Forum » Pomoč in nasveti » Nezmožnost povezovanja prek wi/fi na en router.
Nezmožnost povezovanja prek wi/fi na en router.
vhito ::
Pozdravljeni! Imam težavo, in sicer: Prenosnik se mi prek wi/fi ne poveže na točno določen router. Napiše mi da je povezava vzpostavljena, ko pa preverim stanje, mi pri ipv4 in ipv6 napiše da ni internetnega dostopa. Računalnik brez težav povežem na 2 ostala wi/fi routerja.
Na ta isti wi/fi router se brez težave povežem preko mobilnega telefona.
Poizkusil sem tudi z menjavo routerja na isti wlan kabel, in je bila težava enaka. Uporabljam windows 7 operacijski sistem.
Hvala za vaše odgovore.
Na ta isti wi/fi router se brez težave povežem preko mobilnega telefona.
Poizkusil sem tudi z menjavo routerja na isti wlan kabel, in je bila težava enaka. Uporabljam windows 7 operacijski sistem.
Hvala za vaše odgovore.
s6c-gEL ::
Wpa2 tip kodiranja verjetno tvoj prenosnik (wifi nic) ne podpira.
Preveri, če se poveže brez kodiranja (wep/wpa1-2).
Preveri, če se poveže brez kodiranja (wep/wpa1-2).
Ta router ni zakodiran, je edini odprt od vseh ki jih uporabljam. Je pa težava očitno v windowsih, saj se partnerkin racunalnik iz linuxov normalno poveže, iz windowsov pa ne. Kaksna ideja kako to rešiti?
Sem še enkrat naložil driverje za lan in wlan ter dal popravi. Zadeva zaenkrat deluje. Hvala.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Postavitev domacega omrezja in deljenje internet povezave (strani: 1 2 3 4 … 33 34 35 36 )Oddelek: Omrežja in internet | 569526 (6355) | c23po |
» | WiFi problem (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 8267 (1680) | Han |
» | tp-link TL-WA730RE kot Wireless Range ExtenderOddelek: Omrežja in internet | 5340 (4021) | Mikec17 |
» | Mobilni telefon(i) so povezani z Wi-Fi, dostopa do interneta pa niOddelek: Mobilne tehnologije | 2440 (2280) | c00L3r |
» | SecureW2; Žična in brezžična povezava na istem laptopu (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 7840 (7186) | ArchNem |