Forum » Pomoč in nasveti » Nakup televizroja za čez poletje
Nakup televizroja za čez poletje
legice ::
Pozdrav
Razmišljam o nakupu televizorja, kateri bo deloval kot dodaten ekran za laptop in gaming na xboxu.
Stvar je pa takšna, da jaz se selim za čez poletje, zaradi dela. Doma imam seveda TV, stacionaren računalnik in podobne reči, vendar ne morem vsega sabo prinesti, ker bi mi brat vrat zategnu.
Razmišljam o nakupu televizije, katero bi ob selitvi nazaj domov prodal, ker doma res ne potrebujem še več navlake.
Ali se vam to zdi pametna ideja?
drugače pa si trenutno ogledujem tele televizijo
https://www.mimovrste.com/led-lcd-tv-sp...
lp
Razmišljam o nakupu televizorja, kateri bo deloval kot dodaten ekran za laptop in gaming na xboxu.
Stvar je pa takšna, da jaz se selim za čez poletje, zaradi dela. Doma imam seveda TV, stacionaren računalnik in podobne reči, vendar ne morem vsega sabo prinesti, ker bi mi brat vrat zategnu.
Razmišljam o nakupu televizije, katero bi ob selitvi nazaj domov prodal, ker doma res ne potrebujem še več navlake.
Ali se vam to zdi pametna ideja?
drugače pa si trenutno ogledujem tele televizijo
https://www.mimovrste.com/led-lcd-tv-sp...
lp
Prekopu vrt in našu Bin Ladna
legice ::
sej je tudi meni smiselno, ampak mi deluje, kot da je veliko stvari precenjenih, ker kolikor sem videl, se prodajajo za recimo tv z zvočniki za 150 eur 2 leti stara , a novo dobim za 200-250 eur z garancijo in še kvaliteta je boljša, kar se tiče čistoča slike.
ko bi pa jaz to naprej prodal, bi pa spet moral dati po neki nesmiselno nizki ceni, če pa kupim novega in ga na koncu poletja prodam za 50 eur manj, ima garancijo, bi pa dosti bolj šlo v prodajo, po mojem mišlenju. lahko se seveda motim.
ko bi pa jaz to naprej prodal, bi pa spet moral dati po neki nesmiselno nizki ceni, če pa kupim novega in ga na koncu poletja prodam za 50 eur manj, ima garancijo, bi pa dosti bolj šlo v prodajo, po mojem mišlenju. lahko se seveda motim.
Prekopu vrt in našu Bin Ladna
DarwiN ::
Za 150€ dobiš pokvarjeno, z razbitim ekranom... Folku na bolhi se meša. :D
Pred leti so 32"tke stale ~500€, zato jih danes prodajajo po blaznih cenah.. Sploh pa so jih takrat kupovali, ker večji TVji niso bili mainstream oziroma so bili predragi... Danes pa gredo vsi na večje in je 32" TV izgubil povpraševanje... Zato tudi dvomim, da ga boš uspel prodat zgolj s 50€ izgube..
Pred leti so 32"tke stale ~500€, zato jih danes prodajajo po blaznih cenah.. Sploh pa so jih takrat kupovali, ker večji TVji niso bili mainstream oziroma so bili predragi... Danes pa gredo vsi na večje in je 32" TV izgubil povpraševanje... Zato tudi dvomim, da ga boš uspel prodat zgolj s 50€ izgube..
You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Poceni, najceneje... (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 8996 (2828) | jype |
» | Kateri avto? (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 12258 (10666) | zez |
» | Fizični produkti kot storitev (strani: 1 2 3 )Oddelek: Problemi človeštva | 32763 (29354) | BigWhale |
» | LGA-1150 utegne biti zadnje namizno podnožje (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Procesorji | 26033 (21859) | Isotropic |
» | Kako poslat lastnino iz Slovenije na madagaskar? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 6071 (4939) | Okapi |