Forum » Strojna oprema » Nvidia GTX 900 series
Nvidia GTX 900 series
Temo vidijo: vsi
krispe ::
Škoda da še niso EVGA testirali.
MSI Z97 MPower/i7 4790K + H110/GTX 970/8GB 1866Mhz/SSD 830/760T/LG 34"
Jaz jutri dobim od EVGA, ker MSI ima dolg rok dobave
Amdforce ::
Danes sem dokončal oc na moji gtx-default fan,power in voltaža gre na 1517/2035, če dodam voltažo pa gpu zleze na 1542 pri 62 stopinjah in max power usage 97%, naprej nisem probaval kjub dobremu odzivu na dvig vcore.V firestriku sem dobil 13383 gpu score, kar mislim da spada kar nekje v zlato sredino.
Je pa hladilnik na teh G1 res zakon...
Upam da božiček prinese sestrco za v SLI....
Je pa hladilnik na teh G1 res zakon...
Upam da božiček prinese sestrco za v SLI....
yayo ::
Kakšen OC software uporbljaš? Sem inštaliral OC Guru II pa mi gre na živce, ker OSD ne dela v igrah, ni mi jasno, če ga ne znam naštimat ali gre za crap program. Sicer sem navajen na Afterburner.
Dr_M ::
Zdele sem se enkrat pregledal skatlo in vrecko, v kateri je graficna in ugotovil, kar se mi je dozdevalo. Skatla je bila ze odprta in kartica vzeta iz vrecke, vidi se tudi, da nalepka cez ventilator je bila.
Kupljena je bila v hardwareversand, pa ce je karkoli narobe z njo, jim bom bombo nazaj poslal. Prekleti cigani salabajzerski. Ze tko imam vednocslab obcutek pri kupovanju v tujini, ker sem v takem primeru popolnoma nemocen. In ce bo karkoli narobe, lahko zadevo vrzem v smeti in sem pusnil 360e...
Tako da mocno dvomim, da bom se kdaj kupoval v tujini.
Kupljena je bila v hardwareversand, pa ce je karkoli narobe z njo, jim bom bombo nazaj poslal. Prekleti cigani salabajzerski. Ze tko imam vednocslab obcutek pri kupovanju v tujini, ker sem v takem primeru popolnoma nemocen. In ce bo karkoli narobe, lahko zadevo vrzem v smeti in sem pusnil 360e...
Tako da mocno dvomim, da bom se kdaj kupoval v tujini.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Dr_M ()
yayo ::
Skatla je bila ze odprta in kartica vzeta iz vrecke, vidi se tudi, da nalepka cez ventilator je bila.
Hitro v PC in testiraj, saj imaš tistih 14 dni časa za vrnit izdelek. Mene so prvo obvestili, da kartice ne bo vsaj do konca tega meseca pa so mi jo potem vseeno poslali, čeprav na spletni strani pravi vseskozi, da jih ni na zalogi. Moja je sicer imela zaščitno folijo nalepljeno čez spolirane dele ampak na embalaži ni nikjer bilo tistih nalepk po katerih vidiš, če je škatla bila že odpirana. Je pa kartica popolnoma BP. Želim povedati, da je veliko takih "otročajev dobrostoječih staršev" (kar vidiš, če spremljaš mednarodne forume), ki naročijo po dve komponenti in po "testiranju" eno vrnejo, ali si premislijo, ko preberejo najnovejši test (konkurnčna kartica po navijanju doseže tri FPS več...) in gredo zamenjat komponento. Vse te "testirane" izdelke na koncu "faše" kak srečnež... Ni pa mus, da je z izdelkom tudi kaj narobe. Kot pravim: testiraj in, če nisi zadovoljen reklamiraj. Sem že od Hardwareversand dobil okvarjen RAM katerega sem potem reklamiral (po telefonu gre najhitreje) pa so mi poslai poštno nalepko za sprintat na pošiljko, oziroma so sami plačali poštne stroške za vrnit RAM v trgovino.
huelz ::
Lah potrdim, da majo MSI nalepke cez en vent.
