» »

USB težave

USB težave

addy93 ::

Hello,
imam težave z delovanjem USB Bluetooth miške. Sem čistil računalnik, sem izpulil vse USBje ven... po končanem čiščenju priklopim USBje nazaj... jih malce prerazporedim in faaail. Vse povezane naprave delujejo super, vse razen miške. Ko priklopim receiver v komp ga takoj zazna in ga prikaže ampak miška ne deluje. Probal sem se igrati z nastavitvami vendar brez uspeha... in kr ne morm najt rešitve za ta problem vas prosim za pomoč.

What now? ^.*

gddr85 ::

probaj resetirat miško oz. poberi ven baterije in še enkrat setup

Sem že poskusil to, vendar brez uspeha. Poskusil sem tudi izbrisati driverje ter jih znova namestiti vendar tudi to ni delovalo. Zdi se mi kot da ni povezave med miško in receiverjem. ^.*

BorutK-73 ::

Si probal drugi USB priklop?

Han ::

Lahko da je šla miška rakom žvižgat. Stestiraj še na drugem računalniku.

Probal sem vse in en port na računalniku... *.* Preden sem odklopu miško je delovalo čist v redu. Po tem....a-a. Svašta. ^.^ Preveril sem tudi, če je mogoče power managment vklopljen pa ni... zdaj... edino kar mi še pade na pamet da je miškin oddajnik šel h rakom žvižgat... al pa če he mogoče, da se je kaj med nastavitvami bluetooth receiverja pokvarilo. Pff.

SeMiNeSanja ::

Mogoče pa je sprejemnik 'pozabil'da je miška bila sparjena z njim?
Si poskusil ponovno spariti miš in sprejemnik?

Kurzweil ::

Nemorem verjet... tudi meni je pred par dnevi sicer super miška in še nova začela štekat. To štekanje izgleda tako, da enkrat na random miška pač ne deluje več, ker ima miška miljon diod na večih mestih, se to seveda takoj opazi, ker pač vse diode ugansejo. Zanimivo pa da gamepad, tipkovnica in ostalo vse deluje, tudi meni ne deluje samo miška! Ko izklopim iz USB porta in nazaj vklopim mi spet nekaj časa deluje. Nevem če se ni to celo (verjetno zgolj naključje) zgodilo, pri zadnjem updejtu Windowsev, ki je prišel ven mislim, da v torek.
Na random pa mi še enkrat dnevno napiše, da je napaka v driverjih in potem je potreben restart.

Ja... na to sem misli ko sem napisal da se je mogoče kaj med nastavitvami receiverja pokvarilo... enostavno ne zazna miške. Poskusil sem vse... connect tipko, baterije ven, izklopiti in vklopiti usb... brez uspeha. Na receiverju pa nimam te tipke connect saj je micro receiver in ni prostora za gumbek.
Hmm... no idea.

Ali obstaja kakšen drug način da povežem oz. Sparim miško in USB?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: addy93 ()

Duhec ::

Popolnoma ugasni komp, izštekaj iz 220V, počakaj 30 sek., ponovno vklopi in testiraj. Poročaj.
http://blackbird.si/

Kurzweil ::

Imam dejansko iste težave in ob izklopu računalnika in nič bolje. Zgleda (vsaj pri meni) da so težave z nekim napajanjem oz. štromom. Mam pa sicer miško na kabel, simptome pa iste kot OP.

Hello. Ni me blo doma tko da se opravičujem za pozen odgovor. Anyways.... vse sm probu. Ne morem in ne morem povezati miške z receiverjem. Druge miške delujejo normalno... X bluetooth zazna miško se pravi da oddajnik deluje... le povezati se noče z svojim receiverjem... Šou sm kupt miško z Uni bluetooth reciverjem v upanju, da se mi to ne bo ponovilo.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Katera miška? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

Oddelek: Kaj kupiti
32069105 (7805) yayo
»

Driverji...

Oddelek: Pomoč in nasveti
5856 (811) Faceless
»

Žična ali brezžična miška za prenosnik?

3322260 (18456) mancini
»

bluetooth miška - kaj kupiti?

192372 (2093) Dzuro10
»

Logitech MX1000 (nova tehnologija mišk) (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Strojna oprema
1088169 (5530) SnakeBite

Več podobnih tem