» »

Tišina!

Tišina!

Azz_Kikr ::

Komu (tašča, brat, politik, glasbenik, sosed itd.) bi najraje zaprli gobec, ker ga več ne morete poslušat? In zakaj?
Lp, Azz_Kikr
If sometimes you feel yourself little, useless, offended and depressed, always remember that you were once the fastest and most victorious sperm in your group!

Zheegec ::

Kar vsem (razen puncI), samo potem bi bilo pa preveč tišine:D

P.s. mogoče Thomasu0:)
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014

Thomas ::

Tistim, ki odpirajo glupe teme.

:|
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

Evo ... majo že temo, v kateri bodo izlijali žolč in nestrpnost. In se delali "antifašiste"!

Hehehe ...

:D

Zheegec ::

Ta je bila pa nizka :D Ass_kiker, povej kje stanuješ da ti nekateri miroljubni člani foruma pridejo zapret usta na tvoj predlog:\
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014

(sic) ::

Definitivno Thomasu.
Fuck you all!!!

rh^ ::

Pa zakaj Thomasu? Kot da je komu nevem kaj naredu...:\ ! Vsak gleda na stvari na drugačen način, to pa ne pomeni, da ker nam to ni všeč, da mora bit tiho. Jaz se v marsikateri stvari ne strinjam z njim, ampak še vedno je treba vpoštevat njegovo mnenje, ker ima lahko tudi prav (čeprav ne) :D

Zgodovina sprememb…

• spremenil: rh^ ()

darh ::

vsem wonnabe-švedom, ki se trudijo z "náglasom"...
Excuses are useless! Results are priceless!

U me veseli, kako grem svojim zoprnikom na jetra ... moram še mau pršponat tale šrauf! >:D

:D

undefined ::

> U me veseli, kako grem svojim zoprnikom na jetra ... moram še mau pršponat tale šrauf!

Thomas, ne se matrat, saj ne dojamejo. :D

Pepe ::

Definitivno tistim, ki se drejo, pa še cvilijo zraven in branjevki, ki prodaja gnilo zelenjavo.
LP

P.S. Ako kdo rabi 10 ključ, naj mi sporoči na mejl.>:D
Kaj je?
Ti samo pridi, ti mater!

Ziga Dolhar ::

Vzgojiteljicam | Učiteljicam, ki v kinu/na predstavah/kjerkoli otrokom nonstop težijo "Pšššššššššššššššššššššššššššššššššššš!", da jih na javnih mestih ja preglasijo in so še bolj moteče kot otroci sami.

In pa nekemu kolegu iz Novega Mesta.
https://dolhar.si/

Zgodovina sprememb…

Klemenn ::

heh, a lahk napišem post dolg več strani? :D

ker imam omejene možnosti ; stari mami in nadležnim nekaterim adminom >:D

sketch ::

No, ne ravno zaprl usta, ampak zavezal bi skupaj roke vsem wannabe-glasbenikom, ki na trajektih špilajo na sintesajzer in naj bi zabavli goste, v resnici pa počnejo nekaj, kar bi moralo spadati pod stvari, prepovedane z ženevsko konvencijo. Poltej, morje, fajn se maš... oni pa povzročijo par ur čistega, popolnega, nerafiniranega pekla.

lp
s.
Adapt and overcome.

borinho ::

Xbite se strinjam s tabo, no pa Željko Joksimovič bi se lohk v svojih skladbah manj oglašal

Gh0st ::

Men je Thomas uredu, samo ko bi le bil malo bolj odprt do mnenj drugih ljudi in jih upošteval, ker ni on eidni ki ima prav...Drugače je pa ql.

