Forum » Loža » slo-site shekan, hitro poglejte!!!
slo-site shekan, hitro poglejte!!!
R33D3M33R ::
Kul muzika, ni kaj
To mi je že od nekdaj blo všeč če je kak KeY*** mel tako spremljavo.
To mi je že od nekdaj blo všeč če je kak KeY*** mel tako spremljavo.
Moja domača stran: http://andrej.mernik.eu
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:
AlienGT ::
Hehe, še dela - muzika. No nekateri nismo zverzirani v teh rečeh, pa me prav zanima kako to naredijo (ni treba v prevelike podrobnost).
chuck ::
Kako to naredijo? Zelo preprosto. V 99% vedo za kakšno znano luknjo v programski opremi (exploint) in z uporabo programčka dobijo "root" dostop do strežnika. Nato če so pametni malo priredijo loge na strežniku (brišejo) in za konec še spremenijo stran po svojem okusu. Če so nesramni pa še brišejo baze, oziroma celotno staro stran.
Dejansko so edini umetniki tisti, ki pišejo takšne programčke ali pa odkrijejo luknje v programski opremi. Vsi ostali so wanna-be hackerji, oziroma script kiddiji.
Mimogrede čisto vseeno je če je Primož elitni programer ali navsezadnje če gre za doktorja računalništva, edino pomembno je da si v sceni oziroma imaš dostop do explointov ali programov, ki jih izkoriščajo. Iskanje lukenj v programski opremi je namreč zelo zamudno in večinoma odvisno od sreče.
Če enkrat imaš takšen program, je skoraj vseeno kakšno znanje računalništva imaš (recimo da pametnejše težje dobijo, vendar spet odvisno od sreče).
Govoril sem konkretno za primer hackanja spletnih strani, obstaja še mnogo drugih oblik hackanja.
Dejansko so edini umetniki tisti, ki pišejo takšne programčke ali pa odkrijejo luknje v programski opremi. Vsi ostali so wanna-be hackerji, oziroma script kiddiji.
Mimogrede čisto vseeno je če je Primož elitni programer ali navsezadnje če gre za doktorja računalništva, edino pomembno je da si v sceni oziroma imaš dostop do explointov ali programov, ki jih izkoriščajo. Iskanje lukenj v programski opremi je namreč zelo zamudno in večinoma odvisno od sreče.
Če enkrat imaš takšen program, je skoraj vseeno kakšno znanje računalništva imaš (recimo da pametnejše težje dobijo, vendar spet odvisno od sreče).
Govoril sem konkretno za primer hackanja spletnih strani, obstaja še mnogo drugih oblik hackanja.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: chuck ()
Avenger ::
Ime: Andrej
Funkcija: moralna podpora
Starost: 17
Spol: moški
Naj spol: ženski
Naj hrana: rahlo popečena govedina z lovsko omako in tartufi
Naj pijača: ledeno vino shardoney letnik 1933
Najljubši spol?
Pijača: shardoney?????
Men ni glih všeč sajt, tud če ne bi poznal slo-techa...... pač še en forum.... in še plagiatorski povrh. Fuj.
Funkcija: moralna podpora
Starost: 17
Spol: moški
Naj spol: ženski
Naj hrana: rahlo popečena govedina z lovsko omako in tartufi
Naj pijača: ledeno vino shardoney letnik 1933
Najljubši spol?
Pijača: shardoney?????
Men ni glih všeč sajt, tud če ne bi poznal slo-techa...... pač še en forum.... in še plagiatorski povrh. Fuj.
It is better to be hated for what you are than to be loved for something you are not.
Gandalfar ::
Zanimiva stran. Ubistvu jo prvic vidim tako, da zaenkrat izjavljam samo.. 'zanimivo, zelo zanimivo..'
:]
drugac mi pa veliko bolj ugaja s-t forum.. bolj domac se pocutim :)
Hekali pa mi nismo nic. Imamo se z naso stranjo prevec dela.. dan bi res moral imet 28+ ur.. glejte, da pridite na Teleinfos pogledat! :)
:]
drugac mi pa veliko bolj ugaja s-t forum.. bolj domac se pocutim :)
Hekali pa mi nismo nic. Imamo se z naso stranjo prevec dela.. dan bi res moral imet 28+ ur.. glejte, da pridite na Teleinfos pogledat! :)
MRtwister ::
programi so exploiti(poglej v slovar, precej bolj smiselno kot explointi, kaj?), za take in podobne stvari pa rabis precej vec znanja, kot si mislis.
