Forum » Pomoč in nasveti » Siol optika preklic pogodbe
Siol optika preklic pogodbe
gamecom ::
Zdravo, situacija je taksna. Pred 6 meseci sem s siolom sklenil pogodbo vzel sem paket (internet 20/20, telefon, kabelska tv) pod pogojem da mi kabelsko tv zagotovijo in takrat so rekli da se bo dalo vse zato sem tudi pristopu k silolu. Vceraj mi pride monter da mi bo priklopu zadevo in mi pove da jast kabelske tv ne bom moral imet ker GVO ni vpihnil obeh opticnih vlaken 1-za internt, 1-kabelsko tv. Monterju sem rekel naj priklopi in da se bom ze zmenil z siolom saj je bila enaka situacija pri sosedu sam tam so zadevo zrihtal. Klical sem mojo agentko pri njej sem spovnil narocilnico in sm ji razlozu situacijo, ona je tkoj posredovala na GVO pritozbo in dobila odgovor da zadeve ne morejo resit. Zdaj pa sem se odlocu da pogodbo prekinem z silolom brez kakrsnih stroskov saj mi zadeve niso zagotovili kot smo se zmenili. Zanima me ali jast lahko preklicem pogodbo brez stroskov pogodbe in seveda brez stroskov hisne napeljave ki stane 150€ to je subvencioneral siol jast nism nic placal sam ce grem stran je bilo receno da bi moral placat 150€ za napeljavo, sam situacija je tu drugacna. Morda kdo kaj bol ve o tem ?? Hvala
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Telemch Blok Televizija Kabel prestrizen... (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 26203 (21744) | Mesar |
» | Izkop novega telefonskega priključkaOddelek: Pomoč in nasveti | 9039 (8048) | Topix |
» | Optika napeljavaOddelek: Pomoč in nasveti | 8939 (7577) | bhocevar2000 |
» | Optika (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 14114 (11530) | Skyman |
» | Kabelski internet cenejši kot ADSL (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 10115 (7797) | flipflop |