Forum » Strojna oprema » Nvidia GTX 900 series
Nvidia GTX 900 series
Temo vidijo: vsi
Xserces ::
Mene osebno to moti. Ampak res pri visokih cvil ko svina pri nizkih oziroma VSYNC je pa jamranje k ga slism 3-4metre delč s tem da je kišta zaprta
Intel i5-3570k @4.7GHz|MSI GTX 970 4G|MSI Z77 MPower|
G. Skill 8 GB 1600MHz|Corsair AX750|Seagate Barracuda 2TB|NZXT Gamma|
Seba22 ::
Mene osebno to moti. Ampak res pri visokih cvil ko svina pri nizkih oziroma VSYNC je pa jamranje k ga slism 3-4metre delč s tem da je kišta zaprta
Ja pri meni je čisto enako če nimam omejenih fps-jev cvili.če pa imam omejeno tam nekje na 60 pa je nekoliko drugačen zvok tako kot si rekel jamranje,ampak pri meni ni tako očitno in ga ne slišim kaj dosti pa mam računalnik pol metra stran lepo pod mizo.Je za preživet no hehe.Drugače pa ja pubeci tako kot sem že parkrat napiso se bo treba sprijaznit s tem al pa it k gospodu AMD pogledati hehe ki pa ne verjamem da bo kaj boljši pri tem problemu
Asus ROG B650E|Ryzen 7800X3D|DDR5 32GB|NVMe SSD 3TB|EKWB AIO 360|RTX 4080
Dell Alienware 27" 1440p GSYNC Ultimate|CAN-AM Renegade 1000cc 2022
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Seba22 ()
BorutK-73 ::
Ali pa daš računalnik v drugo sobo ali na podstrešje in nabaviš daljše kable za periferijo.
Osebno še nisem imel problema z coil-whine, mogoče zato ker kupujem midrange grafične.
Osebno še nisem imel problema z coil-whine, mogoče zato ker kupujem midrange grafične.
helsing ::
Sam sem 3x zapored izgubil rusko ruleto...
Večina jih zgubi samo enkrat :)
Očitno se ne da s tabo normalno pogovarjat.
Drugače pa ja pubeci tako kot sem že parkrat napiso se bo treba sprijaznit s tem
Po tej logiki se bomo čez 3 leta lahko sprijaznili s tem, da grafična sesuva računalnik vsakih par ur.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: helsing ()
Sam sem 3x zapored izgubil rusko ruleto...
Večina jih zgubi samo enkrat :)
Očitno se ne da s tabo normalno pogovarjat.
Drugače pa ja pubeci tako kot sem že parkrat napiso se bo treba sprijaznit s tem
Po tej logiki se bomo čez 3 leta lahko sprijaznili s tem, da grafična sesuva računalnik vsakih par ur.
Ja glej či ti kaj ne paše pač menjavaj po 3 grafične na 1 mesec tako kot si delal sedaj z gtx 970 mi je čist vseeno a jas vem da mi bo "brneča" grafična isto delovala kot pa tebi
"ne brneča" in si vrgo stran za 2 mesca živcov potrplenja...za brezveze
Drugače pa so te kartice itak že sedaj delane na robu zmogljivosti in navite u 3pm zato pa pride do tega a polek tega se še jih da navit nevem no...ko sem jas imel še gtx 570 nisem imel nikoli nobenih problemov s cviljenjem teh kartic.A ko sem te šel na gtx 770 in dam v isti komp kot sem imel prej gtx 570 in tam se je to začelo pri meni prvič
Zgodovina sprememb…
Clubraider ::
Mi lahko kateri pove kako se SLI GTX 970 oz. GTX 980 odnese pri igrah? Kakšna je izkoriščenost posamične grafične?
Sprašujem zato, ker se odločam o preklopu na NVIDIO in uporabo SLI.
Hvala.
Sprašujem zato, ker se odločam o preklopu na NVIDIO in uporabo SLI.