Naj pa tega ne bi sicer vec dajali gor, ker je folk odtrgal cel ventilator skupaj z nalepko :D
Naj pa tega ne bi sicer vec dajali gor, ker je folk odtrgal cel ventilator skupaj z nalepko :D
oo7 ::
Je kdo pred kratkim dobil msi gaming 4g? Je bila nalepka cez ventilator ali ne?
Moja je imela nalepko čez en ventilator.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: oo7 ()
Joj kako je nova EVGA GTX 970 glasna
Kje se da kupit VGA hladilnike?
Kje se da kupit VGA hladilnike?
Brez zajebancije... EVGA GTX 970 z blower coolerjem mam..
ojoj
Se da kje v SLO nabavit kakšen spodoben hladilnik? Nočem spet nazaj pošiljat in probleme delat.
Se da kje v SLO nabavit kakšen spodoben hladilnik? Nočem spet nazaj pošiljat in probleme delat.
Sit sem bil čakanja pa sem vzel tole ki je bila na zalogi.
Referenčni dizajn je ja.
Problem je, da že v idle dela ventilator nek čuden hrup, pomoje gre za tovarniško napako ventilatorja.
Referenčni dizajn je ja.
Problem je, da že v idle dela ventilator nek čuden hrup, pomoje gre za tovarniško napako ventilatorja.
kolk so pa temp na max load npr. pri kakem špilu?
takšna je.
temperatura prileze do 80°C, ventilator pa do 65% (2313RPM)
FC3 in BF4 sem do zdaj še probal.
To neki more bit narobe. Jest mam evga 660ti ftw (zelo podoben hladilnik) in je v idle popolnoma tiha (fan na 30%), tudi original profil je nastavljen, da se je tudi v load prakticno ne slisi, se pa precej segreje.
evo našel popolno rešitev
Arctic Cooling Accelero Hybrid II
Malo bo sicer stalo, ampak za tišino in zelo nizke temperature (posledično daljša življenska doba) se pomoje splača!
Malo bo sicer stalo, ampak za tišino in zelo nizke temperature (posledično daljša življenska doba) se pomoje splača!
M-XXXX ::
evo našel popolno rešitev
Nope. Edino kar se splača je vrnit grafo in vzet neko s normalnim coolerjem.
malo me je sram če sem iskren, že gtx 760 sem jim poslal nazaj in vzel tole gtx 970, zdaj pa naj še to pošljem nazaj in zahtevam drugo?
dang it
dang it
freesty ::
Nekateri si narocijo 6 graficnih, stestirajo katera se najboljse navija in potem jih 4-5 vrnejo.
Ne rabis met slabe vesti:)
Ne rabis met slabe vesti:)
http://www.youtube.com/watch?v=5hfYJsQAhl0
Ma ja
Bom jim nekak probal v glavo vbit da je grafična enostavno preglasna, sploh za moj novi build ki temelji na tišini in mi zdaj ta aeroplan na GTX 970 res vse pokvari.
Najtišja iz serije 970 je verjetno od MSI, ali?
Bom jim nekak probal v glavo vbit da je grafična enostavno preglasna, sploh za moj novi build ki temelji na tišini in mi zdaj ta aeroplan na GTX 970 res vse pokvari.
oo7 ::
Ma ja
Jaz imam MSI in sem zelo zadovoljen z njo kartica pri igrah je popolnoma neslišna. Ampak nekateri pa pravijo, da je glasna zdaj je najbrž tudi odvisno kakšno trofiš jaz kot kaže sem trofil zelo dobro
Zgodovina sprememb…
- spremenil: oo7 ()
Jaz bom tudi najbrž vzel od MSI, pa tudi če bo dolga čakalna doba.
Zdaj sem jim napisal na mail, pa da vidimo kaj bodo rekli
Zdaj sem jim napisal na mail, pa da vidimo kaj bodo rekli
Sem sprobal svojo 970 in zgleda, da je ok. Oba ventilatorja delata uredu, piskanja ni oz tudi ce je, ga crpalka preglasi. Sicer sem zaenkrat sprobal samo farcry 3.
