» »

Odprto pismo slo-techu

Odprto pismo slo-techu

1
2
»

Primoz ::

razen njegovih.
There can be no real freedom without the freedom to fail.

jazbec ::

to itak

galu ::

he-he, komedijanti.;(
Ampak dejansko pozdravljam koncept ideje... Da bi imeli vsaj neke sposobne računalničar-moderatorje tam... Trenutno je v tisti rubriki to le BlueFish..;((

p.s. Hmm, to think of it... Glede na to, da to je tehnološki forum, je le peščica teh moderatorjev dejansko tehnološko podkovanih.
Tako to gre.

;-) ::

Sam sem zgolj napisal tako, ker me je zanimala reakcija drugih ljudi, kako bodo odgovorili, kakšni bodo njihovi odzivi itd. Ni ravno namen foruma debatiranje?


Prav to delam jaz. Zaenkrat še z prvim up. računom. Prav tu se je videla intiligenca (v moji temi o nakupu ure ponaredka, ki se je prodajala kot original) SloTech-a. Prav namerno sem obrnil temo kot da sem jaz "žrtev" in sem doživel nek tak odziv: "pozabi vse skupaj nič neboš dosegel", ko sem temo obrnil so se komentarji idiotsko spremenili v tak način: "križajte ga!".

Tak otroški simpl primer kako reagira folk glede na to kdo piše/odpre temo. Nisem pa pričakoval da so moderatorji tak nizko kot raja.

Aja pa v bistvu mi je vseeno kaj si folk misli o meni online, v življenju je itak važno bolj tisto real life izkušnje, občutki itd.

Meizu ::

Sej. Vi troli ne delate nič drugega, kot znižujete nivo debate po celotnem forumu.

Kot sem že rekel - če se vam trola, je jokerjev forum prava reč. Tu se pa takšnega vedenja vzdrži.

AEžid ::

Jokerjev forum je že tako poln trollov, zato je trollanje norma. Tu pa lahko z elegantnim trollanjem dejansko sprovociraš razne zafrustrirane geeke in ostale oblike življenja, ki svoj obstoj preživijo v kleteh svojih staršev in jim je življenski cilj izživljanje nad svojimi "uporabniki".

Za razliko od normalnih forumov, izgleda da S-T sploh ne uporablja banov in IP-banov. Mogoče zato, ker imajo modi nekakšen sado-mazo užitek v tem, da vedno znova cenzurirajo iste osebke, namesto, da bi jim preprosto odvzeli dostop? Kastracija in posilstvo namesto smrtne kazni?

Meizu ::

Brezveze je generalizirat, ter vse forumaše STja označit kot geeke.

Jaz osebno pridem na ST z namenom sproščene debate ob mojih najljubših tematikah, ne pa da naletim pri vsaki drugi odprti temi na trola.

LuiIII ::

Vsej ekipi, ki bdi nad Slo-Tech-om, poleg vsega tudi iskrena hvala za skrbno spremljanje in brisanje trollanja. To dela forum uporaben in zanimiv, ne pa da postaja poligon za izživljanje frustracij. Res najboljši forum v Sloveniji. THX!

KoMar- ::

LuiIII, lepo povedano.

;-) ::

Mene zanima zakaj ne uporabljate bana?

KoMar- ::

Mislim, da zato, ker so mnenja, da itak ne pomaga, ker se osebek znova registrira in spremeni IP.

Vajenc ::

Primerno vas vzgajajo. Ne želijo, da si režete žile ali kako drugače pohabite svoj bit, zaradi pomanjkanja pozornosti ;)
Not only is there no God, but try finding a plumber on Sunday.
Woody Allen

jype ::

Trolanje, ki ga opazite, ni pravo trolanje.

Pyr0Beast ::

Trollanje gor ali dol. Tak folk dela samo škodo na račun kvalitete foruma in sproščenosti uporabnikov ter ustvarja smeti ki jih je treba pucati.
Some nanoparticles are more equal than others

Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
1
2
»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

trollanje

Oddelek: Loža
304860 (4180) xyd1

Več podobnih tem