Hvala.
|Corsair ATX RM 850W|RYZEN 5800X3D 3,8GHz+NEPTUNE 240|
Gigabyte X570 Aorus Elite|4x16GB DDR4|ZOTAC RTX 4090 AMP EXTREME AIRO|
Crucial BX500 240 GB|27" ACER Nitro x273kpb 4K HDR|Headset SteelSeries|
Mind_Game ::
iz izkušenj ti povem...enkrat sli VEDNO sli
i7 4790K@4.7GHz|NZXT Kraken X41 140|2x Galax GTX980 4GB SOC|8GB 2666MHz|
Asus Maximus VII Hero|120GB/256GB/480GB SSD|SeaSonic M12II 850W EVO 80+|
LG Blu-ray BH16NS40|Corsair Carbide Air 540 White|Logitech G105/G500/Z623
Clubraider ::
Povej mi prosim, kako je z SLI recimo pri AC UNITY? Je izkoriščenost obeh grafičnih med 90-100%?
Čedalje bolj se nagibam na NVIDIO, ker sem nad CF full razočaran.
Sicer trenutno uporabljam R9 290 OC in sem zelo zadovoljen, ker sem očitno dobil tak primerek, ki je med boljšimi
po rezultatih in zelo primerljiva z R9 290X. Ampak vseeno. Vleče me k NVIDII in SLI konfiguraciji. :)
Čedalje bolj se nagibam na NVIDIO, ker sem nad CF full razočaran.
Sicer trenutno uporabljam R9 290 OC in sem zelo zadovoljen, ker sem očitno dobil tak primerek, ki je med boljšimi
po rezultatih in zelo primerljiva z R9 290X. Ampak vseeno. Vleče me k NVIDII in SLI konfiguraciji. :)
|Corsair ATX RM 850W|RYZEN 5800X3D 3,8GHz+NEPTUNE 240|
Dr_M ::
Ti se jest povem iz izkusenj. Nikoli vec multigpu, nikoli ne dela tako kot treba.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
sennheiser ::
Zdravo,
Kje je trenutno najceneje za dobiti (s poštnino vred) GTX 970 MSI proizvajalec.
Kje je trenutno najceneje za dobiti (s poštnino vred) GTX 970 MSI proizvajalec.
fireX88 ::
pa tudi dvomim, da bi AC unity izkoristil obe grafični med 90-100%, vsaj dokler bo tako slab port... ali pač?
ANY OF MY POSTS ARE RESEARCHED AND/OR COMPILED BITS OF INFORMATION*
AND YOU SHOULD FOLLOW THEM AT YOUR OWN RISK.
*EXCLUDING SARCASTIC AND OR SUBJECTIVE RESPONSES!
AND YOU SHOULD FOLLOW THEM AT YOUR OWN RISK.
*EXCLUDING SARCASTIC AND OR SUBJECTIVE RESPONSES!
filip007 ::
Titan 2 proti Radeon 390X
http://news.softpedia.com/news/NVIDIA-T...
http://news.softpedia.com/news/NVIDIA-T...
Prenosnik, konzola, TV, PC upokojen.
Ja glej či ti kaj ne paše pač menjavaj po 3 grafične na 1 mesec tako kot si delal sedaj z gtx 970 mi je čist vseeno a jas vem da mi bo "brneča" grafična isto delovala kot pa tebi
Raje se živciram s tem kot pa da vstran vržem 400€. Ne bom imel "defektnega" izdelka zato ker bi bil preveč len, da se potrudil za nekaj kakovostnega. Če to pomeni, da bom še 1 leto čakal na v redu grafično bom pač čakal. Itak v EU plačamo za isti izdelek pol več, zdaj pa še naj pogoltnem brenčanje vsakič ko zaženem nek osnoven špil in se potem sekiram naslednji 2 leti in pol.
Največji problem so ljudje, ki razmišljajo podobno kot ti. "Bomo že potrpeli.. saj ni tako hudo.. se bomo navadili." Kakovost izdelkov pa samo pada in pada.
Raje se živciram s tem kot pa da vstran vržem 400EUR. Ne bom imel "defektnega" izdelka zato ker bi bil preveč len, da se potrudil za nekaj kakovostnega. Če to pomeni, da bom še 1 leto čakal na v redu grafično bom pač čakal. Itak v EU plačamo za isti izdelek pol več, zdaj pa še naj pogoltnem brenčanje vsakič ko zaženem nek osnoven špil in se potem sekiram naslednji 2 leti in pol.
Največji problem so ljudje, ki razmišljajo podobno kot ti. "Bomo že potrpeli.. saj ni tako hudo.. se bomo navadili." Kakovost izdelkov pa samo pada in pada.
