» »

Zaseg vozila NUJNO

Zaseg vozila NUJNO

kislafaca ::

LP
Imam en problem in upam da mi boste na temu portalu znali odgovoriti :D Policija mi je zasegla avtomobil 7.7.2014 po pošti sem dobil obvestilo da se moj avtomobil nahaja pri izvršitelju Marjan Hojsu pred včerajšnjem sem imel obravnavo na sodišču danes sem pa od sodišča dobil odločbo vendar nikjer ni navedeno kako da dobim svoj avtomobil nazaj niti mi je karkoli o tem sodnica povedala o tem.V odločbi mi sicer piše da moram stroške avtovleke in hrambo vozila plačati ampak ne vem na koga naj se obrnem našel sem sicer spletno stran od izvršitelja in sem ga klical ampak se nihče ne oglasi ne vem kaj da naredim klical sem tudi na upravno enoto kjer so tablice avtomobila in mi je zaposlena povedala da lahko tablice pridem iskati šele ko bo sodba pravnomočna se pravi po 8 dneh o avtomobilu pa mi ni znala nič povedati..zdaj me pa zanima ali je kdo od tukaj imel podoben primer?kako dobim vozilo nazaj?kolikšni so stroški približno?vsak odgovor pride prav
  • poskusilo klonirati: kislafaca ()

Hockey ::

Predvidevam, da si sploh prebral kar si napisal? Avtomobil ima Marjan Hojs. Najverjetneje je kje na zabavi, ker je petek. Poklici ga v ponedeljek.

Klemzz ::

Je šlo pa kar daleč, da se ti avto zasegl...

BALAST ::

Včasih je dovolj le ena neplačana parkirna kazen...
"You may fool all the people some of the time;
you can even fool some of the people all the time;
but you can't fool all of the people all the time."

Blinder ::

Izvršitelij, banke, vsem se solzijo oči v takih primerih. 50 al 100€ provizije ti pobere banka, kolko pobere izvršitelj naj napiše avtor teme po možnosti..
99.991% of over-25 population has tried kissing.
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i3-12100f gtx 3050 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija

#000000 ::

Ah greš k njemu domov ane, sej on je tud prišel k teb, se prav imaš skor dolžnost da obisk vrneš.

Machete ::

Ja itak in komej te čaka, da lu šariš po dvorišču. Gotovo ima pa tvoj in drugih 40 avtov doma.
Lahku mu pa žerjavco na žaru pomagaš razpihat, ko je lih sobota. :D

Blinder ::

to boš še plačal 30€ za stroške dviga in spusta rampe na parkirišču, pa 80€ za pripravo papirjev za prevzem vozila, pa 30€ za shrambo ključev. Enkrat ko ti sodišče reče da moraš pol vse te pijavke nabijejo cene do vrha ker itak moraš plačat, nimaš izbire.
99.991% of over-25 population has tried kissing.
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i3-12100f gtx 3050 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija

Gregor5816 ::

OP si že kdaj slišal za ločila?

#000000 ::

Machete je izjavil:

Ja itak in komej te čaka, da lu šariš po dvorišču. Gotovo ima pa tvoj in drugih 40 avtov doma.
Lahku mu pa žerjavco na žaru pomagaš razpihat, ko je lih sobota. :D

Ja sej to je, prideš po avto in mata še mal piknika in to je to, druženje in rečeta kako gospodarsko al podobno, jest grem stavt da človk komi čaka, tko ks si reku :)

Invictus ::

Hojs je na dopustu do konca sodnih počitnic.

Avta ti ne bo dal, ker imaš najbrž kake dolgove. Tako da jih poplačaj, drugače gre avto na dražbo.
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."

http://goo.gl/2YuS2x

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Rubež (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
12836103 (3820) 2dark
»

Rubež, čeprav sm v najemu (strani: 1 2 3 4 5 )

20535054 (28609) 49106
»

Kako preprečiti rubež? (strani: 1 2 )

7333881 (19183) Invictus
»

Ko ti davčna stopi na račun ... (strani: 1 2 )

9525918 (8434) Mehmed
»

Problem s sosedi

283478 (2049) nastyboy

Več podobnih tem