Forum » Zvok in slika » dva daljinca, dva tv-ja, dva problema
dva daljinca, dva tv-ja, dva problema
mare4444 ::
ponavadi so problemi z daljincem ker ne dela. jst pa imam drugačen problem.
v svoji sobi imam računalniški monitor z vgrajenim tv tunerjem in daljincem. uporabljal sem ga za pc in za gledanje tv programov.
sedaj sem se odločil da bom za gledanje tv-ja kupil lcd sprejemnik. oba sta znamke samsung in v istem prostoru.
problem nastane ko bi rad gledal tv in z novim daljincem vklopim lcd in pc monitor.
torej imam dva daljinca ki delata za monitor in lcd.
obstaja kakšna rešitev da bi z daljincem od lcdja lahko vklopil samo lcd in ne tudi monitor?
v svoji sobi imam računalniški monitor z vgrajenim tv tunerjem in daljincem. uporabljal sem ga za pc in za gledanje tv programov.
sedaj sem se odločil da bom za gledanje tv-ja kupil lcd sprejemnik. oba sta znamke samsung in v istem prostoru.
problem nastane ko bi rad gledal tv in z novim daljincem vklopim lcd in pc monitor.
torej imam dva daljinca ki delata za monitor in lcd.
obstaja kakšna rešitev da bi z daljincem od lcdja lahko vklopil samo lcd in ne tudi monitor?
Han ::
To je glavna hiba Samsungov, ker uporabljajo za vse naprave isto frekvenco. Prijatelj, ki je imel popolnoma identičen primer, je TV zamenjal z znamko LG.
mare4444 ::
hvala za dober nasvet. sem nalimal izolir trak tko da je vredu.
monitov se vklopi samo še na 10 cm razdalje, drugače pa ne.
monitov se vklopi samo še na 10 cm razdalje, drugače pa ne.
zlopi ::
Imam popolnoma enako težavo. Ali kdo ve kje je na Samsungu T22D390 sprejemni senzor?
Lp, Poldi
Lp, Poldi
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Dve televiziji iste znamke (LG) v isti sobiOddelek: Zvok in slika | 2288 (1882) | mihec87 |
» | Samsung SyncMaster T240HD (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 25137 (15825) | OK.d |
» | LCD Monitor na TVOut ?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1586 (1455) | KontraCepec |
» | LCD s TVtunerjemOddelek: Kaj kupiti | 1268 (1081) | pipc |
» | Katero TV Katico(tuner)? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Kaj kupiti | 19435 (12475) | Izi |