Ma ti še očitno vedno ne razumeš da to cviljevje ni napaka!Če bi bila napaka potem bi proizvajalci vsakemu zarad tega sranja brez problema menjali za novo.Ampak nebojo ker je to za njih čisto normalno za današnje HIGH-END kartice.Idi na asus support stran pa povprašaj pa boš vido kat ti bodo napisali če še nisi in potem jamraj kak to ni prav pa kak bi moralo biti.Je pa res da bi jas 100X raje vido da nebi cvililo to pa sigurno ampak s temi najnovejšimi karticami ki so sedaj na trgu to sploh ni mogoče kolikor vidim pa naj bo to nvidia ali AMD vse je isto
Zgodovina sprememb…
MSI support
Dear Ziga
We are sorry to hear this.
Normally small coil whine is not accepted under warranty
However if it is as terrible as you describe, please return the board to the dealer for evaluation
Thank you
m0LN4r ::
Zmeri z kakim appom, (npr. sound meter) na razdallji 0,5m glasnost. Pa app calibriraj v nekem tihem prostoru.
Da se zazihraš, če ti napišejo da ne whina tok fejst.
Da se zazihraš, če ti napišejo da ne whina tok fejst.
https://ref.trade.re/38mvdvxm
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
Ma ti še očitno vedno ne razumeš da to cviljevje ni napaka!Če bi bila napaka potem bi proizvajalci vsakemu zarad tega sranja brez problema menjali za novo.Ampak nebojo ker je to za njih čisto normalno za današnje HIGH-END kartice.Idi na asus support stran pa povprašaj pa boš vido kat ti bodo napisali če še nisi in potem jamraj kak to ni prav pa kak bi moralo biti.Je pa res da bi jas 100X raje vido da nebi cvililo to pa sigurno ampak s temi najnovejšimi karticami ki so sedaj na trgu to sploh ni mogoče kolikor vidim pa naj bo to nvidia ali AMD vse je isto
Seveda je napaka!! Glede na to, da lahko dobiš high end kartico, ki ne brni gre za anomalijo in je pri svojem 400€ vrednem izdelku ne želim!
Gre se samo zato da je folk neučakan in se sprijazni z vsakim sranjem, ki mu ga servirajo. Iz tega razloga tudi nikoli ne bodo priznali da gre za napako in je ne bodo želeli servisirati. Zakaj bi plačevali več če ni treba? Samo čakam, da bodo začeli dodatno zaračunavat za "hand picked" ne brneče kartice.
Kaj misliš koliko časa bi trajalo, da bi to NAPAKO popolnoma odpravili, če bi vsak takoj vrnil brnečo kartico (oz. kateri koli izdelek, ki ni točno takšen kot bi moral biti)? Nihče si ne bi več upal prodajat manj kvalitetnih izdelkov...
...ampak kaj ko pa imamo ljudi ki:
Drugače pa ja pubeci tako kot sem že parkrat napiso se bo treba sprijaznit s tem...
MSI support
Dear Ziga
We are sorry to hear this.
Normally small coil whine is not accepted under warranty
However if it is as terrible as you describe, please return the board to the dealer for evaluation
Thank you
V kolikor še ni prepozno in si kartico kupil online, ti priporočam, da jo vrneš v zakonsko določenem 14. dnevnem roku. Bo prej kot pa da uveljavljaš garancijo/stvarno napako (katero bodo sigurno želeli preveriti bo trajalo do 30 dni), potem pa ti še rečejo da njim ne brni.
Zgodovina sprememb…
Dejansko se en proizvajalec (galax?) rajši odločil, da bo poskusil zvočno izolirati zadevo, kot pa kaj drugega. To pove marsikaj o problematiki.
Očitno je to ceneje, kot necviljujoča tuljava.
Razen, če se dajo kupiti posebej cviljujoči in necviljujoči elementi po kilah, stem da so zandnji 10x dražji. Yeah right.
Edit: ni prvi proizvajalec, ki to dela.
Očitno je to ceneje, kot necviljujoča tuljava.
Razen, če se dajo kupiti posebej cviljujoči in necviljujoči elementi po kilah, stem da so zandnji 10x dražji. Yeah right.
Edit: ni prvi proizvajalec, ki to dela.
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
Zgodovina sprememb…
- spremenil: m0LN4r ()
Seveda je napaka!!
Ce bi vsaj od dalec malo poznal stvari, bi vedel, da to ni napaka.
