Forum » Pomoč in nasveti » PayPal reports that a case should not be opened
PayPal reports that a case should not be opened
BC3 ::
- 30.4.14 sem naročil in plačal izdelek na ebay.com
- po 30 dneh in potem na deset dni sem kontaktiral prodajalca in se je hitro pokazalo, da je nategun
- v seznamu "purchase history" na ebayu ni bilo označeno, da je izdelek poslan, zdaj pa tega nakupa sploh ni več na seznamu, niti pod "archived"
- v resolution centru je bilo navedeno, da lahko dispute odprem šele po 1.7.14 (do takrat naj bi bila predvidena dostava)
- ker sem mislil, da je avtomatsko tudi feedback možno pustiti vsaj do konca predvidene dostave, sem to že zamudil
- 1.7.14 in 2.7.14 sem poskušal odpreti dispute ampak je še vedno pisalo "It's a little too early to open a case"
- potem sem poskusil odpreti dispute v paypalu, kjer je sicer pisalo, da je rok 45 dni od plačila ampak sem vseeno lahko vnesel transaction ID in nadaljeval s postopkom; takoj, ko sem končal z odpiranjem je napisalo
danes sem ponovno poskusil odpreti dispute v ebayu in zdaj piše
seveda se s prodajalcem ne morem nič zmeniti, kaj mi še preostane?
naj v paypalu uporabim "Unauthorized transaction"?
ima kdo kakšne izkušnje z reševanjem takšnih težav na banki, se da tam kaj narediti (na paypalu imam mastercard, banka sberbank)?
lahko kupim nekaj poceni izdelkov (do 2$) in mu potem dam negativen feedback, če bi ga na ta način "prisilil" v refund?
- po 30 dneh in potem na deset dni sem kontaktiral prodajalca in se je hitro pokazalo, da je nategun
- v seznamu "purchase history" na ebayu ni bilo označeno, da je izdelek poslan, zdaj pa tega nakupa sploh ni več na seznamu, niti pod "archived"
- v resolution centru je bilo navedeno, da lahko dispute odprem šele po 1.7.14 (do takrat naj bi bila predvidena dostava)
- ker sem mislil, da je avtomatsko tudi feedback možno pustiti vsaj do konca predvidene dostave, sem to že zamudil
- 1.7.14 in 2.7.14 sem poskušal odpreti dispute ampak je še vedno pisalo "It's a little too early to open a case"
- potem sem poskusil odpreti dispute v paypalu, kjer je sicer pisalo, da je rok 45 dni od plačila ampak sem vseeno lahko vnesel transaction ID in nadaljeval s postopkom; takoj, ko sem končal z odpiranjem je napisalo
"We Have Registered Your Dispute
Thank you for registering your complaint about this transaction. Unfortunately, this type of transaction is not eligible for PayPal dispute resolution. We encourage you to continue to work directly with your seller, as we have found that many misunderstandings reach amicable solutions through communication."
danes sem ponovno poskusil odpreti dispute v ebayu in zdaj piše
PayPal reports that a case should not be opened
We're sorry there's a problem with this purchase. Unfortunately, PayPal reports that we can't open a case for this item.You can try to work out this problem by contacting the seller.
seveda se s prodajalcem ne morem nič zmeniti, kaj mi še preostane?
naj v paypalu uporabim "Unauthorized transaction"?
ima kdo kakšne izkušnje z reševanjem takšnih težav na banki, se da tam kaj narediti (na paypalu imam mastercard, banka sberbank)?
lahko kupim nekaj poceni izdelkov (do 2$) in mu potem dam negativen feedback, če bi ga na ta način "prisilil" v refund?
BC3 ::
rešeno... PayPal made a goodwill gesture. :)
-:| athlon x2 5000->phenom fx-5000@3G, vapor-x 4890, aeneon xtune |:-
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | PayPal (strani: 1 2 3 4 … 74 75 76 77 )Oddelek: Loža | 771386 (997) | Machete |
! | Vse o Ebay-ju (strani: 1 2 3 4 … 108 109 110 111 )Oddelek: Kaj kupiti | 993782 (773) | Machete |
» | PayPal placilo,sumljiv prodajalec (strani: 1 2 3 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 20590 (16110) | St235 |
» | Velik nateg na ebayu (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 12471 (9213) | T-h-o-r |
⊘ | Ebay - vračiloOddelek: Omrežja in internet | 2863 (2215) | Tilen |