» »

Pridobitev na Mišični masi (Gainer)

Pridobitev na Mišični masi (Gainer)

kriko07 ::

Lep pozdrav
Hočem pridobiti na mišični masi z Gainerjem.
Sedaj pa nevem,ali bi se mi že kaj poznalo,če bi samo kupil ta izdelek. http://the-nutrition.com/store/index.ph...

mgermo ::

Ne piše koliko je cukra v OH. Raje si kup ločeno whey in OH ter mešaš po volji.

alexa-lol ::

v osnovi ne...
če želiš pridobivati mišično maso moraš imeti presežek kalorij tega pa z 1 merco ne boš dosegel.

Prva dva meseca se ti bo malo poznalo ker boš pač dvigoval uteži potem se bo pa ustavilo.

Potem je skoraj bolše,da se nič ne giblem in samo jem ?

gddr85 ::

najbrž je mišljeno ala bodybuilder, za zajtrk par jajc, 2 šnicla, itd. samo da on potem ne gre na kavč tv gledat

MaticKregar ::

Iz izkušenj ti povem, da je boljše da si delaš proteine doma. Vsak dan 250 g skute, banana, med, kozarec mleka, malo vode in borovnice ali maline. Že 1 leto si delam to kombinacijo in sem dobil konkretno na masi. Je pa res, da v fitnesu delam s svojo težo in pa ogromno osnovnih vaj. Počepi, mrtvi dvig, bench, pullups itd

Orchestra ::

edin razlog zakaj ne jemljem proteinov, je ker zaradi njih prdim ko zmaj.

dope1337 ::

Orchestra je izjavil:

edin razlog zakaj ne jemljem proteinov, je ker zaradi njih prdim ko zmaj.

Ko bi le vec ljudi razmisljal tak k ti. To jz svojmu bivsemu cimru nism nikakro morgu dopovedat.
"Everybody is a genius. But if you judge a fish by its ability to climb a tree
it will live its whole life believing that it is stupid."
-Albert Einstein

FTad ::

Jaz ti svetujem, da si kupiš posebej whey in posebej OH -- najceneje te pride Maltodrexin, ker lahko najbolje zmešaš ustrezno razmerje.

In ne, ne smeš samo sedeti in jesti. Trening z utežmi in pravilna prehrana. Predlagam, da imaš dnevno 4-5 trdih obrokov in en nadomestni obrok (torej tale mešanica B in OH), da malo razbremeniš telo. Ter seveda whey in malto takoj po treningu. Nima pa smisla, da izmed npr. 6 obrokov jemlješ nadomestke.

matickregar: Mi lahko točno poveš koliko daš banane,meda,mleka,vode in borovnic? Ker to se mi zdi še najcenejša varianta.

MaticKregar je izjavil:

Iz izkušenj ti povem, da je boljše da si delaš proteine doma. Vsak dan 250 g skute, banana, med, kozarec mleka, malo vode in borovnice ali maline. Že 1 leto si delam to kombinacijo in sem dobil konkretno na masi. Je pa res, da v fitnesu delam s svojo težo in pa ogromno osnovnih vaj. Počepi, mrtvi dvig, bench, pullups itd

Ja in kaj? Skuto ješ ves dan? Za obrok za zajtrk je sicer to super opcija.....ampak samo od tega ne moreš živet :P :)

Assass1n ::

Skuta bljak to je pa res zanič da bi skos jedel, sem pa probal pa ni šlo :).
še ko je na tv-ju moder ekran me `pr src stisne

Assass1n je izjavil:

Skuta bljak to je pa res zanič da bi skos jedel, sem pa probal pa ni šlo :).

Jaz sem se navadil, da jo pojem skupaj z jabolkom in cimetom...plain skuta je res bruh....4x tedensko....sicer se res hitro prenaješ ;)

Namesto skute lahko probate Cottage sir. Meni boljši okus kot skuta.

A ni cottage cheese == skuta? o.0

dope1337 ::

Kok vam to ni dobr ... Das 250g skute, 2dcl mleka, 2 banani, 3-4 surove jajce (po 4ih letih se nism nic fasu), mal medu, mal sladoleda + dodatki po zelji ... Vrzes vse skup v blender pa mas frape u nulo.
"Everybody is a genius. But if you judge a fish by its ability to climb a tree
it will live its whole life believing that it is stupid."
-Albert Einstein

To imaš pa za en obrok že in protein in hidratni overdose :P :) čisto po nepotrebnem toliko za eno rundo

harmony ::

kriko07 je izjavil:

Lep pozdrav
Hočem pridobiti na mišični masi z Gainerjem.

Lep pozdrav. Misicne mase ne bos pridobil z gainerjem.

Aquinas ::

FTad je izjavil:

To imaš pa za en obrok že in protein in hidratni overdose :P :) čisto po nepotrebnem toliko za eno rundo

Mogoče nima časa jest 15x na dan.

"Das 250g skute, 2dcl mleka, 2 banani, 3-4 surove jajce (po 4ih letih se nism nic fasu), mal medu, mal sladoleda + dodatki po zelji ... Vrzes vse skup v blender pa mas frape u nulo.""
Z tem bi se mogoče sploh zredil,če bi jedel po zajtrku (Čokolino) ?

Pajser ::

tale debata je hopeless. pojdi na kakšen bodybuilding forum pa tam prašej.

FTad je izjavil:

A ni cottage cheese == skuta? o.0

Nope.

kodsiti1 ::

Dejte no lepo vas prosim, z temi praški se šopate...se steroide zacnite jemat pa bo

Pol pa ste vsi "all natural" ane

flbroker ::

A ti si kdaj posipal cuker v kavo ali caj? Zakaj potem ne gres lizat sladkorne nasade namesto da se sopas s praskom?

Pajser ::

kodsiti1 je izjavil:

Dejte no lepo vas prosim, z temi praški se šopate...se steroide zacnite jemat pa bo

Pol pa ste vsi "all natural" ane

zato ker prašek =/= natural.

kodsiti1 ::

Tona sirotke se kar sama upraši potem, ali kako?

flbroker ::

Tako kot glukoza.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

katere proteine kupiti (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Loža
15039532 (16702) link_up
»

Fitnes-Proteini (strani: 1 2 )

9313436 (10751) Malner
»

Proteini ali Gainerji

4611866 (10924) einstein :P
»

proteini (strani: 1 2 )