No iz casekinga sm dubu tole
Mi lah ksn k je to ze delu oziroma posilju pove kwa pomen zadn stavk? :) Da more bit paket pravilno zavaron (pena,...) ali vrednostno zavarovan oziroma kar kol druzga :).
Ubistvu sploh nevem še a bom poslou al ne... :)
Thank you for your E-Mail.
This is annoying indeed. You can return the Product if there are any defects or faults. Therefore please fill out the following claim form and put a copy into the package. Please use the cheapest logistic provider for the return and keep the invoice safe. We contact you again via eMail as soon as we received your return. Please note that the parcel must be insured.
Mi lah ksn k je to ze delu oziroma posilju pove kwa pomen zadn stavk? :) Da more bit paket pravilno zavaron (pena,...) ali vrednostno zavarovan oziroma kar kol druzga :).
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Xserces ()
Seveda je napaka!!
Točno tako!En folk pač nerazume oz. se nemore sprijaznit da trenutno ni HIGH-END kartice na trgu ki ne bi brnela na 100+fps.Čisto vsaka brni kako in koliko brni je pa odvisno od ostalih komponent in ne od same kartice
Zgodovina sprememb…
tuki ni govora o 100+ fps plus... ampak pri 30-60 fpsjih zlo glasno jamra
Kolk ti javi sound meter oz. lahk posnameš?
Si jo že probal obremenit ornk? Unigine Heaven 12ur naprimer parkrat? Pa naštimaš najhuj grafiko?
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
Zgodovina sprememb…
Jest zdele ze ene 20 minut laufam F@H na naviti MSI 970 gaming in se razen ventilatorjev, ne slisi nicesar.
Ja saj meni tud pr 30-60 fps jamra kaj pa si mislil pri 80+ pa se začne malo glasnejši whine imam pa omejene fps-je na 90
Zgodovina sprememb…
Jamra tako da jo slišiš v drugo sobo? Če to ni zejaban po pa tut nevem kaj je za vs krš roba.
Jamra tako da jo slišiš v drugo sobo? Če to ni zejaban po pa tut nevem kaj je za vs krš roba.
To ne imam pa ohišje pol metra stran na levi strani v mizi če veš kaj mislim pa ne slišim nekaj extra glasno oz. me ži boli k.... sem se že navado
Zgodovina sprememb…
Zaj bi že lahk 100x naredil posnetek in izmeril zadevo z sound metrom.
A je tko k tule v zadnjem videu? Keri grafi je najbolj podobno: http://www.computerbase.de/2014-10/nvid...
Lahk da maš kak drug hujši problem.
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
Zgodovina sprememb…
Zaj bi že lahk 100x naredil posnetek in izmeril zadevo z sound metrom.
Zakaj bi mero?a misliš da bo popravilo stvar ?heh
Ne samo zanima me, kako bi zgledal posnetek če bi snemal od 0,5m pa šel postopoma v drugo sobo.
Predvidevam, da če jo sliši v drugo sobo mora biti zlo hudo.
Predvidevam, da če jo sliši v drugo sobo mora biti zlo hudo.
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
Zgodovina sprememb…
Evo vam samo za primer moja brni skoro identično tej msi mogoče malo majn no,samo jas imam od asus.Prejšna msi gtx 770 mi je brnela isto ko na tem videju.Oziroma obe gtx 770 ker sem imel dve
Zgodovina sprememb…
Evo imaš pa lahko tud take primere kar je pa čisto drug zvok ki ga jas nimam Či pa komu tukaj tak jamra pa bog ti pomagaj hehe
Zgodovina sprememb…
TOP ::
Seba22 ja tale Gigabytka ,je pa še men glasna pa čeprav sem imel Gigabytko GTX680 SOC,ki je imela 5 malih ventov in je bila tud glasna.Sam tista tvoja MSI pa sploh se mi ne zdi moteč zvok vsaj meni,zdej ne vem kako je pri tebi doma v resnici,sam po zvoku sodeč meni osebmo tole sploh ni moteče,če se spomnim raznih starih graf,so bili venti nasploh ko si špilal igre veliko bolj glasne kot pa tole.
