Forum » Pomoč in nasveti » cloud servis (alter to googleD in dropbox)
cloud servis (alter to googleD in dropbox)
zero_max ::
Kateri cloud servis poleg dropboxa in google drive-a še ponuja shranjevanje podatkov brez predhodne inštalacije ustreznega programa na komp, zanseljivost, varnost in vsaj 5 GB zastonj prostora?
Hvala za odgovore in LP!
Hvala za odgovore in LP!
zero_max ::
Našel!copy.com 15GB zastonj, enkripcija, etc. Zadovoljen.
Če kliknete tale link (KLIK), dobite(m) še dodatnih 5GB.
Če kršim kakršenkoli pravilnik foruma, naj admini zbrišejo link (2.vrstica).
LP
Če kliknete tale link (KLIK), dobite(m) še dodatnih 5GB.
Če kršim kakršenkoli pravilnik foruma, naj admini zbrišejo link (2.vrstica).
LP
Pesimist ::
mega zgleda najbol zanesljiv, on izda samo hipokrite, ki se borijo proti piratstvu, sami pa vseeno veselo sherajo
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Pesimist ()
Pesimist ::
nic gdrive je tudi veliki delilec movie robe. samo movietube z konnico .cc pogoglajte oz napisite v url polje.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Pesimist ()
gddr85 ::
Mah sej tko najbrž vsi vse počekirajo kar jih zanima. Mene osebno ne moti tud če mi vse pregledajo in si 100 kopij razdelijo.
trnvpeti ::
zee ::
Uporabljam tako Dropbox kot Gdrive in Copy. Slednjega uporabljam predvsem za trajno hrambo podatkov (3 TB treba nekako zapolnit), ki niso piraterija.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
gddr85 ::
Mah sej tko najbrž vsi vse počekirajo kar jih zanima. Mene osebno ne moti tud če mi vse pregledajo in si 100 kopij razdelijo.
pa recimo, da potem dobis domov racun za uporabo piratskih vsebin?
Račun? Od koga? Drugač pa razen fajlov, slik in kakšnega špila nimam. Filmov ne dajem gor. Sicer pa kdo bi vedel al je piratsko al ne. Špile, musko, filme lahko še vedno uploadaš kot zripane datoteke iz originalnega cd/dvd-ja.
St235 ::
shinko ::
WD MY Cloud 2TB dobiš za dobrih 100€. Tvoj oseben oblak na katerega shranjuješ karkoli želiš in dostopaš od kjerkoli želiš.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Dropbox, Onedrive, Google drive,...? (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 15001 (8576) | crniangeo |
» | Obstojnost podatkov na trdem tiskuOddelek: Pomoč in nasveti | 3191 (1921) | shadeX |
» | Microsoft preobrazil SkyDrive v OneDrive (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 17439 (14439) | LJ4L |
» | Dropbox vs. SkyDrive vs. Google drive vs. Ubuntu oneOddelek: Omrežja in internet | 2755 (2253) | Tody |
» | Google Drive prihodnji teden?Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 19236 (15458) | carota |