» »

Brivnik panasonic težava

Brivnik panasonic težava

Ale3š ::

Kupil sem si brivnik panasonic es rf 41 težava pa je v tem da sem po zaporedju nesrečnih naključij medtem ko sem spiral brivne glave odstranjena mrežica in brivnik je bil v delovanju se mi je zgodilo , da sem se dotaknil pipe umivalnika z delujočo glavo brivnika ima dvoje rezil razmak med njima pa je približno 3 cm . Od takrat naprej me skozi spremlja občutek ,da sem skrhal rezila zanima pa me če sem s tem uničil ostrino rezila kar pa je težko ugotoviti ker sem se 2 dni bril z njim . Z brivnikom pa nisem najbolj zadovoljen pod nosom slabo pobrije in pod vratom tam kjer je kost in sedaj nevem ali je to ,da slabo pobrije posledica skrhanega rezila ali česa drugega . Se pa še privajam na prestop iz rotorajočih brivnih glav na folijski brivnik. Brivne glave pa so tudi zelo drage 1/2 brivnika in v slo jih ni za dobiti .
||Amd athlon x 4 640,LC power5550 V2.2
Nvidia gts 450,Crucial balistix tactical
Gigabyte ga 970 ds3p||

lasse007 ::

Pred nekaj časa sem našel to internet trgovino: http://rasierer-ersatzteil-service.de//
Nisem pa še nič naročil, ker še ne rabim.
"Predstave s črno magijo in njenim popolnim razkrinkanjem"
(Mihail A. Bulgakov, Mojster in Margareta)

s6c-gEL ::

medtem ko sem spiral brivne glave odstranjena mrežica in brivnik je bil v delovanju se mi je zgodilo , da sem se dotaknil pipe umivalnika z delujočo glavo brivnika ima dvoje rezil razmak med njima pa je približno 3 cm . Od takrat naprej me skozi spremlja občutek ,da sem skrhal rezila zanima pa me če sem s tem uničil ostrino rezila

Ne.

Priporočam da se prestaviš k brivnikom z rotirajočimi glavami:
http://www.bigbang.si/moski-brivniki?ma...

Tudi najcenejši dela boljše od ne-rotirajočih.

trancer01 ::

Neumnost, sam imam Panasonic ES-LA63-S Arc4, ki je res odličen in brije po mojih izkušnjah celo bolje od Philips PT877. Stvar navade je to vse skupaj, na vsak način pa idealnega brivnika ni. Tudi ročni so bolj tako tako, jaz sem bolj zadovoljen z električnimi.

Scorpia ::

Sam sem sel iz rotirajocega raje na navaden brivnik. Z rotirajocem si ponekod po obrazu (recimo pod celjusti, kjer ni kosti) matral, da sploh pobrijes. Pa se kozo drazi. Sem pa dal 120e philips znamka.
Po svojih izkusnjah raj mam brivnik, katerega sem tudi kar dost denarja dal in se vsaj v parih minutah pobrijes. Pa niti problemi z kozo ni vec.
////

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kateri brivnik? (strani: 1 2 3 49 10 11 12 )

Oddelek: Loža
554164979 (8060) mancini
»

Brivnik - razkužilo

202914 (1960) Furbo
»

S čim se brijete? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )

426103034 (50487) šernk
»

Občutljiva koža po britju (strani: 1 2 )

7825377 (17429) radmannsdorf
»

ker brivnik?

Oddelek: Kaj kupiti
487011 (5111) glinik

Več podobnih tem