FlyingBee ::
geforce 960 za 250 eur pa GTA5 v Bundle pa bo še enkrat Božiček konc januarja rovaril
P200 MMX, 32mb ram, 2gb HDD, s3 virge 2mb, 14" CRT 640x480
New Sphincter Kvartet:
Roko Spestner, Namaž Zlevčar, Daje Heading, Maraje Spetan
New Sphincter Kvartet:
Zgodovina sprememb…
- spremenil: FlyingBee ()
Seba22 ja tale Gigabytka ,je pa še men glasna pa čeprav sem imel Gigabytko GTX680 SOC,ki je imela 5 malih ventov in je bila tud glasna.Sam tista tvoja MSI pa sploh se mi ne zdi moteč zvok vsaj meni,zdej ne vem kako je pri tebi doma v resnici,sam po zvoku sodeč meni osebmo tole sploh ni moteče,če se spomnim raznih starih graf,so bili venti nasploh ko si špilal igre veliko bolj glasne kot pa tole.
Ja saj pravim mene osebno to ne moti ker imam tak zaprto ohišje pa se bol malo sliši
Aha pardon potel sem te pa slab zastopu,ker men se zdi da tvoja dela uredu,kar se tiče glasnosti.Jutri dobim jaz svojo Gigabytko.
Seveda je napaka!!
Točno tako!En folk pač nerazume oz. se nemore sprijaznit da trenutno ni HIGH-END kartice na trgu ki ne bi brnela na 100+fps.Čisto vsaka brni kako in koliko brni je pa odvisno od ostalih komponent in ne od same kartice
100+ fps... pa dajte no ne se hecat.
Zdaj mi bote rekli da ne moreš dobit več high end grafične kartice, ki ob čisto navadnih 1080p@60fps ne proizvaja takšnega zvoka:
(Lahko zadevo lockam na 30 in je zvok isti)
Vem da vsaka komponenta pod napetostjo proizvaja nek zvok. S tem pokaže da deluje. Ampak to je GROZLJIVKA!
Kolega pri katerem sem preizkusil eno izmed asusovih kartic, si lasti ati 290. In prva stvar, ki jo je izjavil, ko sma zagnala nek špil: "Kaj je to za eno sranje?"
Ma res ne vem več kdo je tu nor......
Zgodovina sprememb…
No iz casekinga sm dubu tole
Thank you for your E-Mail.
This is annoying indeed. You can return the Product if there are any defects or faults. Therefore please fill out the following claim form and put a copy into the package. Please use the cheapest logistic provider for the return and keep the invoice safe. We contact you again via eMail as soon as we received your return. Please note that the parcel must be insured.
Ko ti pošlješ paket po pošti zraven dopišeš njegovo vrednost. V primeru, da se s tem paketom potem kaj zgodi sta pošta in ti zavarovana v višini te vrednosti. Seveda pa zadevo pošlji ustrezno zapakirano.
coilwhine, ventilatorji, ... polno tresajočih se zadev v eni grafi ... 3x ventilatorji pa so bedarija
seveda so high-end grafe brez takih težav, vsaj tiste, ki jih review strani dobijo, čeprav Zotacu je celo tudi to spodletelo
seveda so high-end grafe brez takih težav, vsaj tiste, ki jih review strani dobijo, čeprav Zotacu je celo tudi to spodletelo
New Sphincter Kvartet:
New Sphincter Kvartet:
Še dobr, da je to snemano z 5cm daleč ane. Govori se pa o tem da se sliši v drugi sobi iz zaprte kište.
Epic primerjava. Grem še jaz po en studijski mikrofon pa da dam 1cm od coila v najbol tihi sobi v bajti pa posnamem kako grozno je :)
No resno, rad bi en posnetek iz zaprtga ohišja pod mizo 1m daleč do telefona. Pa brez audio gain.
Epic primerjava. Grem še jaz po en studijski mikrofon pa da dam 1cm od coila v najbol tihi sobi v bajti pa posnamem kako grozno je :)
No resno, rad bi en posnetek iz zaprtga ohišja pod mizo 1m daleč do telefona. Pa brez audio gain.
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
Zgodovina sprememb…
Seveda je napaka!!
100+ fps... pa dajte no ne se hecat.
Zdaj mi bote rekli da ne moreš dobit več high end grafične kartice, ki ob čisto navadnih 1080p@60fps ne proizvaja takšnega zvoka:
(Lahko zadevo lockam na 30 in je zvok isti)
Vem da vsaka komponenta pod napetostjo proizvaja nek zvok. S tem pokaže da deluje. Ampak to je GROZLJIVKA!
