» »

Samsung ali Sony

Samsung ali Sony

menjalnik ::

Tako pa je šel moj Prestigio v druge roke, malo mi ga je že žal priznam, ampak bom probal prebolet:( Sedaj sem se odločil, da kupim telefon katerega bom imel več kot 2 leti in ne bom več menjaval vsako leto, kot do zdaj.

Sprva sem hotel še zase naročiti Moto G ali kakšnega drugega kitajca pa sem se premislil pa nebi zdaj nakladal zakaj, zato mi jih ne ponujat. Nato sem poklical teto, ki letos ne bo vzela novega telefona in imam prek nje šanso dobit ugodno telefon po akcijski ceni(Mobitel), več kot 200€ ne dam!

Izbiram pa med:

Sony xperia Z (192€)--še poka steklo?
Sony xperia M2 (108€)
Samsung galaxy S3 lte (193€)
Samsung galaxy core (96€)
Samsung galaxy grand duos (168€)

-Telefon uporabljam za facebook, gmail, veliko fotografiram, drobbox, kako igro, brskanje po spletu(forumi..), navigacijo in plonkanje:)) To je to

Priznam tudi, da se "bojim" imeti steklo na telefonu, ker mi kdaj pa kdaj leti po tleh(~2x mesec), pa me zanima če nabavim silikonski ovitek a bo to pomagalo, če pade na rob?

Mnenja, predlogi in kritike dobrodošle, hvala za pomoč

xda develope ::

Jaz bi vzel s3 lte ali samsung galaxy grand duos sonyjev ne maram.

BALAST ::

Pri sony res poka steklo kot za stavo, že več forumov poroča razbitja že ob malce večji temp. razliki ali pa majhnim padcem.

S3 lite še najboljši med temi.
"You may fool all the people some of the time;
you can even fool some of the people all the time;
but you can't fool all of the people all the time."

Heisenberg ::

sam imam že več kot 2 leti Samsung S3 čisto prvega... trenutno gor laufa Cyanogen mod Android 4.4.4. ne vidim razloga za nadgradnjo!
Zato priporočam S4 če pride v proračun

Aja pa še to, nekaj mesecev ne nosim več nobene zaščite na telefonu (ker mi gre na zivce da ne čutim oblike telefona, kakšen smisel ima potem oblika telefona če je pa potem vedno oblečen v eno zaščito) in ja tukaj plastika zmaga! Telefon je kot Nokia pred 10leti - neuničljiv, razen popraskanih robov dela kot nov :)

Zgodovina sprememb…

Sony Xperia Z zgleda res zakon: super fotke, vodoodporen, velik, hiter ampak ta jebemi zaslon!! Ok bom pač Sonyja spustil, pa M2 verzijo tudi

Samsung?
Galaxy Core mi je všeč zaradi majhnosti, ker prav pride pri plonkanju in plastičnega zaslona. - je edino kamera. Grand duos hmm ima počasen cpu kaj veze pri velikosti zaslona? S3 bi bil zmagovalec načeloma

Steampunk ::

Noben nima plastičnega zaslona in vsi našteti so piece of shit. 50€ še daj zraven, pa kupi vsaj N5.

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: Janac ()

xda develope ::

Steampunk je izjavil:

Noben nima plastičnega zaslona in vsi našteti so piece of shit. 50€ še daj zraven, pa kupi vsaj N5.

Ti si piece of shit.

Formula 1 ::

Steampunk je izjavil:

Se strinjam, Nexus 5 all the way. Drugo je vse ali zelo staro ali pa je itak bolj tako.

puginho ::

BALAST je izjavil:

Pri sony res poka steklo kot za stavo, že več forumov poroča razbitja že ob malce večji temp. razliki ali pa majhnim padcem.

S3 lite še najboljši med temi.

Poka? Moj še je čist vredu. Poleg tega ti ga popravijo v garanciji.

Pa med zgoraj naštetimi je pa res daleč najboljši xperia z.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: puginho ()

puginho ::

Formula 1 je izjavil:

Steampunk je izjavil:

Se strinjam, Nexus 5 all the way. Drugo je vse ali zelo staro ali pa je itak bolj tako.

A nexus pa je nov? Ima isti procesor kot xperia z, da kvalitete izdelave sploh ne omenjam.