Najrajš bi utišu mojo mat, ker ne zna druzga pravt k se sam dret name in vse druge...aja, pa kašne zaf... čefurje ali wannabe high-society folk, k nima blage o čem govori. Hate them!
you might start believe in Gh0st stories. you're in one. :)

iration ::

Thomas je zelo odprt za mnenja drugih ljudi in jih vedno upošteva, če se mu nekaj dokaže. Kar pa je bolj redko, ker se sogovorniki raje spuščajo na osebni nivo in ga raje npr žalijo, kakor pa da bi navrgli kakšne protiargumente.
Tudi jaz bi imel kakšno pravico rad v življenju. Npr. pravico do tega, da delam
12 ur na dan in sem za to nagrajen s strani delujočega ekonomskega prostora, ne
pa kaznovan s strani Salmoneličevih gremlinov. - NavadniNimda

iration ::

Pa še nekaj ON TOPIC: v ne tako daljni preteklosti (se še vedno dogaja) so skušali vsakega, proti kateremu ni bilo argumentov, preprosto utišati.
Tudi jaz bi imel kakšno pravico rad v življenju. Npr. pravico do tega, da delam
12 ur na dan in sem za to nagrajen s strani delujočega ekonomskega prostora, ne
pa kaznovan s strani Salmoneličevih gremlinov. - NavadniNimda

||_^_|| ::

Bajuku.

siegmund ::

rodetu

Zavo ::

Joshki Fischerju in Sestram!!!

Tišine nobenemu. Ker le skozi napake drugih lahko spoznam svoje napake in jih sčasoma odpravim. Z utišanjem nekoga pa jih le zanikam in jim dam svobodno voljo, česar pa si ne želim. :)

Ja ... zanimivo.

Bi po dovolj dolgi debati prišli vsi na isto?

Definitivno bi!

Ko dovolj raziščeš posamezno vprašanje, stvari postanejo jasne. Dilema je zdaj, kje kdo stoji na poti v mesto z imenom Modrost.

Večina se jih izgubljenih klati po divjini. Vseeno pa gravitirajo tja, kamor bi prišli v po astronomsko dolgem času.

Na srečo "imamo zdaj knjige, revije, šole, mobitele". Ali pa forume. Lahko slišimo in beremo tiste, ki so že prišli bliže. Nismo več odvisni le od tistih ki slučajno blodijo blizu nas.

In se morda odločimo kreniti v tisto smer, od koder prihajajo kakšne modre besede.

:)

mat'r s'm pesnik! :D

sketch ::

Ni ga pa hujšega od ljudi, ki držijo znak v smeri mesta Modrost - nočejo pa upoštevati možnosti, da ga imajo mogoče obrnjenega v napačno smer.
Adapt and overcome.

JerKoJ ::

Vsak mesec znova LPP mesecnike, ki tista "MESECNE" ob 7h zjutri je pa prevec

Avenger ::

Policaju, ki me ustavi.
It is better to be hated for what you are than to be loved for something you are not.

> Policaju, ki me ustavi.

Ja, OK. Od tega se pa res nimam kaj naučit. :D

Sergio ::

Ne ne. AROGANTNEMU policaju, ki me ustavi. Obični so še kul.
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.

Pepe ::

Tistim, ki ustvarjajo "dramatične" reklame za Jano. V mislih imam predvsem radijske.
Pa tistim, ki po petih špricerjih najdejo posluh in mi "pripojejo" po ulici ob pol štirh zjutraj, se razume, da med tednom.;((
LP
Kaj je?
Ti samo pridi, ti mater!

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Policijska zaustavitev brez utemeljenega razloga (strani: 1 2 )

Oddelek: Na cesti
7114319 (5019) Yugos
»

Kako je z mobilnimi radarji na avtocesti ?

Oddelek: Loža
256494 (5146) St235
»

Leteči veleposlanik (strani: 1 2 3 4 5 )

20713368 (8669) Poldi112
»

V Nemčiji je avtomatsko preverjanje registrskih tablic neustavno (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Zasebnost
6810582 (9375) darkolord

a so pršl na luno (strani: 1 2 3 )

1208252 (6956) Sergio

Več podobnih tem