Sem pa malo sprobaval navijanje, z ramom sem se ukvarjal kaksno urco.
Je mozno, da pride do 8500MHz stabilno? FC3 je kar precej zoprn glede navijanja in sem moral pri 660ti imeti nizje frekvence, kot pri ostalih igrah, ampak z 970 je ram delal pri +750MHz, pri 800 se je pa sesul driver. Pol ure sem laufal evga oc scanner gpu memory burner, brez tezav, prav tako pol ure fc3 brez tezav.
Sem pa malo sprobaval navijanje, z ramom sem se ukvarjal kaksno urco.
Je mozno, da pride do 8500MHz stabilno? FC3 je kar precej zoprn glede navijanja in sem moral pri 660ti imeti nizje frekvence, kot pri ostalih igrah, ampak z 970 je ram delal pri +750MHz, pri 800 se je pa sesul driver. Pol ure sem laufal evga oc scanner gpu memory burner, brez tezav, prav tako pol ure fc3 brez tezav.
Tezaab ::
Hm... zdaj, ko sem koncno sprobal tole graficno (ki sicer dela fantasticno!), mi gre na zivce le ena stvar. Vsake toliko casa mi pc zmrzne - za manj kot sekundo, potem pa dela ok naprej. Slika se ustavi, zvok se ponavlja z isto frekvenco, potem pa odmrzne in dela.
Instaliral sem driverje 344.48, potem ko sem z Display Driver Uninstallerjem spucal nesnago od starih driverjev. Trenutno imam namescene le driverje za display in PhysX, driverjev za HD Audio, 3D vision ter aplikacije GeForce Experience pa nisem dal gor (da bi videl, ali bi to mogoce pomagalo - in ni).
Ima kdo kako idejo kaj bi se lahko probal?
Instaliral sem driverje 344.48, potem ko sem z Display Driver Uninstallerjem spucal nesnago od starih driverjev. Trenutno imam namescene le driverje za display in PhysX, driverjev za HD Audio, 3D vision ter aplikacije GeForce Experience pa nisem dal gor (da bi videl, ali bi to mogoce pomagalo - in ni).
Amdforce ::
Dr M, mislim da je možno,moja pride do 8160,mogoče kak mhz več,ampak tvoja je pa zares mrcina....
Bi blo treba verjetno hlajenje na ramih mal pojačat...
Kolk daleč pa prideš na jedru?
Bi blo treba verjetno hlajenje na ramih mal pojačat...
Kolk daleč pa prideš na jedru?
Hm... zdaj, ko sem koncno sprobal tole graficno (ki sicer dela fantasticno!), mi gre na zivce le ena stvar. Vsake toliko casa mi pc zmrzne - za manj kot sekundo, potem pa dela ok naprej. Slika se ustavi, zvok se ponavlja z isto frekvenco, potem pa odmrzne in dela.
Čuden problem maš to...s prejšno grafično pa je blo vse ok?
Jp. Prej sem imel Radeona 6870, so bili sicer drugi problemi, ampak so se zelo redko pojavili. Tole pa... lahko da par minut spil laufa brez problema, potem se pa v naslednji minuti ta micro freeze zgodi v razmakih 5s.
Corsair VX550W. Pa zdi se mi, da se to dogaja bolj poredko, ce je graficna bolj obremenjena in, ce npr. ne gledam youtubea na drugem monitorju, medtem ko karkoli (spil, browser, ...) tece na prvem.
hojnikb ::
mogoče ti napajalc dušo spušča... Kej se zgodi, če recimo stress testaš v furmark ?
#brezpodpisa
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | AMD pokazal svojo najhitrejšo grafično kartico Radeon R9 Fury X2 (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Novice / Grafične kartice | 56229 (49408) | Napajalc |
» | grafična kartica?katero kupiti (strani: 1 2 3 4 … 8 9 10 11 )Oddelek: Kaj kupiti | 83801 (13477) | PredatorX |
⊘ | R9 380 prenizka frekvenca... (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 11159 (9482) | D3m |