadje pri katerem je v glavnem voda lahko zdrži dlje, kot je bilo že posredovano. Za slive pa poleg kompotov priporočam kak kolač z baiserjem (iz. beze). Gre za to da napravimo krhko testo za podlago in nato v maso (glavni del sneg beljakov) vmešamo sladkor, mlete lešnike, zdrob ali drobtine in sveže sadje. Slive se krasno podajo v tej kombinaciji.
Drugi problem v domači skrinji je tudi ta, da se različne zamrznjeje dobrote nalezejo vonja od ostalih stvari npr. gobe so prav prva liga za to. Ker jih sam zamrzujem večinoma sveže (jurčke) in ne blanširane zavoljo boljšega okusa lahko npr. dlje časa hranjen kruh v taki kombinaciji nekoliko pridobi na okusu.
2. sadje pri katerem je v glavnem voda lahko zdrži dlje, kot je bilo že posredovano. Za slive pa poleg kompotov priporočam kak kolač z baiserjem (iz. beze). Gre za to da napravimo krhko testo za podlago in nato v maso (glavni del sneg beljakov) vmešamo sladkor, mlete lešnike, zdrob ali drobtine in sveže sadje. Slive se krasno podajo v tej kombinaciji.
Drugi problem v domači skrinji je tudi ta, da se različne zamrznjeje dobrote nalezejo vonja od ostalih stvari npr. gobe so prav prva liga za to. Ker jih sam zamrzujem večinoma sveže (jurčke) in ne blanširane zavoljo boljšega okusa lahko npr. dlje časa hranjen kruh v taki kombinaciji nekoliko pridobi na okusu.
Nejc Pintar ::
za kompot iz zmrznjenega sadja je lahko zmrznjeno še dlje časa, ker se potem še prekuha
Lahko je biti prvi, če si edini!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | kako se izogniti sladkorju? in ali so nadomestki OK?Oddelek: Loža | 4549 (3544) | greatdrakon |
» | Kuharija,... oziroma kaj jeste? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 19756 (17460) | Unknown_001 |
» | Kvaliteta zelenjave v trgovini (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 7631 (6262) | m0LN4r |
» | Kje dobim 100% marmelado brez dodanega sladkorja?Oddelek: Loža | 10868 (9873) | Shadowstorm |
» | 4. dimenzijaOddelek: Znanost in tehnologija | 6675 (4905) | gruntfürmich |