» »

Feri - (vs) računalništvo in informacijske tehnologije

Feri - (vs) računalništvo in informacijske tehnologije

ic00n3 ::

Zdravo!

Gre še kdo v ta program (VS RIT v mb) z minimalnim predznanjem? Sam osebno poznam javascript, html, css.. sem slišal, da mi bo mogoče celo prišlo prav skozi leto.

Zna kdo realno povedat kak je s tem, če pričakujejo ogromno predznanja, ali se da sproti sledit in je razloženo od začetka in te oni naučijo to kar je treba znat :)?

Hvala za odgovore ;)
  • predlagal izbris: urosz ()

forplan ::

Iz prve roke... Vse gre od začetka, ker pridejo tudi iz gimnazije, ekonomske, trgovske... ker pač ni omejitve (vsaj tako je bilo)

Ti pa pride v veliko pomoč če znaš kaj, ker tempo je kr hiter. Recimo smo imeli na urniku prej vaje in potem predavanja, tako da je snov bila prvo na vajah potem si jo pa zvedel na predavanjih. Geniji so na tem faxu zaposleni... Potem pa večina gimnazijcev si ni upala niti na prve vaje :)

Poglej si še C++, ti bo v veliko pomoč

lp
da se strinjam

ic00n3 ::

No super zadeva me zanima, pa recimo, da dokaj hitro dojemam stvari zanimalo me je le to ja če se gre od začetka super :). Si bom c++ vsaj neke tutoriale, osnove pogledal, pa še kaj preizkusil tudi sam, hvala !

amacar ::

Če te zanima ne bo panike. Js nisem imel nikakršnih problemov (sicer na RIT UNI), pa sem prišel brez predznanja iz gimnazije.

urosz ::

ic00n3 je izjavil:

in te oni naučijo to kar je treba znat :)?


"oni" te ničesar ne naučijo. Vsega se boš moral sam ;)

Heavy ::

Iz FRI VSŠ:


Vpisal sem se z predznanjem iz računalniških revij (torej sem vedel zgolj o računalniški arhitekturi, omrežjih in kakšni .bat skripti). Z začetka je bila sicer malo trda, ker si se moral pošteno trudit z koncepti programiranja, kasneje pa z presenečenjem ugotoviš koliko gimnazijcev izdela letnik, med tem ko velika večina iz računalniških srednjih šol popada.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Prepis iz gimnazije na računalniško šolo (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
10719600 (17604) Smurf
»

FERI programiranje

Oddelek: Šola
246968 (6495) amacar
»

FMF, FS ali FE? (strani: 1 2 )

Oddelek: Šola
599416 (7337) A120
»

FRI (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Šola
22146625 (34145) awy
»

Programiranje... (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
635515 (4501) Roadkill

Več podobnih tem