Kolega pri katerem sem preizkusil eno izmed asusovih kartic, si lasti ati 290. In prva stvar, ki jo je izjavil, ko sma zagnala nek špil: "Kaj je to za eno sranje?"
Ma res ne vem več kdo je tu nor......
Dobiš jo ja tako kot zadeneš na lotu ja....Ta whine je postal ena velika loterija pri tej karticah.Ni pa vse odvisno od same kartice,še večja loterija pa je da še zadaneš ostale komponente(PSU,matična)ki se lepo skladajo z grafo in tok pravilno steče in ne povzroča tega zvoka na grafi ali na PSU tudi enim povzroča potem.Jas sem zamenjav že nekaj časa nazaj 3 napajalce,1 matično in dve gtx 770,ker sem imel pač možnost stestirat in ni blo efekta in se ne mislim več zajebavat s tem...sploh pa ne sedaj ko imam gtx 970,ker bo tak končni efekt spet isti.Tako da ja veliko sreče želim tistim ko kupujejo današnje HIGH-END grafe
Zgodovina sprememb…
zanimivo bi bilo videti statistiko Coilwhine-a ene in iste kartice na različnih mamaplatah in napajalnikih, mogoče bo ista grafa na h81 piskala na vsaj 2-3x dražji Z97 pa ne oziroma podobne kombinacije
New Sphincter Kvartet:
New Sphincter Kvartet:
zanimivo bi bilo videti statistiko Coilwhine-a ene in iste kartice na različnih mamaplatah in napajalnikih, mogoče bo ista grafa na h81 piskala na vsaj 2-3x dražji Z97 pa ne oziroma podobne kombinacije
Jas uporabljam Z97,tako da bo kar obratno,koliko sem jas testiral piska ravno na dražijih z97,z87.... in tu se pojavlja kr pogosto zanimivo pa je da plati msi p55 to je že kr zelo staro pa nisem imel problemov glede tega
Zgodovina sprememb…
Še dobr, da je to snemano z 5cm daleč ane. Govori se pa o tem da se sliši v drugi sobi iz zaprte kište.
Še dobro, da imam tako zanič sluh, da je primerljiv z mikrofonom povprečnega telefona. Morda bi moral it vsak teden na kakšen rock koncert in se postavit direktno pred zvočnik.
Moje ohišje je corsair r500 in je dober meter vstran od mene. Zvok pa sem slišal tudi od vrat sobe (slabe 3 metre od računalnika) ob normalni jakosti zvočnikov med igro. Tega najverjetneje noben telefon ne bi zaznal, jaz pa žal nimam te "sreče".
Res ne vem kaj želiš doseči s posnetkom s telefona... kot da si izmišljujemo pravljice.
Zvok pa sem slišal tudi od vrat sobe (slabe 3 metre od računalnika) ob normalni jakosti zvočnikov med igro.
Oh še smetana. Ob normalni jakosti zvočnikov :) Pa da vidmo, kaj se bo slišalo. Muzka al coilwhine. Če bo posnelo eno, bo pa še drugo ane?
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
Ja no potem pa prosim posnemi z nekim povprečnim telefonom saj si rekel da vgrajuješ kartice. Potem pa primerjaj posnetek s tem kar slišiš.
Moj telefon komaj zajame zvok iz teh videev...
Moj telefon komaj zajame zvok iz teh videev...
Mind_Game ::
moji dve kartici malenkostno zacvilita šele pri okoli 3000 fps...
i7 4790K@4.7GHz|NZXT Kraken X41 140|2x Galax GTX980 4GB SOC|8GB 2666MHz|
oo7 ::
Nvidia Rumored to Release GeForce GTX 960 on January 22, 2015
http://www.maximumpc.com/nvidia_rumored...
http://www.maximumpc.com/nvidia_rumored...
Evo dobil GTX970 od Gigabyte in je tiha nobenih čudnih zvokov tud pri višjih FSP,vsaj zaenkrat.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | AMD pokazal svojo najhitrejšo grafično kartico Radeon R9 Fury X2 (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Novice / Grafične kartice | 56243 (49422) | Napajalc |
» | grafična kartica?katero kupiti (strani: 1 2 3 4 … 8 9 10 11 )Oddelek: Kaj kupiti | 83853 (13529) | PredatorX |
⊘ | R9 380 prenizka frekvenca... (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 11167 (9490) | D3m |