Forum » Loža » Mali Oglasi na raznih web sajtih v SLO
Mali Oglasi na raznih web sajtih v SLO
Spajky ::
Če hočete debatirat-komentirat ta moj post , lahko tu.
Namreč opažam, da je predvsem mlajša populacija precej nedosledna/površna pri oddajah malih oglasov po raznih oglasnih web sajtih (podobno kot tu), pa bi bil cajt, da se malo to spremeni (ja vem, navada/hitrca zna bit problem!). Ker čene vse deluje malo neresno oz.nekako "raspušteno" kljub novim cajtom ... ker ko se Janezek kaj nauči (tudi narobe), kar počne to v nedogled ...
Ps. matr so nekateri moderatorji hitri z brisanjem..
Namreč opažam, da je predvsem mlajša populacija precej nedosledna/površna pri oddajah malih oglasov po raznih oglasnih web sajtih (podobno kot tu), pa bi bil cajt, da se malo to spremeni (ja vem, navada/hitrca zna bit problem!). Ker čene vse deluje malo neresno oz.nekako "raspušteno" kljub novim cajtom ... ker ko se Janezek kaj nauči (tudi narobe), kar počne to v nedogled ...
Ps. matr so nekateri moderatorji hitri z brisanjem..
"Bluzim na forumu, torej sem !" (še živ ) ...
- spremenilo: Spajky ()
Assass1n ::
Ja slika pa lokacija prevzema poleg cene bi morala bit nuja!
še ko je na tv-ju moder ekran me `pr src stisne
lonewolf_ ::
Pa brez simboličnih slik. Tako težko pa tudi ni slikat s telefonom/fotoaparatom pa naložit fotografijo na računalnik...
Je pa malo moteče, ker moraš na tem forumu vstavit URL slike, ampak dobro no, 30s več ti to vzame kot sicer.
Po drugi strani pa bi imeli moderatorji malo več dela z brisanjem oglasov, kateri so brez slik. :)
Sam sem že večkrat opozoril, če je kdo oddal oglas brez cene (ker je nadležno, da pišeš in urejaš oglas 10min pol pa ga zbrišejo).
Je pa malo moteče, ker moraš na tem forumu vstavit URL slike, ampak dobro no, 30s več ti to vzame kot sicer.
Po drugi strani pa bi imeli moderatorji malo več dela z brisanjem oglasov, kateri so brez slik. :)
Sam sem že večkrat opozoril, če je kdo oddal oglas brez cene (ker je nadležno, da pišeš in urejaš oglas 10min pol pa ga zbrišejo).
R7 5700G + NH-U12P SE2 | Ballistix 2x8Gb 3000MHz
Mortar Titanium | P1 500GB | Exos 3TB | SSD MX500 1TB
beQuiet 700W Gold | Fractal Design Define S
Mortar Titanium | P1 500GB | Exos 3TB | SSD MX500 1TB
beQuiet 700W Gold | Fractal Design Define S
Machete ::
Zakaj bi se sekiral. Oblika in vsebina je odlična osebna izkaznica prodajalca, s katere lahko izluščiš nemalo informacij o predmetu in lastniku..
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Odprto pismo slo-techu (strani: 1 2 )Oddelek: Slo-Tech | 7788 (5836) | Pyr0Beast |
» | Nove funkcionalnosti na Slo-Techu (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Nova vsebina | 8620 (6704) | root987 |
⊘ | Pritožbe 2 (strani: 1 2 3 4 … 15 16 17 18 )Oddelek: Slo-Tech | 52197 (23864) | OwcA |
⊘ | Forum na uradni strani evropskega prvenstva v rokometuOddelek: Problemi človeštva | 2135 (1420) | BigWhale |