Steampunk ::

Toliko ko folk govori o problemih zaslonov, je Z kvaliteten? Sicer kaj pa je narobe z kvaloteto N5? Moj je delovna mula, brez raznih zaščit bil že neštetokrat na tleh (tudi konkretno), pa je po 8 mesecih ekran brez prask, ohišje pa z minimalmini sledmi.

floyd1 ::

Poleg tega ti ga popravijo v garanciji.

Zdaj, čisto po novem (in pod točno določenimi pogoji), menda res.
Prej pa je to zgledalo tako:
Trenutno MOCNO odsvetujem nakup Sony Xperia Z telefonov

Moj še je čist vredu.

Moj SGS3 tudi. Kolegu, ki pa mu je točno tak telefon crknil, in se ni hotel več prižgat, pa to nič ne pomaga. Ker je bil rootan, mu ga niso hoteli (garancijsko) popraviti, čeprav je bil star le kakega pol leta.

Formula 1 ::

puginho je izjavil:

Formula 1 je izjavil:

Steampunk je izjavil:

A nexus pa je nov? Ima isti procesor kot xperia z, da kvalitete izdelave sploh ne omenjam.

Ja pa še kaj ja, isti procesor haha. Snapdragon S4 Pro pač ni isto kot Snapdragon 800 pa če se na glavo postaviš. Nexus res ni nov ampak je še vseeno skoraj leto novejši od Xperie.

Egidij88 ::

Core in Grand Duos je neuporaben šrot, kot vse ostalo od Samsunga, kar ni blizu flagshipa. Videti ne morem tega šita.

Fantje sem se odločil, da nabavim S3 lte z gumjastim ovitkom in zaščico za čez steklo. Upam, da sem se prav odločil

Tilen ::

Lumie ti niso všeč? L920, L925?
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

49106 ::

raje 930 :D

Ni v tem cenovnem rangu.

RejZoR ::

menjalnik je izjavil:

Fantje sem se odločil, da nabavim S3 lte z gumjastim ovitkom in zaščico za čez steklo. Upam, da sem se prav odločil

Ne vem zakaj folk tolk rad lima zaščite za ekran na Gorilla Glass "powered" telefone... Do zdej sem imel tri brez zaščite, pa noben ni imel niti praskice. Na HTC Wildfire sem jo imel dokler nisem ugotovil, da ima kljub vsemu Gorilla Glass. Tam sem se še zafrkaval in sem zanalašč drgnil po njem z niožem, ključi in izvijačem. Nobene praskice.

Zaščita za ohišje ala bumper, why not. Za ekran pa res ni potrebe. Počil pa ti bo v vsakem primeru, če ti bo padu na tla po kakšnih kamnih...
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com

Nokie se bojim! pač Windowsi, drugače super telefončki in vem da bom žalosten:)Zakaj zaščita za ekran? zato, ker sem gledal, da ima steklo manj možnosti, da se razbije pri padcu na tla, se motim?

hojnikb ::

motiš se
#brezpodpisa

Heisenberg ::

moj SGS3 je doživel padce s kolesa, iz 2m, s silo je poletel 5metrov po asfaltu ker sem ga hotel ujeti z nogo pa sem ga ponesreči brcnil, a vse to je preživel in še vedno dela, ekran je cel, ohišje je pobuškano in še dobro da je plastično

To je vse res. Naslednjič ti lahko pade iz 10 cm višine in se bo display razletel na prafaktorje.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Tilen ()

Je slučajno potem še kakšen telefon z Andoird in PLASTIČNIM zaslonom, lahko tudi čez 200€?

Egidij88 ::

Heisenberg pravi, da je ohišje plastično, ne ekran. Itak da imajo gorilo zdaj.

Drugače pa se strinjam glede plastičnega ohišja (ne glossy), to ni tako slabo ker te enostavno boli K za telefon potem. :D

Recimo danes sem držal v rokah LG L90... ne rabiš nobene zaščite, plastika je lepa in ne pušča prstnih odtisov, imaš občutek, da se telefonu ne more nič zgoditi. Po drugi strani pa kar malo ujčkam svoj N4.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Nakup Mobitela (strani: 1 2 3 448 49 50 51 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
2529528952 (25262) Leko
»

Samsung galaxy S4 (strani: 1 2 3 412 13 14 15 )

711168197 (59000) Dr-4Skull
»

Sony xperia z2 vs samsung galaxy s5 (strani: 1 2 )

8828171 (24201) b787
»

Kateri telefon z dobro kamero? (strani: 1 2 )

5018105 (16502) denabiker

Več podobnih tem