(sic) ::
O.K.
So popravili.
Imajo pa kul novice, ki jih na slo-techu (verjetno) ne bom videl...
So popravili.
Imajo pa kul novice, ki jih na slo-techu (verjetno) ne bom videl...
Fuck you all!!!
McHusch ::
Kul že, naj bo. Samo, vse njihove novice so eksplicitno brez vsakršnega vira, ki bi potrdil kredibilnost.
Mene osebno ne moti...
Če smo že pri novicah in pri virih -> zakj pišete novice, ki so take, da ko jih preberem ne vem nič več. Recimo:
Na xxx.xxx so testirali diske x, y in z. Kdo je najboljši si poglejte tukaj.
Za kaj ne napišete - Najboljši je bil xyz. Pa, če te zanimajo podrobnosti si prebereš novico.
Če smo že pri novicah in pri virih -> zakj pišete novice, ki so take, da ko jih preberem ne vem nič več. Recimo:
Na xxx.xxx so testirali diske x, y in z. Kdo je najboljši si poglejte tukaj.
Za kaj ne napišete - Najboljši je bil xyz. Pa, če te zanimajo podrobnosti si prebereš novico.
Fuck you all!!!
undefined ::
> Samo, vse njihove novice so eksplicitno brez vsakršnega vira, ki bi potrdil kredibilnost.
Tud novica na slo-techu o časvonem popotniku ni bla ravno kredibilna, čeprav je imela podan vir.
Tud novica na slo-techu o časvonem popotniku ni bla ravno kredibilna, čeprav je imela podan vir.
Sergio ::
Novica kot taka je bila zelo kredibilna. Zgodba pak ne. Ne mešaj pojmov
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.
ali3n ::
Ker je tista novica moje delo: novico sem opazil na Yahoo news, zdela se mi je zanimiva, žal pa nisem šel naprej raziskovat zgodbe... vzemite novitzo kot "dobro idejo" - kaj bi bilo če bi bilo... :-))
- "Rozi vidm." "S psom!"
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."
Tr0n ::
Ah, to vse skupaj je reklamna poteza. Cudno, da se tukaj sedaj vsi pogovarjajo o slo-site :).
Mislim, zakaj se bi jim sploh splacalo shekat stran kot je slo-site? C'mon :).
Mislim, zakaj se bi jim sploh splacalo shekat stran kot je slo-site? C'mon :).
Avenger ::
Stran trenutno ni dostopna. Prosimo vas, da se vrnete čez nekaj ur.
Hvala za razumevanje.
Slo-Site ekipa
Hvala za razumevanje.
Slo-Site ekipa
It is better to be hated for what you are than to be loved for something you are not.
Big Daddy:
Poglej.
Stran je zdaj nazaj gor in preoblečena. Zdaj več ne boste morali govoriti, da je podobna slo-techu :)
Poglej.
Stran je zdaj nazaj gor in preoblečena. Zdaj več ne boste morali govoriti, da je podobna slo-techu :)
Fuck you all!!!
Tr0n ::
Aha, po t.i. "hakerskih napadih" so se webmasterji cisto tako BTW na hitro odlocili se zamenjati izgled strani.
Elemen_T ::
Malo sumljivo ja.
Ampak po kratki raziskavi osumljenega zločina sem opazil nekaj odstopanj, ki bi morda zločin ovrgla.
Ampak po kratki raziskavi osumljenega zločina sem opazil nekaj odstopanj, ki bi morda zločin ovrgla.
ahac ::
eh.. slo-site v Phoenixu sploh ne dela v redu.. vse se čudno razteguje.. forum pa sploh..
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | zajemanje že instaliranega programaOddelek: Programska oprema | 1083 (911) | XPSISTEM |
» | Resna kritika piscem novic, člankov in testov (strani: 1 2 )Oddelek: Slo-Tech | 6874 (4578) | Stepni Volk |
» | kmetijstvo na obzorju (strani: 1 2 )Oddelek: Slo-Tech | 4338 (3457) | darh |
» | Let me introduce my self, I`m SLO-TECHOddelek: Slo-Tech | 1558 (1272) | dexter |