» »

Driverji...

Driverji...

Faceless ::

Pozdravljeni,

Zaradi beta gonilnikov sem imel tezave z graficno kartico amd radeon 7750 hd sapphire 1gb 5ddr.

Hotel sem uninstallirat driverje in jih naloziti z starejso razlico. Najprej sem to storil preko device managerja in nato nanovo instaliral amd catalyst. Ker nekaj ni stimalo (kot bi mi zaznalo samo integrirano graficno) sem uninstaliral catalyst.

Po ponovnem zagonu racunalnika sem opazil da usbji ne delajo vec - s tem pa ne delata niti miska niti tipkovnica. Kot kaze je catalyst prepisal driverje za celo plato in z unistallacijo sem ostal brez njih.

Ko resetiram racunalnik in pridem do izbire ali zagnati normalno ali v safemodu tipkovnica se deluje, nato pa ni nujno kaj izberem tipkovnica preneha delovati prav tako tudi miska. Ima kdo vsaj kaksno idejo kako zadevo urediti ne da bi formatiral? Problem je, da imam 2 windows profila in nobenega ne morem izbrati tako da obticim v windws log in screenu.

Ker bi racunalnik moral zagnati osnovne driverje v safe-modu sem poskusil tudi s cenejso misko za 5€ vendar tudi ta ne deluje...

konspirator ::

Priklopi ps2 periferijo.
--

Faceless ::

Kva? Si lahk mal bol natancen?

Kurzweil ::

Faceless ::

Ma pise u eni periferij pa neki sm mislu da govori o playstationu. Pozabu sem na ps2 tiste zelene pa vijolcne...san tega pa nimam...

Faceless ::

Ok mal sem razmisljal. Ker imam windows 7 bi mi moral windows updater sam urediti driverje za misko in tipkovnico ane? In ker sm imel prikljucen usb wirelese receiver morda zaradi tega ne delata miska in tipkovnica? Ce bi prikljucil na kabel bi delalo?


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

genius wireless keyboard

Oddelek: Pomoč in nasveti
6783 (677) smex3
»

Windows 8.1 TEŽAVA! Po namestitvi driverjev 14.4 ne dela miška, tipkovnica in monito

Oddelek: Pomoč in nasveti
142155 (1882) spirit
»

SSD Ročno formatiranje? Nujno

Oddelek: Strojna oprema
467399 (6680) miraldi
»

Miš in tipkovnica se občasno ne odzivata

Oddelek: Strojna oprema
352269 (1938) bluefish
»

Problem z Graficno Kartico

Oddelek: Pomoč in nasveti
311353 (1058) Ales47

Več podobnih tem